Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
eusebian.s.s

Conectat la: 11 Iul 2004 Mesaje: 192
|
Trimis: Vin Oct 08, 2004 9:45 am Titlul subiectului: proiect sistem stereo |
|
|
dupa o seama de documentari in stanga si in dreapta s in urma celor aflate, intelese, ascultate si acceptate, am ajuns la urmatoarea concluzie:
vreau un sistem audio stereo DIY de calitate la un pret cat mai confortabil unui salariu mediu pe economie; si iata solutia la care m-am hotarat:
sistem 2.1 - 2 bookself-uri (2cai/8ohm/cca100W) + un subwofer bandpass care sa includa [amplificare (separata pt fiecare dif: 5canale - 1xsub+2x2boxe) + traf stabilizat pt toate componentele + DAC + crossover-ele active necesare]
acest sistem vreau sa asigure un suport decent pt orice tip de sursa din prezent si viitor (portabile, magazie/player CD, DVD, computer, etc).
astept urmatoarele consideratii?
- este rezonabil un astfel de proiect (avantaje/dezavantaje)?
- cam la ce pret estimati ca se poate realiza? (sau intre ce limite de pret)
- as putea realiza singur un astfel de proiect (bineinteles sub indrumarea si expertiza altora mai priceputi - in esenta - voi)?
- preferabil ar fi sa asamblez niste kit-uri (ma refer in primul rand la componrentele electronice) - le gasesc? de unde si cu cat?
- ce dif-uri imi recomandati? ce frecvente de taiere?
- alte sfaturi
specific ca am rabdare pt ca acest proiect as vrea sa il pun in aplicare in anul care vine;
multumesc
|
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Oct 08, 2004 9:45 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
Description: |
|
Filesize: |
27.93 KB |
Viewed: |
182 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
|
tvicol

Conectat la: 28 Iul 2004 Mesaje: 1270 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Oct 08, 2004 11:00 am Titlul subiectului: Re: proiect sistem stereo |
|
|
eusebian.s.s a scris: | - preferabil ar fi sa asamblez niste kit-uri (ma refer in primul rand la componrentele electronice) - le gasesc? de unde si cu cat?
|
Niste kit-uri bune poti sa iei de la Vasile vezi aici http://www.izatech.ro/module.htm
_________________ http://www.vicol-audio.ro
DIY high-end |
|
Sus |
|
|
Vasile peȘte

Conectat la: 18 Aug 2003 Mesaje: 3305 Locatie: Maramures, Poienile Izei
|
Trimis: Sam Oct 09, 2004 9:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Este destul de complicata treaba cu acest prioect
1 ar fi ca nu trebuie sa depaseasca 1 salar si 2 pentru ca in acest cost mai vrei si DAC
Strangerea informatiilor pentru realizare dureaza cam 2 zile pentru ca proiectul sa fie ceva demn de luat in seama, cand o sa am ceva timp liber am sa fac o mica lista cu ce ai nevoie pentru el.
|
|
eusebian.s.s

|
Trimis: Dum Oct 10, 2004 4:57 pm Titlul subiectului: precizare |
|
|
nu vroiam sa spun ca proiectul trebuie sa coste pret de 1 salariu mediu, ci ca trebuie sa mi-l pot permite in conditiile unui venit mediu! daca pretul se ridica la mii de $, renunt din motive de neputinta financiara.
multumesc f mult pt sprijin. sper sa reusesc pana la urma.
|
|
Sus |
|
|
Vasile peȘte

|
Trimis: Dum Oct 10, 2004 5:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poti sa ti-l faci "in rate"
Incepi cu boxele dupa aia amplificatorul si dupa aia DAC-ul. Cred ca ar fi foarte bine asa.
|
|
eusebian.s.s

|
Trimis: Dum Oct 10, 2004 6:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma gandeam sa pun la punct proiectul si sa strang banii. apoi sa il fac pe tot deodata. cred ca e mai simplu, mai ales daca il gandesc ca un tot unitar.
|
|
Sus |
|
|
Vasile peȘte

|
Trimis: Dum Oct 10, 2004 6:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Incepe sa strangi banii
Cand prind ceva timp liber o sa gasesc o varianta pentru sistemul tau.
|
|
|