FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Biserica afacere profitabila
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Cafenea
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
TaucheR

Conectat la: 13 Iun 2004

MesajTrimis: Dum Apr 19, 2009 1:58 pm    Titlul subiectului: Biserica afacere profitabila Raspunde cu citat (quote)

NU POT SA CRED UNDE S-A AJUNS!!!!

Noaptea trecuta in Constanta gaseai pasca la biserici doar de vanzare!!
S-a vandut chiar si cu 5LEI pungulita de pasca! Erau batrani care pur si simplu nu aveau bani sa ia pasca de inviere!

Personal de fiecare data am lasat bani la biserica dar, sa fie afisat pretul la pasca in geam!!... Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Dum Apr 19, 2009 1:58 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
apanoiu

Conectat la: 17 Feb 2004

MesajTrimis: Dum Apr 19, 2009 3:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tot ce a insemnat vreodata biserica, moschee etc.. a insemnat putere si bani.
De fapt acesta este motivul pt care s-au si diversificat in asa hal religiile, fiind sute de secte si culte. Si orice secta/cult care aduna destui membri, se poate inresistra la stat sa primeasca subventii si alte favoruri financiare.
Doamne ajuta !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Toader

Conectat la: 08 Feb 2008

MesajTrimis: Dum Apr 19, 2009 5:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E trist unde s-a ajuns.In satul unde stau,biserica a fost inconjurata de masini,care mai de care.Persoanele stau la cateva minute,maxim zeci de minute de mers pe jos.Daca nici macar efortul asta nu-l puteau face,nu stiu ce sa cred.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
deeppurple

Conectat la: 04 Mar 2005

MesajTrimis: Dum Apr 19, 2009 7:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Desi sunt un practicant ortodox , recunosc ca si peste biserica a cazut valul vremurilor materialiste in care traim.
DAR
Biserica este indistructibila si asta e partea pozitiva, iar cine vrea sa se apropie de Mantuitor prin biserica o face indiferent de vrednicia sau nevrednicia slujitorilor ei.
Nota:
Biserica= institutia infiintata de catre Iisus Hristos indistructibila , indiferent de calitatea oamenilor!
biserica= reguli , precepte infiintate de oameni, inclusiv functii pentru desfasurarea activitatii in domeniul religios.
Sus
PolyGram

Conectat la: 24 Iun 2006

MesajTrimis: Dum Apr 19, 2009 9:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu inteleg ceva, la voi oamenii merg fara pasca la biserica?

Nu transfera Bisericii slabiciunile, pacatele, ambitiile oamenilor.
Biserica este sfanta si aceasta nu se datoreaza membriilor ei. Sfintenia vine de la cel care a intemeiat-o. Si a intemeiat-o tocmai spre sfintirea oamenilor. Daca oamenii ar fi sfinti, n-ar mai avea nevoie de biserica. Si nu este un scop in sine, ci un mijloc de a ajunge la un scop. Este o arca, o corabie care trebuie sa ne duca la mal. Ca unii fac afaceri in aceasta corabie, treaba lor, pacatul lor. Hristos i-a alungat pe comercianti din templu.

Toader

MesajTrimis: Dum Apr 19, 2009 9:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La mine asa e obiceiul:cineva din sat se ofera sa faca pasca din bugetul propriu apoi dupa terminarea slujbei parintele ofera celor veniti pasca.Vad ca in alte parti e altfel.
Sus
q_acdc

Conectat la: 18 Iul 2006

MesajTrimis: Dum Apr 19, 2009 10:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

PolyGram a scris:
Nu inteleg ceva, la voi oamenii merg fara pasca la biserica?

Nu transfera Bisericii slabiciunile, pacatele, ambitiile oamenilor.
Biserica este sfanta si aceasta nu se datoreaza membriilor ei. Sfintenia vine de la cel care a intemeiat-o. Si a intemeiat-o tocmai spre sfintirea oamenilor. Daca oamenii ar fi sfinti, n-ar mai avea nevoie de biserica. Si nu este un scop in sine, ci un mijloc de a ajunge la un scop. Este o arca, o corabie care trebuie sa ne duca la mal. Ca unii fac afaceri in aceasta corabie, treaba lor, pacatul lor. Hristos i-a alungat pe comercianti din templu.
Biserica sfanta?cine a intemeiat-o?cine a construit-o?Cred ca omul !
Toader

MesajTrimis: Dum Apr 19, 2009 11:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Santem cei mai cei.Iar am intrat in Cartea Recordurilor-cel mai mare ou de Paste si cea mai mare pasca.Sa fi disparut masura la romani?Vad ca batem record dupa record,intr-o intrecere fara scop,noima si alergand de unii singuri.Prin asa ceva vrem sa uimim lumea?Trist.Ce recorduri mai avem de batut,inventat
Sus
Toader

MesajTrimis: Dum Apr 19, 2009 11:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O intrebare:a fost cineva la Ierusalim de Inviere?E adevarata minunea coborarii si aprinderii lumanarilor instantaneu prin foc divin,venit de sus?Am auzit mai demult de acest miracol,daca e real.
Sus
unitra

Conectat la: 17 Aug 2007

MesajTrimis: Dum Apr 19, 2009 11:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Biserica sau Mireasa lui Cristos cum mai este numita, este formata din acei oameni care au beneficiat de nasterea din nou (Ioan 3.3) prin credinta, adica acei oameni care traiesc credinta zilnic (poti sa ai carnet de conducere da sa-l tii in buzunar, asta nu te face sofer) o credinta doar la nivelul intelectului nu te face crestin, o credinta adevarata se vede in faptele zilnice care le traim(trebuie sa facem fapte nu ca sa fim mantuiti ci pt ca suntem mantuiti prin credinta, mantuire este gratuita pt toti ce-i ce o accepta).

Nu orișicine-Mi zice: „Doamne, Doamne!” va intra în Împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în ceruri.

Doamne ajuta-ne pe toti sa fim ceea ce vrei Tu sa fim.
Sus
GF9898

Conectat la: 20 Mar 2009

MesajTrimis: Lun Apr 20, 2009 10:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Toader a scris:
O intrebare:a fost cineva la Ierusalim de Inviere?E adevarata minunea coborarii si aprinderii lumanarilor instantaneu prin foc divin,venit de sus?Am auzit mai demult de acest miracol,daca e real.

Fenomenul esTe REAL, la fel de real precum auzi vocea memei sau sotiei tale la un telefon.
Dar daca ai folosi aceasta tehnologie (doua amarate de walkie-talkie) acum cca 500 ani , oare cum erai perceput ?
Sa nu mai zic de medicametele care azi "fac minuni" in vreme ce acu numai 1-200 ani se murea pe capete din orice "stranut".
Ma intreb eu oare: oare cati dintre acei fanatici care se calca in picioare la Ierusalem sunt pregatiti sa aceepte si alta "varianta" ?
Pentru o civilizatie avansata d.p.d.v. tehnologic cu numai 500 ani decat a noastra este o BAGATELA in a "face minuni" in vremurile noastre darmi-te acu 2009 ani !

deeppurple

MesajTrimis: Lun Apr 20, 2009 11:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fenomenul de la Ierusalim este REAL si nu e tekhnologie precum se sugereaza... Credinta nu e tekhnologie ci este incredintarea in cele vazute si nevazute si facute de Dumnezeu sau slujitorii lui nevazuti Exclamation
Sus
fluffy38

Conectat la: 04 Iun 2006

MesajTrimis: Lun Apr 20, 2009 12:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

unitra a scris:
Biserica sau Mireasa lui Cristos cum mai este numita, este formata din acei oameni care au beneficiat de nasterea din nou (Ioan 3.3) prin credinta, adica acei oameni care traiesc credinta zilnic (poti sa ai carnet de conducere da sa-l tii in buzunar, asta nu te face sofer) o credinta doar la nivelul intelectului nu te face crestin, o credinta adevarata se vede in faptele zilnice care le traim(trebuie sa facem fapte nu ca sa fim mantuiti ci pt ca suntem mantuiti prin credinta, mantuire este gratuita pt toti ce-i ce o accepta).

Nu orișicine-Mi zice: „Doamne, Doamne!” va intra în Împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în ceruri.

Doamne ajuta-ne pe toti sa fim ceea ce vrei Tu sa fim.

Excelent post! Thumbs up
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Bramburel
Vizitator

MesajTrimis: Lun Apr 20, 2009 3:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu zic ca e un trucaj bine pus la punct... Rolling Eyes
Sus
deeppurple

MesajTrimis: Lun Apr 20, 2009 3:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ii rog pe iubitii nostri colegi de forum mai putin credinciosi sa se opreasca cu atacurile la adresa celor sfinte si sa inteleaga ca una e Dumnezeu cu MANIFESTARILE sale DIVINE si alta (ALATURATA primei) e practica cultelor facuta de oameni , care au imperfectiunile lor.
Si mai e ceva:
NU JUDECA CA SA NU FII JUDECAT!
Ma scuzati daca am deranjat pe cineva... Embarassed
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Cafenea Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
Pagina 1 din 9

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum