FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Dilema PS3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ?
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
xplaur

Conectat la: 19 Aug 2004

MesajTrimis: Dum Oct 04, 2009 6:27 pm    Titlul subiectului: Dilema PS3 Raspunde cu citat (quote)

Salutare.

In curand ma voi intoarce acasa din USA si m-ar bate gandul sa-mi aduc un PS3, ultima revizie, cel mat, cu HDD de 120Gb, care se gaseste aici la 299$ (plus taxe Twisted Evil ). Intrebarea intrebatoare este, va functiona acesta ca un model facut expres pentru Romania?
Intreb asta dupa o experienta nu tocmai placuta cu un DVD player Sony, cumparat in 2005 tot din USA, care mergea numai cand avea el chef (desi player-ul era atat NTSC cat si PAL, de asemenea televizorul stia de ambele standarde, majoritatea filmelor le vedea alb-negru, indiferent pe ce conexiune legam jucarelele, indiferent daca discurile erau originale sau pirat).

Aceasta consola mai are treaba cu codarea pe zone geografice (filme BR sau DVD)? Mai are treaba cu sistemele NTSC/PAL? Se poate alimenta si la 220V?

Televizorul din dotare este un Panasonic 37PV80P.

Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Dum Oct 04, 2009 6:27 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
dani4utd
Vizitator

MesajTrimis: Lun Oct 05, 2009 7:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t332043.html
Sus
catalin_bm

Conectat la: 18 Ian 2007

MesajTrimis: Lun Oct 05, 2009 8:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de ce sa-ti complici existenta cu adaptoare 110 -> 220 si alte posibile neconcordante cand poti lua din RO cu 299 de EU CU TOT CU TAXE si garantie. ???
http://www.eflamingo.ro/magazin/online5/FILME,_JOCURI_si_JUCaRII/Console_si_Jocuri_2/Console_2/Consola_pentru_jocuri_Sony_PlayStation_3_120GB?gclid=CNCYuraVpZ0CFcQSzAodfAjM2A
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Nekron

Conectat la: 30 Noi 2003

MesajTrimis: Lun Oct 05, 2009 9:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, PS3 din USA merge la noi fara transformator, ai nevoie doar de un adaptor din stecherul american in cel european.Pentru jocuri nu exista codare regionala ci doar pentru blu rayuri. Avantajul e ca poti sa iti comanzi blu rayuri din state la un pret mult mai bun.
Mission Stancette,Supra Rondo
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ? Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum