Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Aftino
Conectat la: 02 Dec 2009 Mesaje: 19 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Dec 03, 2009 2:18 pm Titlul subiectului: Cabluri infasurate in hartie |
|
|
Am vazut un film pe youtube (pe care nu il mai gasesc, apropo...) cu un tip din Suedia care isi infasurase in hartie cablurile sistemului pe casti.
Am ramas usor nelamurit in privinta explicatiei de ordin fizic/electronic, a alegerii lui. Din ce imi aduc aminte, era vorba de niste cablaraie foarte scumpa de la nordost..
Imi poate explica/motiva cineva de ce a facut omul ala asa? Are vreo logica din pdv. stiintific?
Cheers |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Dec 03, 2009 2:18 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Aftino
|
|
Sus |
|
|
Discover
Conectat la: 22 Apr 2008 Mesaje: 189 Locatie: Beclean
|
Trimis: Joi Dec 03, 2009 3:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu inca nu am intilnit pe planeta asta doua oameni sa asemene!
Nu ma refer la gemeni. |
|
Sus |
|
|
catalinmetal

Conectat la: 22 Ian 2007 Mesaje: 2066 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Dec 03, 2009 3:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
...nici eu doi femei! |
|
Sus |
|
|
Alexx

Conectat la: 04 Iul 2007 Mesaje: 1107 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Dec 03, 2009 3:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce sa asemene? |
|
Sus |
|
|
Aftino
|
Trimis: Joi Dec 03, 2009 3:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
am ascultat ce zice tipul din clip si am inteles ca e vorba de ERS Paper. Acum caut cite ceva pe net. Poate aflu mai multe.
Cheers |
|
Sus |
|
|
Aftino
|
Trimis: Joi Dec 03, 2009 3:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tipul mai are un film in care spune ca va infasura toate componentele din sistem care au carcase de plastic in acelasi tip de hartie..
E interesant de aflat daca cineva de pe la noi a folosit/are ground conditionerul de care zice tipul, RGC-24, de la audio-revive, si ce efect a avut asupra sistemului.
In alta ordine de idei, mi se pare foarte dubios tipul.. Cred ca are ceva probleme la mansarda. |
|
Sus |
|
|
Aftino
|
Trimis: Joi Dec 03, 2009 3:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am gasit si un producator american de asa ceva, iata linkul:
http://www.stillpoints.us/Stillpoints/products.html
Chiar nu stiam de treaba asta. Sunt tare curios de efectele produse asupra sistemelor (placebo sigur!). |
|
Sus |
|
|
Aftino
|
|
Sus |
|
|
Alexx

Conectat la: 04 Iul 2007 Mesaje: 1107 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Dec 03, 2009 3:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aftino a scris: | In alta ordine de idei, mi se pare foarte dubios tipul.. Cred ca are ceva probleme la mansarda. |
Cred ca probleme serioase, nu asa, oricum.
In alta ordine de idei, exista enorm de multe produse tip 'ulei de sarpe'. Daca te fac fericit si auzi muzica mai bine dupa ce le folosesti, sigur, de ce nu? Eu nu simt nevoia lor, dar nu inseamna ca altcineva nu poate fi fericit cu ele. |
|
Sus |
|
|
M&M

Conectat la: 02 Mar 2007 Mesaje: 320 Locatie: Cluj
|
Trimis: Joi Dec 03, 2009 3:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Draga, studentule, ti-am citit si celalalt topic si este foarte frumos sa stii ca sunt oameni care stiu sa aprecieze un sunet fidel, cu atat mai mult o muzica buna. Cu toate acestea, deja esti pe calea cea rea, pentru ca punandu-ti atatea intrebari vei ajunge, maine, poimaine, sa asculti sunete si nu muzica cu adevarat.
E bine sa-ti pui unele intrebari dar cu cat iti vei pune mai multe cu atat te vei indeparta de acest lucru simplu si frumos numit : muzica .
Inca ceva: Pasiunea aceasta este una a ta, prietenii pe buna dreptate nu o sa inteleaga aceste tendinte voodooo chiar daca din cand in cand o sa dea din cap si o sa iti spuna : "Da ma , parca suna altfel, sa stii..."
Incercand sa concentrez totul intr-o fraza am sa spun asa : Ceea ce pentru tine poate sa insemne mult, pentru altii poate sa insemne putin si vice versa.
Sa auzim de bine. _________________ Vand: Aparat foto Sony DSC-H5 |
|
Sus |
|
|
Aftino
|
Trimis: Joi Dec 03, 2009 4:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc, M&M, pentru observatie! Emm, incerc sa nu o iau razna gandindu-ma la treburi din astea absurde, gen hartia pe cablu. Sunt doar un pic intrigat de tipul cu pricina din clip, si de faptul ca a ajuns sa infasoare totul in hartie.
Doamne-ajuta sa nu pierd niciodata din vedere muzica!! De fapt, apelul la divinitate in cazul asta nu-si are rostul, eu fiind singurul care poate preveni acest lucru!
Asa ca: PROMIT sa nu ma distantez de MUZICA!!
Cheers |
|
Sus |
|
|
ovi_ice
Conectat la: 29 Dec 2007 Mesaje: 181 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Dec 05, 2009 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Prietena mea a avut o colega de servici care infasura pixurile si creioanele in hartie. Spunea ca reuseste sa scrie mai frumos (caligrafic) cu ele asa.
Luna trecuta a fost diagnosticata cu retard mental (colega). Din cate am inteles a fost sau urmeaza sa fie internata intr-o clinica pentru o perioada.
Desi cei din firma observasera ca fata e ceva mai ciudata, toti au fost socati cand au auzit vestea. "Vina" a picat in mare parte pe sefa de la HR, care ar fi trebuit sa observe de la interviu ca persoana nu e in deplinatatea facultatilor mentale.
Fiecare trage ce concluzii vrea din acest caz (apropo de cabluri infasurate in hartie).
Mie sincer mi s-a parut socant faptul ca fata absolvise o facultate si un master. _________________ What we lack in quality, we make up for in stupidity |
|
Sus |
|
|
Toader
Conectat la: 08 Feb 2008 Mesaje: 1066 Locatie: Timisoara
|
|
Sus |
|
|
Toader