Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
daniro
Conectat la: 16 Aug 2006 Mesaje: 76 Locatie: Iasi
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 11:32 am Titlul subiectului: Incinte acustice IEI |
|
|
Tinand cont de lipsa existentei unui catalog cu produsele Intreprinderii Electronica Industriala, in special referindu-ma la incintele acustice care, asa cum au fost, bune, rele, lucrate la norma, din graba.. Dar au oferit si inca mai ofera sunet multumitor calitativ in tara noastra. Dovada ca exista persoane pasionate de aceste boxe printre care ma aflu si eu
As dori, cu ajutorul dvs, cei pasionati sau care va mai aflati in posesia unor astfel de lucruri sa postati fiecare cateva poze, detalii tehnice cu modelele care le aveti acasa. Sa stie si romanul ce zestre are, de care zic eu.. ca n-are de ce sa-i fie rusine. Mltumesc si va urez bafta la postat!
PS - cu ocazia aceasta ii salut pe toti pasionatii de Pop, Jazz, Meloman, Nova etc; sa le folositi sanatosi si sper ca acest subiect sa va fie de folos! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 11:32 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
felixx

Conectat la: 17 Iul 2005 Mesaje: 1179 Locatie: Bacau
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 1:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe vremuri ...Pop, Jazz, Meloman, Nova...au trecut prin casa pe la mine.
Am fost multumit.
Singura problema...majora de altfel era ca difuzoarele de medii si inalte nu se ridicau la valoarea difuzorului pentru frecvente joase.
Si de pe la prieteni.....am bobinat multe asemenea tweetere.
Difuzorul de joase de la Meloman mi-a placut cel mai mult. _________________ "I'm glad I can build my own mistakes." |
|
Sus |
|
|
daniro
|
Trimis: Joi Oct 26, 2006 12:22 am Titlul subiectului: intrebare |
|
|
Stii cumva, poate ai vazut si tu felixx, model de Meloman bass-reflex? Eu stiu sigur ca asa erau si facute din fabrica. Am vazut o pereche acum 9 ani intr-un magazin consignatie, destul de bine pastrate, aproape ca noi si erau cu rezonator. Si nu parea deloc o modificare amatoriceasca. Stiu ca nu avea granitura de plastic in exterior.
De asemenea alte curiozitati mai sunt si modelele POP pe 3 cai de 80-100W (vazut si din astea) sau Jazz de 75W. Foarte putin se stie si despre seria SX ,tot fabricate de IEI, despre care se spune ca ar fi fost cele mai reusite. |
|
Sus |
|
|
daniro
|
Trimis: Mie Ian 31, 2007 5:42 pm Titlul subiectului: Re: intrebare |
|
|
daniro a scris: | De asemenea alte curiozitati mai sunt si modelele POP pe 3 cai de 80-100W (vazut si din astea) sau Jazz de 75W. Foarte putin se stie si despre seria SX ,tot fabricate de IEI, despre care se spune ca ar fi fost cele mai reusite. |
Rectific, acma ca m-am mai interesat. Modelul cu 3 cai pe care eu il credeam POP era de fapt Star. Toate modelele s-au produs in doua versiuni, de 40W si de 80W cu difuzoare productie romaneasca. Diferenta era data doar de difuzorul de joase care avea diametrul de 10 toli. La Meloman aratau la fel insa incinta era tip bas-reflex.
Iar SX-urile erau echipate cu difuzoare Tonsil Unitra. |
|
Sus |
|
|
mojnost
Conectat la: 10 Mai 2006 Mesaje: 14 Locatie: Buc
|
Trimis: Vin Feb 02, 2007 9:55 pm Titlul subiectului: Boxe IEI |
|
|
Fabrica functioneaza si in prezent sub numele de Elcomp (poate fac o confuzie intre IEMI si IEI) si este o parte din fosta IEMI (sau IEI), cea care fabrica difuzoare si trafuri de linii pentru TV alb-negru.
De curand am cumparat de acolo 2 boxe de 200W, SPL 93Db/W/m de tipul inalte si inguste (H=103cm, latime aprox 25-30)) cu un bass pe lateral, aveau si alte modele mai mici, camera surda cu statie pt. probe, etc. Pretul de 480RON foarte convenabil. |
|
Sus |
|
|
Rares

Conectat la: 23 Mar 2006 Mesaje: 459 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 02, 2007 10:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | De curand am cumparat de acolo 2 boxe de 200W, SPL 93Db/W/m de tipul inalte si inguste (H=103cm, latime aprox 25-30)) cu un bass pe lateral, aveau si alte modele mai mici, camera surda cu statie pt. probe, etc. Pretul de 480RON foarte convenabil. |
Niste poze? Cu boxele, bineinteles  _________________ Pioneer A-757 + Pioneer F-757 + Cerwin Vega VE-12 + Pioneer DV-600 + Panasonic 42PV80 + Logitech Z-5500 |
|
Sus |
|
|
mojnost
|
Trimis: Vin Feb 02, 2007 11:00 pm Titlul subiectului: boxe IEI |
|
|
O poza facuta la repezeala cu telefonul. Ca aspect arata super, ca sunet depinde si de preferinte, dar se aude foarte bine, parca ceva cam multe medii, cel putin in comparatie cu altele pe care le-am auzit acolo la fabrica, care dadeau mai putine medii, banuiesc ca e vorba de filtrele din interior care au fost proiectate cu accent pe muzica rock, domeniu in care nu se cauta bass mult ci medii. Poate e vorba si de rahatul de amplituner (chipurile 7x100W) Sony cu care am luat teapa de 10 mil, un sherwood micut pe care-l aveam inainte se auzea mai bine. Frecv. data de fabricant 15 - 20000Hz. |
|
Sus |
|
|
mojnost
|
Trimis: Vin Feb 02, 2007 11:03 pm Titlul subiectului: Boxe IEI |
|
|
Vad ca nu reusesc sa atasez, nu stiu de ce, poza are sub 1Mb. |
|
Sus |
|
|
mojnost
|
Trimis: Vin Feb 02, 2007 11:30 pm Titlul subiectului: Boxe IEI |
|
|
M-am lamurit, tb sa fie sub 500k asa ca am reuds-o, din telefon iese pe la 80si ceva kO. |
|
Sus |
|
|
Rares

Conectat la: 23 Mar 2006 Mesaje: 459 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Feb 03, 2007 2:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai vin pozele alea? Ca ne-ai facut curiosi _________________ Pioneer A-757 + Pioneer F-757 + Cerwin Vega VE-12 + Pioneer DV-600 + Panasonic 42PV80 + Logitech Z-5500 |
|
Sus |
|
|
Emil Paraschiv
Conectat la: 30 Iul 2004 Mesaje: 363 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Feb 03, 2007 2:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Astia pe unde mai sunt? Prin Baicului? _________________ Emil Paraschiv
Hi-Fi & Multimedia |
|
Sus |
|
|
mojnost
|
Trimis: Sam Feb 03, 2007 2:34 pm Titlul subiectului: ELCOMP.SA |
|
|
ELCOMP.S.A. au un site dar nu prezinta, din pacate, boxele. Mai incerc odata sa postez foto dar nu stiu de ce nu reusesc, de la 893ko am redus-o la 180k si tot nu merge, poate imi scapa ceva. |
|
Sus |
|
|
mojnost
|
|
Sus |
|
|
EinarN
Conectat la: 26 Dec 2005 Mesaje: 2045 Locatie: Duisburg
|
Trimis: Sam Feb 03, 2007 2:51 pm Titlul subiectului: Re: ELCOMP.SA |
|
|
mojnost a scris: | ELCOMP.S.A. au un site dar nu prezinta, din pacate, boxele. Mai incerc odata sa postez foto dar nu stiu de ce nu reusesc, de la 893ko am redus-o la 180k si tot nu merge, poate imi scapa ceva. | Egal cīt comprimi poza, ea trebuie sa fie ca marime cel mult 1024 x 768 (lungime / latime - poza desctop) daca e mai mare chiar daca e komprimata la 1 kb nu ti-o accepta. |
|
Sus |
|
|
mojnost
|
Trimis: Sam Feb 03, 2007 2:57 pm Titlul subiectului: poza |
|
|
Am modificat-o, sper sa mearga. |
|