FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Incinte acustice IEI
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
daniro

Conectat la: 16 Aug 2006

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 11:32 am    Titlul subiectului: Incinte acustice IEI Raspunde cu citat (quote)

Tinand cont de lipsa existentei unui catalog cu produsele Intreprinderii Electronica Industriala, in special referindu-ma la incintele acustice care, asa cum au fost, bune, rele, lucrate la norma, din graba.. Dar au oferit si inca mai ofera sunet multumitor calitativ in tara noastra. Dovada ca exista persoane pasionate de aceste boxe printre care ma aflu si eu Laughing
As dori, cu ajutorul dvs, cei pasionati sau care va mai aflati in posesia unor astfel de lucruri sa postati fiecare cateva poze, detalii tehnice cu modelele care le aveti acasa. Sa stie si romanul ce zestre are, de care zic eu.. ca n-are de ce sa-i fie rusine. Mltumesc si va urez bafta la postat!

PS - cu ocazia aceasta ii salut pe toti pasionatii de Pop, Jazz, Meloman, Nova etc; sa le folositi sanatosi si sper ca acest subiect sa va fie de folos!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 11:32 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
felixx

Conectat la: 17 Iul 2005

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 1:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pe vremuri ...Pop, Jazz, Meloman, Nova...au trecut prin casa pe la mine.
Am fost multumit.
Singura problema...majora de altfel era ca difuzoarele de medii si inalte nu se ridicau la valoarea difuzorului pentru frecvente joase.
Si de pe la prieteni.....am bobinat multe asemenea tweetere.
Difuzorul de joase de la Meloman mi-a placut cel mai mult.

daniro

MesajTrimis: Joi Oct 26, 2006 12:22 am    Titlul subiectului: intrebare Raspunde cu citat (quote)

Stii cumva, poate ai vazut si tu felixx, model de Meloman bass-reflex? Eu stiu sigur ca asa erau si facute din fabrica. Am vazut o pereche acum 9 ani intr-un magazin consignatie, destul de bine pastrate, aproape ca noi si erau cu rezonator. Si nu parea deloc o modificare amatoriceasca. Stiu ca nu avea granitura de plastic in exterior.
De asemenea alte curiozitati mai sunt si modelele POP pe 3 cai de 80-100W (vazut si din astea) sau Jazz de 75W. Foarte putin se stie si despre seria SX ,tot fabricate de IEI, despre care se spune ca ar fi fost cele mai reusite.
Sus
daniro

MesajTrimis: Mie Ian 31, 2007 5:42 pm    Titlul subiectului: Re: intrebare Raspunde cu citat (quote)

daniro a scris:
De asemenea alte curiozitati mai sunt si modelele POP pe 3 cai de 80-100W (vazut si din astea) sau Jazz de 75W. Foarte putin se stie si despre seria SX ,tot fabricate de IEI, despre care se spune ca ar fi fost cele mai reusite.

Rectific, acma ca m-am mai interesat. Modelul cu 3 cai pe care eu il credeam POP era de fapt Star. Toate modelele s-au produs in doua versiuni, de 40W si de 80W cu difuzoare productie romaneasca. Diferenta era data doar de difuzorul de joase care avea diametrul de 10 toli. La Meloman aratau la fel insa incinta era tip bas-reflex.
Iar SX-urile erau echipate cu difuzoare Tonsil Unitra.
Sus
mojnost

Conectat la: 10 Mai 2006

MesajTrimis: Vin Feb 02, 2007 9:55 pm    Titlul subiectului: Boxe IEI Raspunde cu citat (quote)

Fabrica functioneaza si in prezent sub numele de Elcomp (poate fac o confuzie intre IEMI si IEI) si este o parte din fosta IEMI (sau IEI), cea care fabrica difuzoare si trafuri de linii pentru TV alb-negru.

De curand am cumparat de acolo 2 boxe de 200W, SPL 93Db/W/m de tipul inalte si inguste (H=103cm, latime aprox 25-30)) cu un bass pe lateral, aveau si alte modele mai mici, camera surda cu statie pt. probe, etc. Pretul de 480RON foarte convenabil.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Rares

Conectat la: 23 Mar 2006

MesajTrimis: Vin Feb 02, 2007 10:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Citat:
De curand am cumparat de acolo 2 boxe de 200W, SPL 93Db/W/m de tipul inalte si inguste (H=103cm, latime aprox 25-30)) cu un bass pe lateral, aveau si alte modele mai mici, camera surda cu statie pt. probe, etc. Pretul de 480RON foarte convenabil.

Niste poze? Cu boxele, bineinteles Very Happy

mojnost

MesajTrimis: Vin Feb 02, 2007 11:00 pm    Titlul subiectului: boxe IEI Raspunde cu citat (quote)

O poza facuta la repezeala cu telefonul. Ca aspect arata super, ca sunet depinde si de preferinte, dar se aude foarte bine, parca ceva cam multe medii, cel putin in comparatie cu altele pe care le-am auzit acolo la fabrica, care dadeau mai putine medii, banuiesc ca e vorba de filtrele din interior care au fost proiectate cu accent pe muzica rock, domeniu in care nu se cauta bass mult ci medii. Poate e vorba si de rahatul de amplituner (chipurile 7x100W) Sony cu care am luat teapa de 10 mil, un sherwood micut pe care-l aveam inainte se auzea mai bine. Frecv. data de fabricant 15 - 20000Hz.
Sus
mojnost

MesajTrimis: Vin Feb 02, 2007 11:03 pm    Titlul subiectului: Boxe IEI Raspunde cu citat (quote)

Vad ca nu reusesc sa atasez, nu stiu de ce, poza are sub 1Mb.
Sus
mojnost

MesajTrimis: Vin Feb 02, 2007 11:30 pm    Titlul subiectului: Boxe IEI Raspunde cu citat (quote)

M-am lamurit, tb sa fie sub 500k asa ca am reuds-o, din telefon iese pe la 80si ceva kO.
Sus
Rares

Conectat la: 23 Mar 2006

MesajTrimis: Sam Feb 03, 2007 2:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai vin pozele alea? Ca ne-ai facut curiosi
Emil Paraschiv

Conectat la: 30 Iul 2004

MesajTrimis: Sam Feb 03, 2007 2:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Astia pe unde mai sunt? Prin Baicului?
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
mojnost

MesajTrimis: Sam Feb 03, 2007 2:34 pm    Titlul subiectului: ELCOMP.SA Raspunde cu citat (quote)

ELCOMP.S.A. au un site dar nu prezinta, din pacate, boxele. Mai incerc odata sa postez foto dar nu stiu de ce nu reusesc, de la 893ko am redus-o la 180k si tot nu merge, poate imi scapa ceva.
Sus
mojnost

MesajTrimis: Sam Feb 03, 2007 2:34 pm    Titlul subiectului: lk Raspunde cu citat (quote)

http://www.maprezint.ro/elcomp/Prezentare.php
Sus
EinarN

Conectat la: 26 Dec 2005

MesajTrimis: Sam Feb 03, 2007 2:51 pm    Titlul subiectului: Re: ELCOMP.SA Raspunde cu citat (quote)

mojnost a scris:
ELCOMP.S.A. au un site dar nu prezinta, din pacate, boxele. Mai incerc odata sa postez foto dar nu stiu de ce nu reusesc, de la 893ko am redus-o la 180k si tot nu merge, poate imi scapa ceva.
Egal cīt comprimi poza, ea trebuie sa fie ca marime cel mult 1024 x 768 (lungime / latime - poza desctop) daca e mai mare chiar daca e komprimata la 1 kb nu ti-o accepta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
mojnost

MesajTrimis: Sam Feb 03, 2007 2:57 pm    Titlul subiectului: poza Raspunde cu citat (quote)

Am modificat-o, sper sa mearga.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
Pagina 1 din 5

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum