Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
mastersoft
Conectat la: 08 Aug 2007 Mesaje: 31 Locatie: Buzau
|
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Ian 14, 2010 10:15 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Toader
Conectat la: 08 Feb 2008 Mesaje: 1066 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Joi Ian 14, 2010 11:07 am Titlul subiectului: |
|
|
E cineva cu un topic asemanator, numai ca dansul deja le-a luat(amplif pe lampi si boxe booxshelf cu sensbilitate mica.).Le-a luat fara sa puna bani si ptr sursa si acum cam nu-i plac.Esti cam in aceeasi situatie, numai ca nu le-ai luat.Gandeste-te si la o sursa de sunet decenta.De luat, doar tu stii, cu urechile tale, ca noi avem urechile noastre.  |
|
Sus |
|
|
ttsto
Conectat la: 30 Ian 2007 Mesaje: 419 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Ian 14, 2010 11:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Tocmai ca sa nu dai banii aiurea mergi la Realacustic cu ceva CD-uri din muzica pe care ai mentionat-o si asculta-le; cei de acolo o sa-ti dea cel mai bun sfat cu privire la achizitia ta, inclusiv pt amplif; nu sunt genul de vanzatori care sa-ti bage pe gat cel mai scump produs.
Probabil varianta bookshelf este recomandata avand in vedere ca o sa le "inghesui" in colturile camerei, insa doar urechile tale vor spune cat bass vrei de la boxe (pentru ca asta e problema adevarata)
Din experienta mea bassul o sa fie mai puternic un pic decat ce vei auzi in showroom datorita pozitionarii
Referitor la vecini, intotdeauna exista un buton de volum sau o telecomanda. Ce am facut eu, cand am luat sistemul am dat la volumul normal de auditie si am mers in vizita la ei, intrebandu-i daca ii deranjeaza. Iti recomand sa faci la fel. |
|
Sus |
|
|
obuzel

Conectat la: 13 Oct 2009 Mesaje: 901 Locatie: Cluj
|
Trimis: Joi Ian 14, 2010 12:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu zic sa mergi la Realacustic.
Sunt foarte OK.
Daca ajungi acolo incearca si Paradigm Reference Studio 20. Eu am mers pentru altele si am ajuns la acestea. |
|
Sus |
|
|
mastersoft
|
Trimis: Joi Ian 14, 2010 2:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
problema cu mersul la auditie e cam nasoala din cauza lipsei timpului meu LIBER si a faptului ca nu sunt din BUCURESTI
pentru a ma hotari la ce sa iau va rog sa mi spuneti ce tip de boxa se preteaza la 16MP ? _________________ me...the only 1
Ultima modificare efectuata de catre mastersoft la Joi Ian 14, 2010 2:42 pm, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
|
djradu2004
Conectat la: 14 Ian 2004 Mesaje: 793 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Ian 14, 2010 2:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mergi pe niste bookshelf de calitate! Ai mesaj privat. |
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Ian 14, 2010 2:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Niste Paradigm Monitor Titan pupate cu un NAD C355BEE ar trebui sa sune foarte bine in acel layout. Ce vei folosi pe post de sursa? _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
mastersoft
|
Trimis: Joi Ian 14, 2010 3:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
momentan e PC ul pe iesirea digitala + fisiere FLAC ... pina mai adun banutzi
SA INTELEG ca STANDFloor sunt prea puternice ptr camera mea ?!
eu as prefera sa dau 40 mil pe 2 boxe standfloor BUNE decit pe 2 boxe bookshelh medii + STAND urile necesare _________________ me...the only 1 |
|
Sus |
|
|
dinica

Conectat la: 07 Sep 2007 Mesaje: 1341 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 18, 2010 3:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | Stau la bloc si sufrageria are cam 16MP (3.3 l x5 L ) si n-am idee ce boxe sa iau BOOKSHELF sau STANDLOOR ? Daca iau STANDFLOOR nu pica varul de pe pereti sau vecina din pat ? PREFER calitatea si nu volumul sa bubuie casa si am o retinere cu STANDFLOOR . |
O pereche de bookshelf-uri sunt suficiente pentru o camera de 16mp . O boxa mare are nevoie de spatiu sa se desfasoare. Toti ne dorim/visam la niste boxe mari, dar uitam ca locuim in niste cutii de chibrit. In opinia mea se pot folosi boxe mari chiar si intr-o camera mica doar daca aceasta camera este tratata acustic.
Citat: | eu as prefera sa dau 40 mil pe 2 boxe standfloor BUNE decit pe 2 boxe bookshelh medii + STAND urile necesare
|
O pereche de standuri nu costa mult, am vazut standuri foarte bune la 200 lei.
Standfloor bune la 4000 lei!? Unde?  _________________ dealer audio
When sound becomes music !? |
|
Sus |
|
|
mahonyhiphony

Conectat la: 14 Feb 2008 Mesaje: 256 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 9:55 am Titlul subiectului: |
|
|
[quote="dinica"] Citat: |
Standfloor bune la 4000 lei!? Unde?  |
Fara a face reclama sau a ma umfla in pene sa stii ca astea sunt niste boxe bune in categoria lor.Iar raportul calitate pret este ok .Sunt boxe mai scumpe ca T65 care nu suna asa .Pacat/oricum ca nu se mai fac. _________________ Rock'n'Roll All Nite |
|
Sus |
|
|
dinica

Conectat la: 07 Sep 2007 Mesaje: 1341 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 11:17 am Titlul subiectului: |
|
|
[quote="mahonyhiphony"] dinica a scris: | Citat: |
Standfloor bune la 4000 lei!? Unde?  |
Fara a face reclama sau a ma umfla in pene sa stii ca astea sunt niste boxe bune in categoria lor.Iar raportul calitate pret este ok .Sunt boxe mai scumpe ca T65 care nu suna asa .Pacat/oricum ca nu se mai fac. |
Personal, prefer niste bookshelf-uri cu adevarat bune decat niste floor stand-ere rezonabile care au si sansa sa bubuie intr-un apartament mic. _________________ dealer audio
When sound becomes music !? |
|
Sus |
|
|
mahonyhiphony

|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 12:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce-i drept la 4000 lei isi ia niste bookshelf-uri mai mult decat bune. _________________ Rock'n'Roll All Nite |
|
Sus |
|
|
mahonyhiphony

|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 7:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://www.realacustic.ro/produse/boxe--incinte-acustice--silver-rx6.php
Apropo de aceste boxe.Sambata le-am ascultat pe receiverul meu Nad T754 si am fost foarte placut impresionat.Suna extraordinar de bine pe medii si foarte echilibrate in rest.Pe Nad stereo era si mai bine.Deci daca pe receiver suna bine e clar ca sunt niste boxe bune.Mergi si asculta, merita osteneala. _________________ Rock'n'Roll All Nite |
|
Sus |
|
|
mastersoft
|
|
Sus |
|
|
mahonyhiphony

|
Trimis: Mie Ian 20, 2010 2:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei sa afli mai multe uite:http://www.stereoclub.ro/crafty_azumi.html
De ascultat nu le-am ascultat si nici nu cred ca ma pasioneaza sunt cam ciudate pt gustul meu.Ti-am scris mai sus ceva cu privire la MA seria RX _________________ Rock'n'Roll All Nite |
|
Sus |
|
|
|