FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Recomandare tip BOXE si AMPLIF !!!
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ?
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
mastersoft

Conectat la: 08 Aug 2007

MesajTrimis: Joi Ian 14, 2010 10:15 am    Titlul subiectului: Recomandare tip BOXE si AMPLIF !!! Raspunde cu citat (quote)

salut

Mentionez din start ca sunt nou in bransa si am nevoie de ajutorul vostru pentru a lua o decizie in privinta achizitionarii unor boxe si a unui amplif.

Apelez la voi ca pe vremurile astea nu prea e placut sa arunc cu banii pe geam

Stau la bloc si sufrageria are cam 16MP (3.3 l x5 L ) si n-am idee ce boxe sa iau BOOKSHELF sau STANDLOOR ? Daca iau STANDFLOOR nu pica varul de pe pereti sau vecina din pat ? PREFER calitatea si nu volumul sa bubuie casa si am o retinere cu STANDFLOOR .

M am orientat la :

PARADIGM TITAN
http://www.realacustic.ro/produse/boxe--incinte-acustice-paradigm-monit-1.php
MONITOR AUDIO RX2
http://www.realacustic.ro/produse/boxe--incinte-acustice--silver-rx2.php

PARADIGM MONITOR 7
http://www.realacustic.ro/produse/boxe--incinte-acustice-paradigm-monit-2.php
MONITOR AUDIO RX6
http://www.realacustic.ro/produse/boxe--incinte-acustice--silver-rx6.php

sau utlimile care mi au sarit in ochi
CRAFTY AZUMI ( eu sincer nu am auzit de ei )
http://www.avstore.ro/boxe/crafty-azumi-azumi/

DACA aveti alte recomandari de boxe im here !

Ca muzica o sa ascult JULIO IGLESIAS, DEPECHE ,R`n`B un HOUSE ceva.. o manelutza la un spritz ca altfel nu merge Laughing

Suma maxima ptr BOXE 40 mil +/- citeva milioane DEPINDE de boxa Smile

La AMPLIF astept recomandarile Dvs. in limita a 20-25 mil

multumesc anticipat.

Ultima modificare efectuata mastersoft la Mie Ian 20, 2010 1:40 pm, modificat de 2 ori in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Ian 14, 2010 10:15 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Toader

Conectat la: 08 Feb 2008

MesajTrimis: Joi Ian 14, 2010 11:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E cineva cu un topic asemanator, numai ca dansul deja le-a luat(amplif pe lampi si boxe booxshelf cu sensbilitate mica.).Le-a luat fara sa puna bani si ptr sursa si acum cam nu-i plac.Esti cam in aceeasi situatie, numai ca nu le-ai luat.Gandeste-te si la o sursa de sunet decenta.De luat, doar tu stii, cu urechile tale, ca noi avem urechile noastre. Mr. Green
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
ttsto

Conectat la: 30 Ian 2007

MesajTrimis: Joi Ian 14, 2010 11:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tocmai ca sa nu dai banii aiurea mergi la Realacustic cu ceva CD-uri din muzica pe care ai mentionat-o si asculta-le; cei de acolo o sa-ti dea cel mai bun sfat cu privire la achizitia ta, inclusiv pt amplif; nu sunt genul de vanzatori care sa-ti bage pe gat cel mai scump produs.
Probabil varianta bookshelf este recomandata avand in vedere ca o sa le "inghesui" in colturile camerei, insa doar urechile tale vor spune cat bass vrei de la boxe (pentru ca asta e problema adevarata)
Din experienta mea bassul o sa fie mai puternic un pic decat ce vei auzi in showroom datorita pozitionarii
Referitor la vecini, intotdeauna exista un buton de volum sau o telecomanda. Ce am facut eu, cand am luat sistemul am dat la volumul normal de auditie si am mers in vizita la ei, intrebandu-i daca ii deranjeaza. Iti recomand sa faci la fel.
Sus
obuzel

Conectat la: 13 Oct 2009

MesajTrimis: Joi Ian 14, 2010 12:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu zic sa mergi la Realacustic.
Sunt foarte OK.
Daca ajungi acolo incearca si Paradigm Reference Studio 20. Eu am mers pentru altele si am ajuns la acestea.
Sus
mastersoft

MesajTrimis: Joi Ian 14, 2010 2:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

problema cu mersul la auditie e cam nasoala din cauza lipsei timpului meu LIBER si a faptului ca nu sunt din BUCURESTI

pentru a ma hotari la ce sa iau va rog sa mi spuneti ce tip de boxa se preteaza la 16MP ?

Ultima modificare efectuata de catre mastersoft la Joi Ian 14, 2010 2:42 pm, modificat de 1 data in total
Sus
djradu2004

Conectat la: 14 Ian 2004

MesajTrimis: Joi Ian 14, 2010 2:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mergi pe niste bookshelf de calitate! Ai mesaj privat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004

MesajTrimis: Joi Ian 14, 2010 2:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Niste Paradigm Monitor Titan pupate cu un NAD C355BEE ar trebui sa sune foarte bine in acel layout. Ce vei folosi pe post de sursa?
mastersoft

MesajTrimis: Joi Ian 14, 2010 3:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

momentan e PC ul pe iesirea digitala + fisiere FLAC ... pina mai adun banutzi

SA INTELEG ca STANDFloor sunt prea puternice ptr camera mea ?!

eu as prefera sa dau 40 mil pe 2 boxe standfloor BUNE decit pe 2 boxe bookshelh medii + STAND urile necesare

dinica

Conectat la: 07 Sep 2007

MesajTrimis: Lun Ian 18, 2010 3:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Citat:
Stau la bloc si sufrageria are cam 16MP (3.3 l x5 L ) si n-am idee ce boxe sa iau BOOKSHELF sau STANDLOOR ? Daca iau STANDFLOOR nu pica varul de pe pereti sau vecina din pat ? PREFER calitatea si nu volumul sa bubuie casa si am o retinere cu STANDFLOOR .

O pereche de bookshelf-uri sunt suficiente pentru o camera de 16mp . Idea O boxa mare are nevoie de spatiu sa se desfasoare. Toti ne dorim/visam la niste boxe mari, dar uitam ca locuim in niste cutii de chibrit. In opinia mea se pot folosi boxe mari chiar si intr-o camera mica doar daca aceasta camera este tratata acustic.
Citat:
eu as prefera sa dau 40 mil pe 2 boxe standfloor BUNE decit pe 2 boxe bookshelh medii + STAND urile necesare

O pereche de standuri nu costa mult, am vazut standuri foarte bune la 200 lei.
Standfloor bune la 4000 lei!? Shocked Unde? Laughing

mahonyhiphony

Conectat la: 14 Feb 2008

MesajTrimis: Mar Ian 19, 2010 9:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote="dinica"]
Citat:

Fara a face reclama sau a ma umfla in pene sa stii ca astea sunt niste boxe bune in categoria lor.Iar raportul calitate pret este ok .Sunt boxe mai scumpe ca T65 care nu suna asa .Pacat/oricum ca nu se mai fac.

dinica

Conectat la: 07 Sep 2007

MesajTrimis: Mar Ian 19, 2010 11:17 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote="mahonyhiphony"]
dinica a scris:
Citat:

Fara a face reclama sau a ma umfla in pene sa stii ca astea sunt niste boxe bune in categoria lor.Iar raportul calitate pret este ok .Sunt boxe mai scumpe ca T65 care nu suna asa .Pacat/oricum ca nu se mai fac.

Personal, prefer niste bookshelf-uri cu adevarat bune decat niste floor stand-ere rezonabile care au si sansa sa bubuie intr-un apartament mic.

mahonyhiphony

MesajTrimis: Mar Ian 19, 2010 12:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce-i drept la 4000 lei isi ia niste bookshelf-uri mai mult decat bune.
mahonyhiphony

MesajTrimis: Mar Ian 19, 2010 7:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.realacustic.ro/produse/boxe--incinte-acustice--silver-rx6.php
Apropo de aceste boxe.Sambata le-am ascultat pe receiverul meu Nad T754 si am fost foarte placut impresionat.Suna extraordinar de bine pe medii si foarte echilibrate in rest.Pe Nad stereo era si mai bine.Deci daca pe receiver suna bine e clar ca sunt niste boxe bune.Mergi si asculta, merita osteneala.

mastersoft

MesajTrimis: Mie Ian 20, 2010 1:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

a ascultat cineva ???

CRAFTY Azumi

http://www.avstore.ro/boxe/crafty-azumi-azumi/

mahonyhiphony

MesajTrimis: Mie Ian 20, 2010 2:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca vrei sa afli mai multe uite:http://www.stereoclub.ro/crafty_azumi.html
De ascultat nu le-am ascultat si nici nu cred ca ma pasioneaza sunt cam ciudate pt gustul meu.Ti-am scris mai sus ceva cu privire la MA seria RX

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ? Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Pagina 1 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum