Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
ALEKS

Conectat la: 05 Mar 2005 Mesaje: 287
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 9:25 pm Titlul subiectului: Amfiton 50 AC-022 |
|
|
Buna seara,
Doresc sa propun o discutie pe forum referitoare la boxele Amfiton 50/100/150 AC-022, de productie sovietica. Eu mi-am dorit foarte mult astfel de boxe asa ca intr-un final mi le-am achizitionat. Sunt in stare buna si, intr-adevar suna excelent in combinatie cu muzica anilor '80 -- ceea ce ascult eu, aria mea de interes.
Mi-ar placea sa citesc pareri, istorisiri, relatari, evocari din epoca de aur, etc. referitoare la acest model de boxe.
Ar fi de preferat sa ramanem in sfera lor, iar discutia sa n-o ia razna spre alte carari. Pentru audiofilie exista boxe dedicate, ce se invart la sume mari spre foarte mari.
ALEKS _________________ AKAI Electric Company Ltd. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 9:25 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
shambala
Conectat la: 05 Ian 2005 Mesaje: 2858 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar Feb 23, 2010 8:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cam ca acestea ? _________________ Filtre la comanda. |
|
Sus |
|
|
ALEKS

Conectat la: 05 Mar 2005 Mesaje: 287
|
Trimis: Mar Feb 23, 2010 9:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Identice. Se aud... ca un tunet. Pana acum am testat cu muzica simfonica, cu jazz si cu Italo disco. Sunt foarte multumit de sunetul tipic al anilor '80 cu coloratura de rigoare.
Unul din mastodonti:
Ca o mica istorioara: Cand au venit cei de la Fan Curier, la servici unde le-am zis sa vina, m-au intrebat initial unde le duc. Cum naiba sa le zic sa le duca la birou asa ca le-am zis sa ca le bagam in masina. Ei de colo "in Passat... sunteti sigur?". Eu, "evident" dar mi-am cam mancat cuvintele cand am vazut ce tanc de pachet au scos cei 2 oameni din duba. Au incaput lejer in portbagaj dar, doar dupa ce le-am scos din lada de carton.
ALEKS _________________ AKAI Electric Company Ltd. |
|
Sus |
|
|
|