Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
cosminbro

Conectat la: 02 Mai 2008 Mesaje: 1866 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Mai 30, 2010 3:23 pm Titlul subiectului: Music player portabil audiofil |
|
|
Ma intreb: exista vreo solutie portabila cu casti, vreun player minune cumva, ceva care sa poate fi considerat cat de cat o solutie audiofila ?
Daca cunoasteti concret despre ce e vorba, ar fi perfect: ce model de player si ce model de casti asociat.
Multumesc. _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
Vand diverse: http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=22633 |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Dum Mai 30, 2010 3:23 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Human

Conectat la: 01 Noi 2003 Mesaje: 889 Locatie: Craiova
|
|
Sus |
|
|
cosminbro

Conectat la: 02 Mai 2008 Mesaje: 1866 Locatie: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
Human

Conectat la: 01 Noi 2003 Mesaje: 889 Locatie: Craiova
|
|
Sus |
|
|
Nekron
Conectat la: 30 Noi 2003 Mesaje: 34 Locatie: Cluj-Napoca
|
Trimis: Lun Mai 31, 2010 12:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cateva variante ar fi :
- Sandisk Sansa Clip sau Sandisk Sansa Clip +
- Cowon D2, D2+, S9 sau J3
- Sony Walkman seria NWZ-Axx
Primele doua playere ruleaza si FLAC. Cowon are cel mai vast suport de codecuri:FLAC,APE,WAV, pe langa cele clasice MP3, WMA,etc
Personal am Sandisk Sansa Clip si un Sony NWZ-A816 combinate cu o pereche de Ultimate Ears super.fi 5 pro.
Sandisk Sansa Clip + FLAC+Ultimate Ears superfi 5 pro = LOVE _________________ Boxe: B&W DM602 S3
Amp:Marantz PM6010 OSE KI
CD player:Marantz CD6002,CD6000OSE LE
Mission Stancette,Supra Rondo |
|
Sus |
|
|
ideasbox
Conectat la: 09 Apr 2007 Mesaje: 19
|
Trimis: Lun Mai 31, 2010 10:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dar intre Sandisk Sansa Clip care este ieftin si Cowon D2 care este pe la 400 ron ... dar poti vedea si niste filme, altceva ca pret intermediar pana la Hifi man de 800 dolari ce mai exista?
Eu am un Cowon D2 si este OK, dar....problema sunt castile ... mari si pe care nu le pot transporta prin delegatii... chiar daca merg cu masina....tot mutatul dintr-o parte in alta...le va scurta viata - este vorba de Sennheiser 545 Reference. |
|
Sus |
|
|
Nekron
|
Trimis: Mar Iun 01, 2010 8:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Problema castilor mari o rezolvi cu o pereche de IEMuri de calitate, dar asta numai daca suporti sa ai ceva infipt in ureche .Personal m-am oprit la o pereche de Ultimate Ears super.fi 5 pro(sunt dual driver) , asta dupa ce am trecut si prin Ultimate Ears super.fi 3 studio.Sunt multe alte modele de IEMuri de calitate, in primul rand trebuie sa tii cont de ele la confort, asta dupa primul criteriu,calitatea sunetului.S-ar putea sa-ti placa mult cum suna dar sa nu le suporti in ureche. Ca noroc ca se gasesc si tipsuri de calitate cum sunt cele facute de Comply pentru mai multe modele de IEmuri.
Sincer nu cred ca intre un player Cowon D2, S9 sau J3(SNR 95dB) ruland FLAC/WAV/APE/MP3 320kbps si Hifiman e o diferenta de sunet justificabila fata de diferenta de pret. _________________ Boxe: B&W DM602 S3
|
Sus |
|
|
ideasbox
Conectat la: 09 Apr 2007 Mesaje: 19
|
Trimis: Mie Iun 02, 2010 9:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dar ai ascultat? Este vorba de o alta constructie, alt DAC si pana la urma este de 6 ori mai scump decat un Cowon D2. |
|
Sus |
|
|
saureign
Conectat la: 07 Noi 2007 Mesaje: 331 Locatie: ...
|
Trimis: Joi Iun 03, 2010 9:30 am Titlul subiectului: |
|
|
oarecum off-topic, legat de SuperFi3:
spuneau oamenii pe net ca sunt proaste, pt ca n-au bass... saracii, ascultau pt prima data monitoare de studio (care sunt liniare, de sus si pana jos). Dupa ce asculti compresate si cu sunet "indulcit", cu "burta" pe basi, normal ca ti se pare fara bass... _________________ ... |
|
Sus |
|
|
Nekron
|
Trimis: Lun Iun 07, 2010 9:02 am Titlul subiectului: |
|
|
ideasbox a scris: | Dar ai ascultat? Este vorba de o alta constructie, alt DAC si pana la urma este de 6 ori mai scump decat un Cowon D2. |
Hifimanul nu l-am ascultat, doar playerele Cowon(mai putin J3 care nua a aparut inca la noi).Raman totusi la parerea ca nu cred sa-si merite banii, e prea mare diferenta de pret care nu cred ca e reflectata in asa mare diferenta de tehnologie.In plus un mare dezavantaj mi se pare autonomia foarte mica, pe mine cel putin un player portabil ma intereseaza sa aiba autonomie mare, si din punctul asta de vedere tot Cowonul mi se pare mai bun(autonomie 50 ore pe S9 cu MP3 128kbps, scade foarte tare o daca cu cresterea bitrateului sau trecerea la FLAC) _________________ Boxe: B&W DM602 S3
|
Sus |
|
|
|