FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
achizitionare audio pt exterior

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ?
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Heatseeker

Conectat la: 05 Iul 2010

MesajTrimis: Lun Iul 05, 2010 1:00 pm    Titlul subiectului: achizitionare audio pt exterior Raspunde cu citat (quote)

Hello, ma numesc Alex si am nevoie de ajutorul vostru. Citesc de ceva vreme pe forum, am si cautat, insa nu am gasit ce imi trebuie.

Vreau sa cumpar 4 boxe de exterior, preferabil cu suport mobil, sa aiba cel putin 80W si sa reziste la zapada si temperaturi de -25 C. Doua vor fi montate la aproximativ 2m inaltime, 10m distanta una de cealalta langa o piscina. Celelalte 2 vor fi montate pe un teren de sport de dimensiunea unui teren de handbal, la aproximativ 45m de pisina, cam la aceeasi intaltime.
Ma gandeam la http://www.artson.ro/infinity-outrigger.html insa nu stiu daca vor fi de ajuns.

Amplificatorul as fi vrut sa fie rackabil 19" si sa il montez intr-un cabinet metalic de 600x600x600/800 in care sa montez un UPS APOLLO de 1500VA rackabil, o priza 6 doze, si una sau doua tavi fixe pentru un dvd player, cd-uri.
Nu imi trebuie lucruri foarte capabile, iar ca buget as zice maxim 4000 ron. In principiu trebuie sa se auda destul de tare pentru o petrecere mica si destul de clar sa se poata auzi vocea in timpul unui meci.

Ups, cabinet metalic si priza am gasit la Mondo Plast, Braun Group. Ma gandeam pana la urma sa iau un amplificator normal, sa il montez pe o tava fixa, insa nu prea pot sa aleg un amplificator fara sa stiu si ce boxe sa iau.

Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Lun Iul 05, 2010 1:00 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
audiomax

Conectat la: 18 Mar 2007

MesajTrimis: Dum Iul 18, 2010 1:53 pm    Titlul subiectului: Re: achizitionare audio pt exterior Raspunde cu citat (quote)

Heatseeker a scris:
Hello, ma numesc Alex si am nevoie de ajutorul vostru. Citesc de ceva vreme pe forum, am si cautat, insa nu am gasit ce imi trebuie.

Vreau sa cumpar 4 boxe de exterior, preferabil cu suport mobil, sa aiba cel putin 80W si sa reziste la zapada si temperaturi de -25 C. Doua vor fi montate la aproximativ 2m inaltime, 10m distanta una de cealalta langa o piscina. Celelalte 2 vor fi montate pe un teren de sport de dimensiunea unui teren de handbal, la aproximativ 45m de pisina, cam la aceeasi intaltime.
Ma gandeam la http://www.artson.ro/infinity-outrigger.html insa nu stiu daca vor fi de ajuns.

Amplificatorul as fi vrut sa fie rackabil 19" si sa il montez intr-un cabinet metalic de 600x600x600/800 in care sa montez un UPS APOLLO de 1500VA rackabil, o priza 6 doze, si una sau doua tavi fixe pentru un dvd player, cd-uri.
Nu imi trebuie lucruri foarte capabile, iar ca buget as zice maxim 4000 ron. In principiu trebuie sa se auda destul de tare pentru o petrecere mica si destul de clar sa se poata auzi vocea in timpul unui meci.

Ups, cabinet metalic si priza am gasit la Mondo Plast, Braun Group. Ma gandeam pana la urma sa iau un amplificator normal, sa il montez pe o tava fixa, insa nu prea pot sa aleg un amplificator fara sa stiu si ce boxe sa iau.

Multumesc!

ceea ce cauti tu se cheama instalatii de linie, functioneaza la 100V si nu prea au nimic in comun cu HI-FIul ! Se gasesc cam la toate firmele cu nume in PA, Dynacord, RCF....pot sa-ti ofer dB tehnologie (daca ai auzit), da cautare pe net, doar ca bugetul tau nu va fi suficient pt ce ai tu nevoie...
Sus
Heatseeker

Conectat la: 05 Iul 2010

MesajTrimis: Sam Iul 24, 2010 12:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am rezolvat pana la urma cu 4 boxe Magnat Symbol Pro 160, un amplitunner Yamaha RX797, 4 stative K&M, putina improvizatie si totul este foarte ok.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ? Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum