Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
griGo_s
Conectat la: 18 Mai 2010 Mesaje: 2 Locatie: Sfantu Gheorghe
|
Trimis: Sam Dec 04, 2010 4:58 pm Titlul subiectului: CD-PLAYER Kenwood - depanare |
|
|
Buna ziua, sunt posesorul unui cd-payer Kenwood DP-M6060, care din pacate este stricat. Sta prin casa in starea asta de cativa ani, acum, citind pe aici m-am hotarat sa-l repar.
Eu cred ca, capul laser este stricat; acum intrebarea mea este daca se poate repara si de niste electronisti mai nepriceputi(personal nu am incredere in mesterii din orasul meu). Multumesc |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Sam Dec 04, 2010 4:58 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Perpetual Burn
Conectat la: 01 Oct 2007 Mesaje: 229 Locatie: Tg-Mures
|
Trimis: Lun Dec 06, 2010 4:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Inainte de service poti incerca:
- sa cureti lentila, daca nu ai facut pana acum. Iei un betisor de ureche sau carpa de sters ochelari, alcool izopropilic(unii nu recomanda) sau solutie pt. lentilele de contact eventual apa si cureti usor lentila (fara a apasa prea
tare). Dupa asta stergi pana se usuca si sufli cu aer in aceasi timp pt.a elimina ramasitele de carpa sau vata de pe suprafata lentilei.
- sa ungi mecanica, axul pe care se deplaseaza blocul optic, rotite etc.
cu ulei pt mecanica fina(eu folosesc pt. dozare precisa seringa cu ac subtire) sau exista vaselina speciala siliconica si cu teflon care nu se usuca)
- sa te uiti putin la mufele de legatura. Pot aparea probleme de contact. |
|
Sus |
|
|
leevyou

Conectat la: 04 Oct 2009 Mesaje: 111 Locatie: Schaesburg MS
|
Trimis: Lun Dec 06, 2010 4:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ansamblul cap laser se schimba cu totul. Trebuie sa vezi ce tip/model este si sa cauti unul nou original/compatibil pe la Vitacom/Telezimex. Instalarea, de obicei, nu este foarte complicata. Succes! |
|
Sus |
|
|
griGo_s
Conectat la: 18 Mai 2010 Mesaje: 2 Locatie: Sfantu Gheorghe
|
Trimis: Lun Dec 06, 2010 7:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dupa ce am sters lentila putin mai atent si a inceput "sa ia cd-ul", dar cu dificultate. Insa dupa ce schimb melodia se termina distractia.
Bun si pontul cu codul de pe unitatea laser, imi voi comanda unu.
Multumesc de raspunsuri. |
|
Sus |
|
|
fluffy38

Conectat la: 04 Iun 2006 Mesaje: 788
|
Trimis: Lun Dec 06, 2010 8:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
griGo_s a scris: | Dupa ce am sters lentila putin mai atent si a inceput "sa ia cd-ul", dar cu dificultate. Insa dupa ce schimb melodia se termina distractia.
Bun si pontul cu codul de pe unitatea laser, imi voi comanda unu.
Multumesc de raspunsuri. |
Inainte de a comanda alt bloc optic,vezi ca langa laser exista un semireglabil...daca si asa e pe duca laserul,mai profita cateva luni de el.
Misca usor spre stanga sau dreapta(dupa caz) si o sa citeasca ca nou...insa nu stiu cat timp. Macar pentru experienta poti incerca.  |
|
Sus |
|
|
andreitentean
Conectat la: 15 Mar 2010 Mesaje: 87 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Ian 06, 2011 6:00 am Titlul subiectului: |
|
|
doru , bucuresti, f f multa experienta cu Kenwood.
0722366229 _________________ andrei@skn-tuning.ro |
|
Sus |
|
|
|