Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
bmf
Conectat la: 01 Feb 2010 Mesaje: 6
|
Trimis: Vin Oct 15, 2010 12:13 pm Titlul subiectului: recomandare solutie/sitem audio pt filme |
|
|
Hello,
Un coleg doreste un sistem audio pentru filme 90-95% si restu muzica (house).
buget 2000 ron, max 2500 pt ceva ce merita.
Sursa de semnal este un laptop la care trebuie o placa audio pe usb, ma gandeam la Creative X-Fi Surround 5.1 USB ~ 270 ron.
Am cautat putin pe forum pentru o solutie hi-fi buget 5.1 (gen MA+Onkyo) insa nu stiu ce modele sunt best buy in suma data.
Presupun ca placa Creative X-Fi Surround 5.1 USB face decodarea Dolby Digital, DTS pt filmele cu aceste formate audio.. sau ma insel??
O ultima solutie ramane un z5500 sau edifier s550
Asadar ce imi recomandati pt filme in bugetul de mai sus??
Ms! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Oct 15, 2010 12:13 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
diy-audio

Conectat la: 25 Feb 2009 Mesaje: 909 Locatie: Oradea
|
Trimis: Vin Oct 15, 2010 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu cred ca un sistem cat de cat ok pt filme (5.1) ai nevoie de un buget de cel putin 1500euro doar pentru partea de sunet. (5boxe+1sub, reciever, player). Se poate face si mai ieftin dar cu compromisuri mari. La toate astea se mai adauga si un TV sau un proiector + accesorii gen cabluri, standuri, suporti, etc.... _________________ ahegyes
www.diy-audio.ro |
|
Sus |
|
|
bmf
|
Trimis: Vin Oct 15, 2010 12:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
tv-ul il are.. ceva full hd de 32.
Aici am vazut ca Verme are o astfel de solutie hi-fi 5.1 insa nu stiu daca se incadreaza in buget colegului.
Evident daca nu se poate, sa gasim o solutie pt max 2500 ron.. |
|
Sus |
|
|
Verme
Conectat la: 11 Ian 2010 Mesaje: 47 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Oct 15, 2010 5:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
bmf a scris: | tv-ul il are.. ceva full hd de 32.
Aici am vazut ca Verme are o astfel de solutie hi-fi 5.1 insa nu stiu daca se incadreaza in buget colegului.
Evident daca nu se poate, sa gasim o solutie pt max 2500 ron.. |
Hehe, hi-fi'urile mele care sunt extrem de entry lvl, nu se incadreaza. Pt filme... si bugetul dat... z5500 ar tre sa-si faca treaba onorabil. Doar daca colegu' renunta la ideea de 5.1 si trece pe stereo... acolo se poate incadra, dar probabil ca nu prea ii convine ideea de stereo ( 90% filme...) _________________ Monitor Audio BR5+BR2+BRLCR+BRW10 |
|
Sus |
|
|
bmf
|
Trimis: Vin Oct 15, 2010 5:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
am inteles..
asta este ideea, ii trebuie neaparat pt filme si un 2.0 de calitate crede ca
nu l-ar multumi prin lipsa surround-ului.
placa de sunet pe usb ii oki?? recomandati alta?
logitech sau edfifier?
eu am z5500 insa am auzit/citit lucruri frumoase despre edifier s550. Are careva o parere? evident auzind-ule pe ambele... |
|
Sus |
|
|
|