Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
hspinache
Conectat la: 22 Oct 2007 Mesaje: 388
|
Trimis: Joi Noi 04, 2010 11:26 am Titlul subiectului: Dupa ce m-am hotarit ce sa cumpar-nu se mai fabrica . |
|
|
Salutam,
Este adevarat ca m-am gindit cam 2 luni , pina m-am hotarit . Ma hotarisem la BR5 . Luni , cind am dat telefoane , surpriza ; nu se mai fabrica si ultima pereche din stoc s-a vindut vineri .
E asta este ; am patit ca ala cu taurul comunal. Acuma trebuie sa o iau de la inceput .
Mi s-a sugerat sa ma intrept catre variante apropiate , adica M4 sau BX5.
Am studiat cite ceva si am constatat :
-M4 nu se afla in oferta europeana ??? ; nu m-am lamurit cum au basul , cite camere , frecventele de acord , etc
-BX5 , mi se par mai urite , au driverele capsulate fara posibilitate de a fi desfacute ,
-ambele au picioare de sustine urite si nu prea se stie cum se aud.
Poate stiti voi ceva mai multe amanunte. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Noi 04, 2010 11:26 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Noi 04, 2010 11:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Uite aici niste detalii despre cum suna noua serie BX...
http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=26544
Monitor M sunt exact vechile Bronze pe care eu personal nu le aveam deloc la suflet dar gusturile difera asa ca... iar BR mi s-au parut un pas in fata prea mic fata de Bronze clasic, in schimb BX pare sa fie un pas ceva mai mare in directia buna.
Nu-ti place cum arata BX? Sper ca nu ai de gand sa-ti cumperi boxele dupa cum arata in poze.  _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
mariusantonio
Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 70 Locatie: Galati
|
Trimis: Joi Noi 04, 2010 11:57 am Titlul subiectului: |
|
|
pai le iei sa le asculti , sau sa le f....i?  _________________ Luxman L , Marantz PM, Denon DCD , Sony CDP, Supra , Wharfedale . |
|
Sus |
|
|
pacifica
Conectat la: 26 Iun 2010 Mesaje: 10 Locatie: resita
|
Trimis: Joi Noi 04, 2010 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am eu de vanzare o pereche. Ca noi, max. 50 ore auditie cumparate din Olanda. 1300Ron. |
|
Sus |
|
|
hspinache
|
Trimis: Joi Noi 04, 2010 10:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
-chestiunea cu aspectul ; asemenea piese , in mod normal stau in sufragerie , in un spatiu in care in mod curent sint posibilitati de auditie , in care exista acces pentru un numar de oameni . Din timpul total , poate sa functioneze 10-15% . in rest fac parte din mobilierul ambient . Deci , boxele au si functie estetica si de functionalitate . Daca ar fi dupa estetica , as cumpara Yamaha 555 .
-resita este cam departe de galati... cum sa le cumpar ?
-BX5 ; de sint mai scumpe ? de ce au driverele capsulate ? de ce nu mai au picioare ? de ce au fost rotunjite peste tot unde s-a nimerit la aspect ? |
|
Sus |
|
|
pacifica
Conectat la: 26 Iun 2010 Mesaje: 10 Locatie: resita
|
Trimis: Joi Noi 04, 2010 10:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai cred ca pot sa le trimit. Am ambalajele originale insa habar n-am cat costa. Daca va intereseaza am sa intreb cat costa. Cu plata e simplu, se poate face prin transfer bancar. |
|
Sus |
|
|
hspinache
|
Trimis: Joi Noi 04, 2010 10:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu stiu ca le poti trimite ; dar tu ce ai face tu in locul meu ? ai cumpara asa ceva fara sa vezi , sa asculti , in conditiile de sh ? e greu sa cumperi si cind beneficiezi de legislatia actuala de cumparare on-line . |
|
Sus |
|
|
|