Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
dragosmanea
Conectat la: 17 Mar 2005 Mesaje: 46 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 19, 2011 12:09 am Titlul subiectului: Software normalizare |
|
|
Va salut dragi colegi,
Vin la voi cu o intrebare cat se poate de delicata.
Datele problemei sunt fisiere flac de pe diverse discuri, din selectii, etc.
Problema in sine, este volumul diferit cu care sunt trase. Cand folosesc cd-playerul nu e o problema, ca un disc intreg e tras la fel. Insa cand arunci 50 de discuri flac-uite in foobar si le dai random sa fie acolo de ambient, una se aude prea incet, urmatoarea iti sare in cap.
Am tot cautat un soft pentru a le face pe toate sa sune cat de cat apropiat, fara diferente mari de volum, insa am gasit unul singur si anume Sound Normalizer. Varianta trial nu accepa decat 50 de piese deodata, insa a fost suficient sa-mi dau seama ca nu prea face treaba. Ca sa nu intre in clip, trebuie sa las toate track-urile la un volum mult prea scazut.
Sunt dispus sa trec peste posibila mica diferenta de calitate avand in vedere ca folosesc doua monitoare amplificate pentru auditie. Si Xonar D2. Deci nu ceva sa simti chiar cea mai mica diferenta. Insa nici sa nu imi aduca flacurile la calitate de mp3
Presupunand ca v-ati mai lovit de problema asta si ati gasit o solutie, v-ar fi recunoscator daca ati impartasi-o.
Multumesc |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Apr 19, 2011 12:09 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
johnniewalker

Conectat la: 27 Oct 2008 Mesaje: 255 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 19, 2011 12:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Replay Gain ? _________________ ... |
|
Sus |
|
|
dragosmanea
Conectat la: 17 Mar 2005 Mesaje: 46 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 19, 2011 11:26 am Titlul subiectului: |
|
|
Am citit si am rezolvat foarte simplu, chiar cu foobar!
Multumesc. |
|
Sus |
|
|
|