Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
romanescu

Conectat la: 25 Mar 2009 Mesaje: 54 Locatie: Bucuresti - Tulcea - Bucuresti
|
Trimis: Dum Dec 19, 2010 10:11 am Titlul subiectului: Standuri boxe - ieftine si bune |
|
|
Daca nu aveti bani de standuri bune si mai scumpe, va recomand standurile Eboda: http://www.e-boda.ro/chilipiruri/set-suporturi-boxe-e-boda-st13-3.html
Le-am cumparat de la sediul lor si sunt foarte multumit de ele. Pretul de pe site este pentru un set ......sunt la lichidare de stoc.
Sunt ideale pentru boxele mele: Magnat Monitor 220.
Avantaje:
- pret foarte foarte mic
- picioarele pot fi umpulte cu nisip
- au si spike-uri pentru talpa inferioara
- sunt destul de grele
- inaltime 600mm
Dezavantaje:
- furnirul este prost lipit in unele locuri si se dezlipeste. Problema se remediaza foarte usor cu fierul de calcat.
Spor la cumparaturi ! _________________ My country is the world and my religion is to do good ! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Dum Dec 19, 2010 10:11 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
romanescu

|
Trimis: Dum Dec 19, 2010 10:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Si cateva poze . _________________ My country is the world and my religion is to do good ! |
|
Sus |
|
|
romanescu

|
Trimis: Dum Dec 19, 2010 2:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Atasez poza cu spike-urile inferioare. Spike-urile sunt din metal insa filetul interior este din plastic.....iar daca desurubezi putin pentru centrarea standurilor , spike-ul capata joc.
De asemenea in pachet mai exista si 8 paduri cu autoadezive din cauciuc pentru boxe.
Dimensiuni generale:
- inaltime cu spike-urile infiletate la maxim = 62 cm
- talpa superioara = l 19.5 * L 29.5 cm
- talpa inferioare aprox = l l 25 x 33 cm
Cam atat.....spor la cumparaturi ! _________________ My country is the world and my religion is to do good ! |
|
Sus |
|
|
Mail Man

Conectat la: 19 Feb 2009 Mesaje: 78 Locatie: Cluj-Napoca
|
Trimis: Dum Dec 19, 2010 10:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru cineva cu fara prea mari pretentii sunt excelente la pretul asta.Pomana curata. _________________ It's a Sony. |
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 20, 2010 12:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Am avut si eu cativa ani de zile o pereche de standuri eboda dar modelul pe negru; le-am vandut odata cu boxele cand am trecut la floorstand. La mine furnirul a stat impecabil la locul sau si nu am simtit nevoia sa le umplu cu nisip, in schimb am pus pe la suruburi niste lipici siliconic pentru a le rigidiza, cu rezultate excelente as putea spune, mai ales la acel spike din care reglezi planeitatea si care intredavar se misca daca nu-i "ajutat" nitel in felul asta. In rest numai de bine, s-au descurcat cu niste bookshelf foarte mari si grele, Wharfedale Diamond 9.3 deci banuiesc ca s-ar descurca fara probleme cu orice bookshelf, cel putin din punctul asta de vedere. _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
dany67

Conectat la: 15 Sep 2006 Mesaje: 79 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Dec 21, 2010 6:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mi-am luat si eu astazi.Multumesc! |
|
Sus |
|
|
romanescu

|
Trimis: Mar Dec 21, 2010 6:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa le stapanesti sanatos !! la pretul asta sunt pomana _________________ My country is the world and my religion is to do good ! |
|
Sus |
|
|
coco22
Conectat la: 18 Iun 2006 Mesaje: 2 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Sam Ian 15, 2011 11:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumim ca ai anuntat de superoferta ca astfel am luat si eu pentru mm 220 standuri. |
|
Sus |
|
|
romanescu

|
Trimis: Dum Ian 16, 2011 12:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Go ! Go ! Go ! _________________ My country is the world and my religion is to do good ! |
|
Sus |
|
|
mahonyhiphony

Conectat la: 14 Feb 2008 Mesaje: 256 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Mar 19, 2011 1:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Alaltaieri am achizitionat si eu o pereche de standuri E-Boda.La banii astia sa fie primite.Mai au dar doar pe negru.Se in perecheza perfect cu celelalte doua......Mission  _________________ Rock'n'Roll All Nite |
|
Sus |
|
|
romanescu

|
Trimis: Sam Mar 19, 2011 5:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa le stapanesti sanatos. Mai trebuie umplute cu nisip picioarele......si devin ...moca )
la ce pret le-ai cumparat ? 99 ron ? _________________ My country is the world and my religion is to do good ! |
|
Sus |
|
|
mahonyhiphony

Conectat la: 14 Feb 2008 Mesaje: 256 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Mar 20, 2011 8:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Evident  _________________ Rock'n'Roll All Nite |
|
Sus |
|
|
g@by

Conectat la: 13 Sep 2009 Mesaje: 86 Locatie: Hunedoara
|
Trimis: Mar Mar 29, 2011 3:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
astazi miau venit si mie o pereche cred ca ultima,multumesc @romanescu, foarte ok la bani astia! _________________ Vorbele-n vant raman atat, nimic mai mult sau mai putin
Nu ma cunosti, nu te cunosc, nu sunt aici sa te-ntretin. |
|
Sus |
|
|
romanescu

|
Trimis: Mar Mar 29, 2011 6:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa le stapanesti sanatos.....nasol daca nu mai au ................ Sunt foarte bune la pretul asta. Pacat ca nu exista pe piata nimic apropiat ca pret .... _________________ My country is the world and my religion is to do good ! |
|
Sus |
|
|
|