FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Vand Denon avr1708 ca nou pret 250 euro

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Publicitate
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
rixensart

Conectat la: 21 Ian 2011

MesajTrimis: Vin Ian 21, 2011 12:34 am    Titlul subiectului: Vand Denon avr1708 ca nou pret 250 euro Raspunde cu citat (quote)

.DENON AVR-1708 argintiu.

Primul proprietar, am telecomanda, microfonul si manualul, originale. Cumparat in septembrie 2008 din Portugalia.A fost folosit foarte putin,punand doar doua boxe la el.

Impecabil optic si functional cu exceptia unei mici zgaraieturi la sigla Denon si anume literele ,,o" si ,,n"-dar foarte putin sesizabil(a fost atinsa cu o cheie de iala )

7*75 wati la 8 ohmi, 7*110 wati la 6 ohmi.

Wati adevarati de la Denon, alimentare si amplificare individuala pe fiecare canal.

Decodare Dolby Digital (EX) si DTS (EX), intrare externa pentru 7.1 canale, deci este potrivit pentru DD-HD si DTS-HD.

2 intrari HDMI si o iesire, cu switching.

Reglare automata in functie de boxe, camera, distante, cu microfonul furnizat (masurare in 6 puncte).

Egalizare Audyssey, folosita de cele mai bune sali de cinema din USA.

Urmasul lui este AVR-1911 care in magazin costa cam 2100 RON.
Specificatii detaliate aici:

http://www.superfi.co.uk/index.cfm/page/moreinfo.cfm/product_id/3591

Rog seriozitate,este un receiver de calitate care impreuna cu niste boxe pe masura firmei Denon face ravagii.

Ultima modificare efectuata de catre rixensart la Mie Ian 26, 2011 4:36 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Ian 21, 2011 12:34 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
trofumic

MesajTrimis: Sam Ian 22, 2011 1:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tocmai ce m-am despartit de un denon 1306 si ma intereseaza acest receiver doar ca iti pot da 800RON.
Sus
rixensart

MesajTrimis: Sam Ian 22, 2011 9:14 pm    Titlul subiectului: Vand Denon avr1708 ca nou pret 250 euro Raspunde cu citat (quote)

Diferenta dintre fostul tau receiver si al meu este foarte mare,asa ca mai gandeste-te,oricum 250 de euro este in jur de 1000RON,deci nu ar mai fi chiar mult de adaugat,gandeste-te.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Publicitate Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum