FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Hi-Fi Arena - Ziua 1

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stiri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Andrei

Conectat la: 27 Feb 2003

MesajTrimis: Vin Noi 07, 2003 10:38 am    Titlul subiectului: Hi-Fi Arena - Ziua 1 Raspunde cu citat (quote)

Ieri, pe 6 noiembrie, s-au deschis portile mult asteptatului targ de produse Hi-Fi. La hotelul Marriott s-au adunat pentru prima data aproape toti distribuitorii de produse audio/video din domeniu, cu solutii high-end cu adevarat incitante.

Dupa deschiderea oficiala, publicul s-a lasat un pic asteptat, in primele ore fiind mai degraba timpul pentru vizite oficiale si interviuri de presa, insa spre dupa-amiaza, camerele au inceput sa se aglomereze. Organizatorii spera ca pana la inchiderea de duminica, targul sa fie vizitat de 4000 de oameni. Si in mod sigur aveti ce vedea, iar programul generos (intre orele 10 si 20) nu va mai lasa nici o scuza.

Desi un pic constranse de locatie (camerele au intre 20 si 50 mp), firmele expozante au la expozitie de toate: de la sateliti miniaturali Yamaha la floor-standere JMLab - chiar daca in prima zi, din cauza faptului ca unele produse au sosit literalmente din vama direct la hotel, au fost niste mici probleme tehnice (suntem siguri ca de astazi acestea au fost rezolvate). De asemenea, puteti sa vizitati si Sala Brasov (etajul 1), unde veti gasi instalat un setup Jamo.

Nu uitati sa va opriti si la stand-ul revistei "Hi-Fi & Multimedia", unde gasiti un info-kiosk cu acces internet (asta pentru a va posta live pe Internet impresiile despre targ pe forum, desigur).

Atat pentru moment, va las in compania catorva poze de la fata locului ca sa va deschid apetitul si vom reveni cu amanunte suplimentare despre fiecare expozant in zilele urmatoare.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Noi 07, 2003 10:38 am    Titlul subiectului: Mitica

7.jpg
 Description:

Download
 Filename:  7.jpg
 Filesize:  209.89 KB
 Downloaded:  407 Time(s)

8.jpg
 Description:

Download
 Filename:  8.jpg
 Filesize:  144.06 KB
 Downloaded:  372 Time(s)

6.jpg
 Description:

Download
 Filename:  6.jpg
 Filesize:  141.27 KB
 Downloaded:  371 Time(s)

5.jpg
 Description:

Download
 Filename:  5.jpg
 Filesize:  128 KB
 Downloaded:  350 Time(s)

4.jpg
 Description:

Download
 Filename:  4.jpg
 Filesize:  157.89 KB
 Downloaded:  339 Time(s)

3.jpg
 Description:

Download
 Filename:  3.jpg
 Filesize:  115.15 KB
 Downloaded:  326 Time(s)

2.jpg
 Description:

Download
 Filename:  2.jpg
 Filesize:  178.97 KB
 Downloaded:  337 Time(s)

1.jpg
 Description:

Download
 Filename:  1.jpg
 Filesize:  170.34 KB
 Downloaded:  349 Time(s)

Sus
huntmat

Conectat la: 04 Noi 2003

MesajTrimis: Vin Noi 07, 2003 5:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din cate am vazut eu intrarea se face pe baza de ecuson si asta costa vreo 300.000 lei, deci nu este o expozitie deschisa

Oricum eu am niste invitatii asa ca o sa incerc sa ajung mai ales ca ma intereseaza unele produse
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AbsoluteAudioFan

Conectat la: 12 Mai 2003

MesajTrimis: Lun Noi 10, 2003 4:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ziua 1, ziua 1... da' restu' zilelor? Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Andrei

Conectat la: 27 Feb 2003

MesajTrimis: Lun Noi 10, 2003 4:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi cer scuze, urmeaza in curand un articol pe site despre asta.

A fost mai "stresant" decat ne asteptam, asa ca nu ne-am putut tine promisiunea cu prezentari zilnice.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
tudor ivan

Conectat la: 21 Ian 2004

MesajTrimis: Mie Ian 21, 2004 3:37 pm    Titlul subiectului: hi fi arena Raspunde cu citat (quote)

Andrei, vreau sa vad niste poze de la hi fi arena. Mai exact ma intereseaza daca ai fost la standul MGT. Am auzit ca au fost expuse niste plasme cu suporti de prindere. Ma intereseaza daca ai cumva niste poze cu ele.

m
Sus
purs

Conectat la: 12 Noi 2003

MesajTrimis: Mie Ian 21, 2004 6:55 pm    Titlul subiectului: Re: hi fi arena Raspunde cu citat (quote)

tudor ivan a scris:
Andrei, vreau sa vad niste poze de la hi fi arena. Mai exact ma intereseaza daca ai fost la standul MGT. Am auzit ca au fost expuse niste plasme cu suporti de prindere. Ma intereseaza daca ai cumva niste poze cu ele.

m
Vezi poate le gasesti aici:
http://www.mgt.ro/medium/ecrane.php
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stiri Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum