FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Vreau o parere obiectiva despre boxele GH model TS 5000!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Victor Giurgiu

Conectat la: 04 Ian 2005

MesajTrimis: Mar Ian 04, 2005 2:52 am    Titlul subiectului: Vreau o parere obiectiva despre boxele GH model TS 5000! Raspunde cu citat (quote)

DATE TEHNICE:
Putere: 2*150W, pe 3 cai
Impedanta: 4Ohm
Frecventa: 40Hz - 20KHz
Senzitivitate: 90dB
Dimensiuni: 1210x280x420mm
Greutate: 40Kg
Pret: 25 milioane la magazinele Flamingo

Intrebare: 1. merita banii
2. chiar redau gama de frecventa specificata
3. alte optiuni la pretul asta?[/img]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Ian 04, 2005 2:52 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Victor Giurgiu

MesajTrimis: Vin Ian 07, 2005 1:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu stie nimeni nimic despre boxele GH?
Sus
Vasile
peȘte

Conectat la: 18 Aug 2003

MesajTrimis: Vin Ian 07, 2005 2:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca tot ai postat la "pro" tin sa te anunt ca sunt foarte profesionale si merita orice leut pentru aplicatiile profi critice Laughing

Conectat la: 24 Apr 2004

MesajTrimis: Vin Ian 07, 2005 9:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cel mai bine e sa le asculti personal.

Daca esti din Bucuresti poti sa vii sa le asculti la mine, sunt puse pe un Technics A900S MarkII (amp + preamp).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Victor Giurgiu

MesajTrimis: Dum Ian 09, 2005 5:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Merci kosmocos. Sunt din BV. si am tot amplif Technics. Fratele mai mare al celui pe care-l ai tu. Adica SU-C1010 + SE-A1010. Sunt convins ca se aud bine mai ales la banii astia. Dar intrebarea e "Cat de bine?"
Sus
kosmocos

Conectat la: 24 Apr 2004

MesajTrimis: Dum Ian 09, 2005 6:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu daca chiar merita banii astia (eu am dat mult mai putin pe ele, chestii de reseller, bla, bla, una peste alta am dat vreo 16 mil nu 24 cat sunt la Flamingo).

Eu consider ca sunt mai mult decat ok pentru muzica si poti sa pompezi putere mare in ele.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004

MesajTrimis: Mar Ian 11, 2005 7:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am ascultat cateva modele la Flamingo in Unirii si nu m-au impresionat deloc (bine, nici conditiile de testare nu erau prea grozave). Nu stiu daca am ascultat si modelul mentionat de tine, a trecut cam un an de atunci. Un lucru e clar, totusi: la 25 de milioane exista alegeri mult mai fericite ca GH.
Victor Giurgiu

MesajTrimis: Dum Ian 23, 2005 2:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am reusit sa pun mana pe numarul 3 din revista, unde sunt prezentate exact modelul asta de GH-uri. De aici reiese ca sunt OK, chiar f. bune. Sau e doar un articol-reclama care sa te imbie sa cumperi?
Sus
greierasul

Conectat la: 21 Dec 2003

MesajTrimis: Joi Ian 27, 2005 7:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sunt excelente, mult lemn si lac de unghii, ce mai conteaza cum suna ? te uiti la ele si e de ajuns Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicumur
Vizitator

MesajTrimis: Vin Ian 28, 2005 3:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Au ajuns 15,8 mil. la Flamingo...
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum