FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
imi dati si mie un sfat?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
andreib

Conectat la: 27 Ian 2005

MesajTrimis: Joi Ian 27, 2005 9:18 pm    Titlul subiectului: imi dati si mie un sfat? Raspunde cu citat (quote)

dispun de 2 difuzoare pioneer de 500W si vreau sa le fac o cutie pt portbagaj. Imi puteti da niste modele de incinte? Si ce statie li sar potrivi?
Merci mult
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Ian 27, 2005 9:18 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
sfigmo

Conectat la: 09 Noi 2004

MesajTrimis: Vin Ian 28, 2005 9:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Te pot ajuta eu cu o cutie pentru ele.Spune-mi te rog doar ce masina ai...Eu ma ocup de fabricarea cutiilor pt subwoofere.Pretul unei cutii pt 2 basi este de 1.6 mil si cu 150.000 ajunge la tine in doua zile prin curier.Pun si o poza cu o cutie facuta de mine...despre amplif ar trebui unul pe 4 canale pe care sa il legi in punte doua cate doua...bafta...

cutie 10dubla.jpg
 Description:
 Filesize:  148.59 KB
 Viewed:  233 Time(s)

cutie 10dubla.jpg

puf

Conectat la: 07 Dec 2003

MesajTrimis: Vin Ian 28, 2005 7:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Incintele care le faci sint din MDF? nu pot sa cred ca ceri atit de putin pe asa ceva ,in Bucuresti se cere dublu pentru o cutie de pal pentru un difuzor.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sfigmo

MesajTrimis: Vin Ian 28, 2005 9:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

OUPS...asta e pretul meu...nu sunt lacom:)...pretul e pt cutiile din PAL...si merita incercat caci suna foarte bine...cutiile din MDF sunt putin mai scumpe...nu mult mai scumpe...bafta
AdWiser

Conectat la: 15 Ian 2004

MesajTrimis: Sam Ian 29, 2005 1:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai ce mai asteptati? sfigmo, iata ocazia sa incepi sa vinzi in Bucuresti ! Very Happy
sfigmo

MesajTrimis: Sam Ian 29, 2005 10:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai eu vand deja in Bucuresti...adica am trimis cutii...le fac doar la comanda caci nu am punct de desfacere acolo...bafta
AdWiser

Conectat la: 15 Ian 2004

MesajTrimis: Sam Ian 29, 2005 12:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sunt curios: modelul de mai sus dar cu amplificare inclusa, la ce bani s-ar ridica cu
a)difuzoare decente
b)difuzoare state of the art (stiu ca the sky is the limit dar... Wink )

Question

andreib

Conectat la: 27 Ian 2005

MesajTrimis: Dum Ian 30, 2005 11:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am o octavie.
Pretul tau este atractiv dar eu am niste prieteni la o fabrica de mobila care o sa imi faca cutia gratis. De aceea ma interesa numai modelul. Cutia ta nu are perete despartitor intre cele 2 difuzoare?
Ce putere ar trebui sa aiba o statie pt cele 2 difuzoare?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
sfigmo

MesajTrimis: Lun Ian 31, 2005 10:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la cele cu reflex nu le pun perete despartitor dar calculul incintei este cu totul altul...ce model de difur sunt mai exact?500W e prea putina informatie..aia nu poate fi puterea reala si ampliful trebuie sa fie adaptat la puterea reala a difuzoarelor...bafta
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum