Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
sfigmo

Conectat la: 09 Noi 2004 Mesaje: 88 Locatie: Cluj
|
Trimis: Mie Noi 10, 2004 9:18 am Titlul subiectului: door board din fibra de sticla |
|
|
atasez cateva poze cu niste panouri de usi facute de mine intr-un polo care se cere a fi de competitie.masina apartine unui tip din oradea si este si asta o masina de prezentare.portbagajul este un compromis intre estetic si util caci difuzoarele se bat cap in cap doua cate doua fiind tare greu de fazat, precum si amplificatoarele care sunt micute in putere.difuzoarele din fata insa fac treaba buna nu gluma.usile sunt antifonate pe interior cum trebuie si DLS-urile sune foarte bine in ele...astept pareri...
_________________ THINK PINK!!! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mie Noi 10, 2004 9:18 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
Description: |
|
Filesize: |
150.62 KB |
Viewed: |
296 Time(s) |

|
|
229.31 KB |
274 Time(s) |

|
|
164.9 KB |
246 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
|
sfigmo

|
Trimis: Mie Noi 10, 2004 9:20 am Titlul subiectului: |
|
|
acesta este portbagajul de care spuneam dar nu este creatia mea....
|
208.17 KB |
322 Time(s) |

|
|
Sus |
|
|
IM

Conectat la: 09 Mar 2004 Mesaje: 519 Locatie: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Mie Noi 10, 2004 1:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari si la cat mai multe astfel de montaje
|
|
Sus |
|
|
basicbv
Conectat la: 18 Oct 2004 Mesaje: 29 Locatie: brasov
|
Trimis: Mie Noi 10, 2004 2:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
imi place foarte mult orientarea tweeterelor din portiera fata....
ce nu imi place este alegerea culorii in raport cu cea a masinii..bine asta e ceva subiectiv...
in rest pot spune ca e ceva inedit pt Romania...nu cred ca a sunt multi care fac asa ceva,care sa arate si bine..
_________________ This is FOR SALE ! |
|
Sus |
|
|
puf
Conectat la: 07 Dec 2003 Mesaje: 1537 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Mie Noi 10, 2004 7:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Super finisarea si intreaga lucrare dar care e logica pozitionarii tweterelor si unde e al treilea ?
Ai dreptate cu pozitionare suburilor e foarte greu sa le aduci in faza ,de, e complicat sa arate frumos si sa se auda impecabil,oricum felicitari e greu de gasit ceva asemanator pe la noi prin tara.
|
|
Sus |
|
|
sfigmo

|
Trimis: Joi Noi 11, 2004 8:58 am Titlul subiectului: |
|
|
cel de-al treilea tweeter este situat pe stalpii din fata orientati catre pasager, respectiv sofer...asta pentru SQ caci cele din portiere sunt prea stridente ca si sunet si sunt puse pe low-level din filtre iare cea de-a treia pereche pe mid-level, tinand cont de faptul ca ele sunt de 25mm diametru cu membrana de matase...canta extraordinar de bine dar eu sunt foarte sensibil la "zgarieturi pe timpan" cauzate de sunetele de inalta frecventa...mersi pentru pareri...bafta
|
Sus |
|
|
fuscobal

Conectat la: 27 Mai 2004 Mesaje: 415 Locatie: Bucuresti, Ploiesti
|
Trimis: Lun Noi 15, 2004 5:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce DLS-uri sunt ? Antifonarea cu ce e facuta ? Difuzoarele sunt puse pe inele de MDF ? Daca ai poze, pune si cu ce e sub fata de fibra ! (eventual din timpul montajului )
_________________ HU, 3-way components, one subwoofer, 3 amplifiers (Look mama : no rear speakers > u can actually listen to music without 'em ) |
|
Sus |
|
|
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004 Mesaje: 882 Locatie: Bucuresti-Napoca City
|
Trimis: Dum Dec 05, 2004 8:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari Sfigmo...mai mult decat frumos. Discutabila alegerea setup-ului in portbagaj, dar, cum spuneai, nu a fost alegerea ta. Da-mi un semn pe privat si poate reusim sa ne intalnim personal, sa asculti cateva din montajele pe care le-am facut. Sa pot sa cer si eu parerea unui profesionist.
_________________ Just cruising...
" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa... |
|
Sus |
|
|
sfigmo

|
Trimis: Sam Dec 11, 2004 9:39 am Titlul subiectului: |
|
|
and more...de data asta un matiz in lucru...2XGZ titanium in fata, o pereche GZ radioactive ovale in spate +sub GZ nuclear in spatiul mic din portbagaj in incinta vented din fibra...vor veni poze si cu aia cand va fi gata...panourile nu sunt curatate si marcajele de pe margini sunt pe tabla pt a sti unde se dau gauri..acum sunt sterse.. ...bafta
|
Sus |
|
|
sfigmo

|
|
Sus |
|
|
viperu

Conectat la: 28 Mai 2004 Mesaje: 741 Locatie: mitikatown
|
Trimis: Sam Dec 11, 2004 10:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari pentru lucrari!
Intrebare: nu se poate gasi o alta solutie pentru acele suruburi care prind panoul de fibra de fata de usa astfel incat sa nu mai fie aparente ?
|
|
Sus |
|
|
sfigmo

|
Trimis: Dum Dec 12, 2004 11:06 am Titlul subiectului: |
|
|
se poate desigur...depinde insa de ce panouri sunt..la matiz e foarte plat panoul si nu ai loc de ascuns suruburile...la alte masini exista solutii...proprietarii au ales insa ca suruburile sa fie aparente...plus ca eu ca si instalator ar trebui sa am masina in atelier cand le construiesc dar asta e o problema pentru multi caci in general nu isi lasa masinile mai mult de cateva ore timp in care eu trebuie sa imi fac prea multe idei despre ce si cum trebuie construit decat poate creierul meu sa proceseze...deja e chestia sa imi dau seama unde pot monta difurile astfel incat magnetul lor sa nu dea in dublura de tabla a usii si acolo sunt masuratori de cateva ore bune si probe si apoi cat pot iesi difuzoarele incat sa nu dea in scaune, etc...ideea e ca se pot masca suruburile...din pacate acestea sunt mai mult decat necesare caci panourile astea sunt mai grele decat cele originale avand in ele MDF si mai multe difuzoare si nu vor sta veci pururi doar in clemele lor originale...bafta
|
Sus |
|
|
sfigmo

|
Trimis: Vin Ian 28, 2005 10:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Usa matizului lui KrusX..firba de sticla, antifonare, mocheta, DLS C6 + DLS C36...pareri?
|
227.58 KB |
223 Time(s) |

|
|
Sus |
|
|