Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
ics

Conectat la: 29 Oct 2003 Mesaje: 37 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Ian 18, 2005 11:41 pm Titlul subiectului: Sfat configuratie audio Golf 4 |
|
|
Se da un Golf 4.
Componente deja cumparate: HU, difuzoare fata, amplificator subwoofer, subwoofer.
Persoana respectiva vrea sa-si cumpere si difuzoare pentru spate. Suma disponibila ar fi de 100 Euro. Ce componente recomandati? Ar fi "mai" bine ca difuzoarele spate sa fie aceeasi marca cu cele spate?
Pe partea electrica, nu stiu inca puterea bateriei/alternatorului. In caz ca aflu, postez. Sunt suficiente bateria si alternatorul standard pentru configuratia de fata?
Multumesc anticipat. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Ian 18, 2005 11:41 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
wld
Conectat la: 18 Sep 2004 Mesaje: 24 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 19, 2005 12:04 am Titlul subiectului: |
|
|
Configuratia mi se pare cam nereusita, difuzoarele Alpine si subwooferul Macaudio fiind sub calitatea HU si a amplifului DLS.
Cat priveste puterea alternatorului sau capacitatea bateriei, nu-ti face probleme, pot duce instalatii mult mai puternice.
In privinta difuzoarelor, incearca DLS. In plus, G4 are 16.5 din fabrica dar linkul de mai sus duce la niste componente de 13 ?! |
|
Sus |
|
|
ics

|
Trimis: Mie Ian 19, 2005 12:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu cu ce difuzoare vine din fabrica, o sa ma interesez. Pana acum am vorbit cu el doar prin mail, si nu prea stie sa-mi explice.
Cat despre configuratie, componentele sunt deja cumparate, n-o sa le schimbe.  |
|
Sus |
|
|
viperu

Conectat la: 28 Mai 2004 Mesaje: 741 Locatie: mitikatown
|
Trimis: Mie Ian 19, 2005 8:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu in locul lui as baga banii in pregatirea usilor din fata... la G4 zbarniie fetele de usi in mod uzual... si cred ca este mult mai deranjant decat faptul ca nu se aude nimic din spate... ok, eu nici nu recomand boxele in spate...
pe G4 merg difuzoare de 17cm, alea alpine sunt de 13cm, spune-mi ca este o eroare  |
|
Sus |
|
|
ics

|
Trimis: Mie Ian 19, 2005 10:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Tipul este genul de persoana care face un lucru pentru ca a auzit el de la nu stiu ce taximetrist ca se aude bine. (de exemplu...)
Nu cred ca va baga bani in izolarea usilor. Cu difuzoarele din fata, trebuie sa ma duc sa vad, nu am incredere in ce zice el.
Mi-a cerut un sfat in legatura cu difuzoare spate, nu stiu ce sa-i zic pentru ca nu am intrat in contact cu difuzoare auto pana acum. Va rog recomandati ceva, pana nu face vreo alta prostie.  |
|
Sus |
|
|
viperu

Conectat la: 28 Mai 2004 Mesaje: 741 Locatie: mitikatown
|
Trimis: Mie Ian 19, 2005 10:53 am Titlul subiectului: |
|
|
pai la ce prostii a facut pana acum, merita sa ia tot alpine (ca au auzit taximetristii de ele, cu toate ca n-am auzit vreun model care sa sune bine) dar macar sa le ia de 17cm si sa le puna pe alea pe fata si cu alea de 13cm sa faca un troc ceva...  |
|
Sus |
|
|
razvano
Conectat la: 10 Ian 2005 Mesaje: 7 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 19, 2005 7:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
din cate stiu eu golf 4 vine cu difuzoare Philips(cel putin in varianta full option) iar dif. din fata sunt de 16 cm.
in caz ca va ajuta. bafta |
|
Sus |
|
|
micutz

Conectat la: 02 Dec 2004 Mesaje: 70 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Joi Ian 20, 2005 2:51 am Titlul subiectului: |
|
|
HU-ul este destul de bunicel in clasa lui.Am avut modelul respectiv pe masina si pot spune ca se adune destul de bine,insa fara prea multe pretentii.Din 2 bucati pe care le-am testat,amandoua au luat-o razna la un moment dat(nu mai raspundeau la comenzi).S-a rezolvat printr-un RESET.Oricum unul dintre cele mai bune playere din clasa lui.
Despre dif-rile sxs1357,intr-adevar sunt cam slabute chiar daca au tweeter separat,le lipseste crossover-ul.
DLS CA31 este un amplif deosebit si se aude chiar bine in combinatie cu premium reflex130 de la MacAudio.Vorbesc in cunostinta de cauza pentru ca chiar am montat asa ceva pe o masina si e chiar OK.
Ptr. fata as recomanda DLS C6 si binenteles pregatirea usilor. _________________ BE LOUD. KICK ASS. |
|
Sus |
|
|
sfigmo

Conectat la: 09 Noi 2004 Mesaje: 88 Locatie: Cluj
|
Trimis: Joi Ian 20, 2005 9:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Sa nu uite de adaptoarele necesare pentru schimbarea difuzoarelor...ca nu va putea monta nici de 10 cm daca nu isi cumpara alea...si da...C6 DLS pt fata sunt difuri ideale...spate coaxiale caci difurile din spate sunt pt pasagerii care stau in spate...Amplif DLS CA31 bunicel...peste asteptari...sub MacAudio, un compromis bun pentru bass...bafta _________________ THINK PINK!!! |
|
Sus |
|
|
ics

|
Trimis: Dum Ian 30, 2005 11:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va multumesc mult pentru sfaturi, scuze ca n-am mai raspuns, dar am asteptat sa dau de el.
Nu stiu cui i-a urmat sfaturile, cert este ca si-a luat din targ niste Boschmann-uri, sau ceva de genul
Macar a zis ca se aud beton, deci e multumit.  |
|
Sus |
|
|
basicbv
Conectat la: 18 Oct 2004 Mesaje: 29 Locatie: brasov
|
Trimis: Lun Ian 31, 2005 12:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Oare s-a incadrat in cei 100 de euro?..  _________________ This is FOR SALE ! |