FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Sfat configuratie audio Golf 4

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ics

Conectat la: 29 Oct 2003

MesajTrimis: Mar Ian 18, 2005 11:41 pm    Titlul subiectului: Sfat configuratie audio Golf 4 Raspunde cu citat (quote)

Se da un Golf 4.
Componente deja cumparate: HU, difuzoare fata, amplificator subwoofer, subwoofer.
Persoana respectiva vrea sa-si cumpere si difuzoare pentru spate. Suma disponibila ar fi de 100 Euro. Ce componente recomandati? Ar fi "mai" bine ca difuzoarele spate sa fie aceeasi marca cu cele spate?

Pe partea electrica, nu stiu inca puterea bateriei/alternatorului. In caz ca aflu, postez. Sunt suficiente bateria si alternatorul standard pentru configuratia de fata?

Multumesc anticipat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Ian 18, 2005 11:41 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
wld

Conectat la: 18 Sep 2004

MesajTrimis: Mie Ian 19, 2005 12:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Configuratia mi se pare cam nereusita, difuzoarele Alpine si subwooferul Macaudio fiind sub calitatea HU si a amplifului DLS.
Cat priveste puterea alternatorului sau capacitatea bateriei, nu-ti face probleme, pot duce instalatii mult mai puternice.
In privinta difuzoarelor, incearca DLS. In plus, G4 are 16.5 din fabrica dar linkul de mai sus duce la niste componente de 13 ?!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ics

MesajTrimis: Mie Ian 19, 2005 12:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu cu ce difuzoare vine din fabrica, o sa ma interesez. Pana acum am vorbit cu el doar prin mail, si nu prea stie sa-mi explice.

Cat despre configuratie, componentele sunt deja cumparate, n-o sa le schimbe. Sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
viperu

Conectat la: 28 Mai 2004

MesajTrimis: Mie Ian 19, 2005 8:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu in locul lui as baga banii in pregatirea usilor din fata... la G4 zbarniie fetele de usi in mod uzual... si cred ca este mult mai deranjant decat faptul ca nu se aude nimic din spate... ok, eu nici nu recomand boxele in spate... Wink

pe G4 merg difuzoare de 17cm, alea alpine sunt de 13cm, spune-mi ca este o eroare Shocked
Sus
ics

MesajTrimis: Mie Ian 19, 2005 10:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tipul este genul de persoana care face un lucru pentru ca a auzit el de la nu stiu ce taximetrist ca se aude bine. (de exemplu...)

Nu cred ca va baga bani in izolarea usilor. Cu difuzoarele din fata, trebuie sa ma duc sa vad, nu am incredere in ce zice el.

Mi-a cerut un sfat in legatura cu difuzoare spate, nu stiu ce sa-i zic pentru ca nu am intrat in contact cu difuzoare auto pana acum. Va rog recomandati ceva, pana nu face vreo alta prostie. Smile
Sus
viperu

Conectat la: 28 Mai 2004

MesajTrimis: Mie Ian 19, 2005 10:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai la ce prostii a facut pana acum, merita sa ia tot alpine (ca au auzit taximetristii de ele, cu toate ca n-am auzit vreun model care sa sune bine) dar macar sa le ia de 17cm si sa le puna pe alea pe fata si cu alea de 13cm sa faca un troc ceva... Very Happy
Sus
razvano

Conectat la: 10 Ian 2005

MesajTrimis: Mie Ian 19, 2005 7:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

din cate stiu eu golf 4 vine cu difuzoare Philips(cel putin in varianta full option) iar dif. din fata sunt de 16 cm.

in caz ca va ajuta. bafta
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
micutz

Conectat la: 02 Dec 2004

MesajTrimis: Joi Ian 20, 2005 2:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

HU-ul este destul de bunicel in clasa lui.Am avut modelul respectiv pe masina si pot spune ca se adune destul de bine,insa fara prea multe pretentii.Din 2 bucati pe care le-am testat,amandoua au luat-o razna la un moment dat(nu mai raspundeau la comenzi).S-a rezolvat printr-un RESET.Oricum unul dintre cele mai bune playere din clasa lui.
Despre dif-rile sxs1357,intr-adevar sunt cam slabute chiar daca au tweeter separat,le lipseste crossover-ul.
DLS CA31 este un amplif deosebit si se aude chiar bine in combinatie cu premium reflex130 de la MacAudio.Vorbesc in cunostinta de cauza pentru ca chiar am montat asa ceva pe o masina si e chiar OK.
Ptr. fata as recomanda DLS C6 si binenteles pregatirea usilor.

sfigmo

Conectat la: 09 Noi 2004

MesajTrimis: Joi Ian 20, 2005 9:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa nu uite de adaptoarele necesare pentru schimbarea difuzoarelor...ca nu va putea monta nici de 10 cm daca nu isi cumpara alea...si da...C6 DLS pt fata sunt difuri ideale...spate coaxiale caci difurile din spate sunt pt pasagerii care stau in spate...Amplif DLS CA31 bunicel...peste asteptari...sub MacAudio, un compromis bun pentru bass...bafta
ics

MesajTrimis: Dum Ian 30, 2005 11:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va multumesc mult pentru sfaturi, scuze ca n-am mai raspuns, dar am asteptat sa dau de el.

Nu stiu cui i-a urmat sfaturile, cert este ca si-a luat din targ niste Boschmann-uri, sau ceva de genul Evil or Very Mad

Macar a zis ca se aud beton, deci e multumit. Shocked
Sus
basicbv

Conectat la: 18 Oct 2004

MesajTrimis: Lun Ian 31, 2005 12:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Oare s-a incadrat in cei 100 de euro?.. hihi
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum