FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
clarion DRX938 vs Alpine 9812

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
micutz

Conectat la: 02 Dec 2004

MesajTrimis: Vin Ian 14, 2005 12:56 am    Titlul subiectului: clarion DRX938 vs Alpine 9812 Raspunde cu citat (quote)

Ma framant de cateva zile si nu stiu ce sa aleg? alpine-ul sau Clarion? Din cate am inteles 938-ul de la Clarion este un aparat de exceptie,situat cu mult deasupra la 9812 de la Alpine.Singurul dezavantaj la Clarion ar fi ca nu are mp3. Astept pareri cat mai concrete de la cei care au avut de-a face cu modelele respective.
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Ian 14, 2005 12:56 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
micutz

MesajTrimis: Vin Ian 14, 2005 9:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rectific : este vorba de Clarion DXZ 938
sfigmo

Conectat la: 09 Noi 2004

MesajTrimis: Vin Ian 14, 2005 9:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

micutz...pot sa iti spun din experienta ca acest model de clarion are probleme...din ultima serie am intalnit 4 aparate care au dat kix pe partea de final...si e cam mult din 7 vandute...parerea mea...sunt niste jucarii extraordinare din punct de vedere al reglajelor pe care le faci cum vrei tu dar ce inseamna final poate fi cu bube...iincearca sa gasesti modelul anterior 928 care este exact aceeasi scula, cu alti finali, este argintie...ala nu are probleme si e cotat bine in rewieuri...sper sa te ajute..despre alpine nu stiu multe sa iti spun decat ca sunt destul de constanti in calitate...bafta
micutz

MesajTrimis: Vin Ian 14, 2005 10:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Merci mult,sfigmo. 928 este din cate stiu model 2002-2003 si foarte putin probabil sa gasesc unul nou. Asadar,cred ca o sa aleg Alpine-ul.
fuscobal

Conectat la: 27 Mai 2004

MesajTrimis: Joi Feb 17, 2005 1:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Azi am luat eu ultimul DXZ938R nou. Unitatea pe care am dat-o jos este exact 9812 ! Pot sa-ti spun ca diferenta este pur si simplu incredibila ! Clarionul este cu adevarat o unitate high-end !
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum