FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Magnat 4155 BY 67

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Dogy

Conectat la: 20 Feb 2005

MesajTrimis: Dum Feb 20, 2005 4:28 pm    Titlul subiectului: Magnat 4155 BY 67 Raspunde cu citat (quote)

In primul rand as vrea sa va salut pe toti si sa va spun ca am ramas impresionat de acest forum. Sunt multi baieti care stiu ce spun, felicitari lor.
As vrea sa ma ajute si pe mine cineva, am cumparat un difuzor Magnat si nu stiu prea multe despre el (de fapt nu stiu nimic) marimea lui este 12" a fost intr-o incinta bandpass si urmatoarele sunt scrise pe el : MWS 300 CP 4155 BY 67
[/quote]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Dum Feb 20, 2005 4:28 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
viperu

Conectat la: 28 Mai 2004

MesajTrimis: Dum Feb 20, 2005 7:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vezi si tu pe site-ul http://www.magnat.de/ poate-l identifici ca dupa codul care l-ai dat nu gaseste nimic...
Sus
sfigmo

Conectat la: 09 Noi 2004

MesajTrimis: Lun Feb 21, 2005 9:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de regula cutiile bandpass de la magnat erau echipate cu XTC 1200...difuzoare dragute si suficient de puternice...nu destul de fidele in frecvente insa...nu e cumva cu un cadru de aluminiu, magnetul nickelat si o membrana maaaaaaareee?bafta
Dogy

Conectat la: 20 Feb 2005

MesajTrimis: Mar Feb 22, 2005 7:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

difu' asta semana f. bine cu Magnat Supreme, cadrul este cromat, iar bobina si magnetul sunt mai mari. Mai multe chiar ca nu pot spune despre el....
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum