FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Vreau cabluri .......

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
MadCow

Conectat la: 21 Oct 2004

MesajTrimis: Mie Feb 23, 2005 2:23 pm    Titlul subiectului: Vreau cabluri ....... Raspunde cu citat (quote)

cine vinde sau stie de unde pot cumpara cablu de alimentare de 20 mm, RCA bune si siguranta de pus pe cablul de alimentare?
si la ce preturi?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mie Feb 23, 2005 2:23 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
DAVE

Conectat la: 16 Mai 2003

MesajTrimis: Mie Feb 23, 2005 2:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ai de alimentat un motor de 5 MW??
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
viperu

Conectat la: 28 Mai 2004

MesajTrimis: Mie Feb 23, 2005 4:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la 12V ohm zice ca trebe 20mm patrati...
Sus
basicbv

Conectat la: 18 Oct 2004

MesajTrimis: Mie Feb 23, 2005 4:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DAVE a scris:
ai de alimentat un motor de 5 MW??

esti sigur ca te afli pe un forum de hi -fi,daca sti, iti pot spune ca se pun si cabluri mai groase de alimentare amplifuri,da si tu o cautare pe google la AWG American Wire Guage si cauta un 0(zero) AWG,vezi acolo sectiune cat are.....:
Madcow cred ca iti trebuie 4 AWG(21 mmpatrati sectiune).Si ca sa ti se poata raspune scrie din ce oras esti!
Cred ca orice dealer/montator de car audio are in oferta cabluri de alimentare!Daca vrei solutii concrete spune orasul.O sugestie cred ca ar fi SFIGMO de pe forum care trimite si prin posta.[/i]

MadCow

MesajTrimis: Mie Feb 23, 2005 5:12 pm    Titlul subiectului: s Raspunde cu citat (quote)

sunt din Iasi si aici nu prea am de unde cumpara ce-mi trebuie
eu vreau sa alimentez 2 statii una are 60A (de clasa AB) iar cealalata are 30A (clasa D). cineva mi-a spus ca as avea nevioe de cablu de 20 mm dar nu stiu sigura daca are dreptate, poate-mi ziceti voi
Sus
IM

Conectat la: 09 Mar 2004

MesajTrimis: Mie Feb 23, 2005 5:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Kituri:
Ground Zero 10mmp
Ground Zero 20mmp
Cablu rca triplu ecranat
jackuri RCA standard quality ...- high end
cabluri de alimentare la ml
borne aurite pentru cabluri de alimentare
jackuri: standard quality ...- high end pt. cablu difuzor
Wink
cineva de la noi iti va trimite o oferta completa pe mp
Very Happy

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
MadCow

MesajTrimis: Mie Feb 23, 2005 7:35 pm    Titlul subiectului: a Raspunde cu citat (quote)

abia astept
Sus
DAVE

Conectat la: 16 Mai 2003

MesajTrimis: Mie Feb 23, 2005 7:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si totusi ce s-a intamplat cu patratul de la milimetri patrati??? ai spus 20mm ceea ce inseamna un conductor cu diametru de 20 mm!!
Sus
CKY

Conectat la: 31 Iul 2004

MesajTrimis: Mie Feb 23, 2005 8:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am kit Alfatec cu cabluri de 20mm^2 ... cumparat din Timisoara..
Sus
MadCow

MesajTrimis: Mie Feb 23, 2005 9:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DAVE a scris:
si totusi ce s-a intamplat cu patratul de la milimetri patrati??? ai spus 20mm ceea ce inseamna un conductor cu diametru de 20 mm!!

dupa cum ai observat cine stie despre ce vorbesc nu face offtopic aiurea, ca tine - oricum scuze pt greseala
CKY - cat ai dat? si ce contine kit-ul?
Sus
CKY

Conectat la: 31 Iul 2004

MesajTrimis: Mie Feb 23, 2005 9:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am dat 1.500.000 pe el... contine cabluri alimentare (+ si masa) , cablu remote , conectori pt. +,-,remote , cablu semnal (left+right) si siguranta pentru baterie... e complet , nu a mai trebuit sa cumpar absolut nimic.....
Sus
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004

MesajTrimis: Mie Feb 23, 2005 10:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

5 m de 16 mm la plus, 1 m de 16 mm la minus, cablu RCA de 5 m, ecranat si cu fir de remote incorporat, 1 m 2 x 2,5 pentru sub, suport impermeabil de siguranta plus siguranta de 30-80A si conectori pentru cablurile de alimentare, 1.150.000 fara transport. La cablu de 20 mm te-ar costa cu ceva in plus. Si cred ca poate sa ajunga si la Iasi setul asta. Wink

" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa...
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum