FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
BOXE DLS series B6

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nusferatu

Conectat la: 05 Mar 2005

MesajTrimis: Joi Mar 31, 2005 11:52 pm    Titlul subiectului: BOXE DLS series B6 Raspunde cu citat (quote)

ce parere aveti despre boxele astea?As alege altceva da nu intra in usile din fata pe o Laguna,si nu vreau sa ma apuc sa tai.Acum am niste Kenwood montate de acum 2 ani...dar cam duc lipsa de medii.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Mar 31, 2005 11:52 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
micutz

Conectat la: 02 Dec 2004

MesajTrimis: Vin Apr 01, 2005 12:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sunt Ok ,dar daca ai posibilitatea alege C6.Suna mult mai bine.
nusferatu

MesajTrimis: Vin Apr 01, 2005 12:46 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si unde gasesc C6 astea sa le vad si eu...si nush daca are loc magentul in usa...La astea de zic eu parca e micutz magnetul....
Sus
Alex

Conectat la: 12 Iul 2003

MesajTrimis: Vin Apr 01, 2005 6:51 am    Titlul subiectului: Boxe DLS B6 Raspunde cu citat (quote)

Salut,

Boxe DLS gasesti pe www.computergames.ro/forum la Publicitate/Auto,anuntul user-ului Cap5una.

Ar mai fi si site-ul www.tuningshop.ro

Daca vrei neaparat factura cred ca trebuie sa mergi chiar la OMA Alarm,in Pta Presei Libere.

Imi pare rau ca nu-ti pot da niste informatii mai exacte,si eu sunt interesat dar nu am facut nici o achizitie inca.Daca afli ceva mai multe te rog sa ma tii si pe mine la curent.

Succes la cumparaturi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sfigmo

Conectat la: 09 Noi 2004

MesajTrimis: Vin Apr 01, 2005 8:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

C6 intra la laguna foarte bine dar trebuie puse cu locul de conectare a firelor in sus deci scrisul cu capul in jos...asta ca sa nu tai nimic...si nu mai intra chiar asa de bine capacul inapoi...suna insa extrem de bine...de gasit le gasesi si in alte parti...cere si ti se va da Smile...bafta
nusferatu

MesajTrimis: Sam Apr 02, 2005 12:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

merci de sfat alex,dar cred ca le voi achizitiona de la sfigmo...e un profi,chiar daca e in cluj si eu in bucuresti.
sfigmo merci again de indicatii,si vorbim maine(sambata) la telefon despre cutia aia;)
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum