Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
nusferatu
Conectat la: 05 Mar 2005 Mesaje: 34 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 31, 2005 11:52 pm Titlul subiectului: BOXE DLS series B6 |
|
|
ce parere aveti despre boxele astea?As alege altceva da nu intra in usile din fata pe o Laguna,si nu vreau sa ma apuc sa tai.Acum am niste Kenwood montate de acum 2 ani...dar cam duc lipsa de medii. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Mar 31, 2005 11:52 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
micutz

Conectat la: 02 Dec 2004 Mesaje: 70 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Vin Apr 01, 2005 12:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Sunt Ok ,dar daca ai posibilitatea alege C6.Suna mult mai bine. _________________ BE LOUD. KICK ASS. |
|
Sus |
|
|
nusferatu
|
Trimis: Vin Apr 01, 2005 12:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Si unde gasesc C6 astea sa le vad si eu...si nush daca are loc magentul in usa...La astea de zic eu parca e micutz magnetul.... |
|
Sus |
|
|
Alex

Conectat la: 12 Iul 2003 Mesaje: 800
|
Trimis: Vin Apr 01, 2005 6:51 am Titlul subiectului: Boxe DLS B6 |
|
|
Salut,
Boxe DLS gasesti pe www.computergames.ro/forum la Publicitate/Auto,anuntul user-ului Cap5una.
Ar mai fi si site-ul www.tuningshop.ro
Daca vrei neaparat factura cred ca trebuie sa mergi chiar la OMA Alarm,in Pta Presei Libere.
Imi pare rau ca nu-ti pot da niste informatii mai exacte,si eu sunt interesat dar nu am facut nici o achizitie inca.Daca afli ceva mai multe te rog sa ma tii si pe mine la curent.
Succes la cumparaturi |
|
Sus |
|
|
sfigmo

Conectat la: 09 Noi 2004 Mesaje: 88 Locatie: Cluj
|
Trimis: Vin Apr 01, 2005 8:50 am Titlul subiectului: |
|
|
C6 intra la laguna foarte bine dar trebuie puse cu locul de conectare a firelor in sus deci scrisul cu capul in jos...asta ca sa nu tai nimic...si nu mai intra chiar asa de bine capacul inapoi...suna insa extrem de bine...de gasit le gasesi si in alte parti...cere si ti se va da ...bafta _________________ THINK PINK!!! |
|
Sus |
|
|
nusferatu
|
Trimis: Sam Apr 02, 2005 12:19 am Titlul subiectului: |
|
|
merci de sfat alex,dar cred ca le voi achizitiona de la sfigmo...e un profi,chiar daca e in cluj si eu in bucuresti.
sfigmo merci again de indicatii,si vorbim maine(sambata) la telefon despre cutia aia;) |
|
Sus |
|
|
|