FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Hertz HX300

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
micutz

Conectat la: 02 Dec 2004

MesajTrimis: Joi Mar 24, 2005 1:14 am    Titlul subiectului: Hertz HX300 Raspunde cu citat (quote)

Am ocazia sa intru in posesia unui Hertz HX300.Despre Hertz am auzit multe lucruri numai de bine,dar HX300 nu l-am auzit pe nicaieri.Difuzorul este absolut nou,iar baiatul care-l are,nu stie foarte multe despre el.El vrea in schimbul lui un subwoofer complet,cu cutie,mochetat,etc.Asa ca,rog pe cei ce au cunostinta de HX300,sa-mi dea o idee despre care ar fi valoarea lui pe piata,ce poate,si bine-nteles daca merita comparativ cu DLS W712 sau alte dif-uri din clasa lui..Eu mag andeam sa-i dau pe el un MacAudio MX Reflex30.Ce ziceti?
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Mar 24, 2005 1:14 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
sfigmo

Conectat la: 09 Noi 2004

MesajTrimis: Joi Mar 24, 2005 8:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca poti sa faci asa cum te-ai gandit fa-o...fa schimbul fara discutii...daca te prezinti la showul de la bucuresti din week-endul asta vei avea ocazia sa asculti o masina echipata complet HERTZ si AUDISON...gama de mijloc a lor...nu comentez..te voi lasa pe tine sa iti dai cu parerea...merita...bafta
viperu

Conectat la: 28 Mai 2004

MesajTrimis: Joi Mar 24, 2005 9:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Date tehnice despre el poti gasi la:

http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_hx300.pdf

pretul lui este in jur de 9 milioane...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
micutz

MesajTrimis: Joi Mar 24, 2005 3:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

OK,merci mult pentru raspunsuri.Am vb cu omu si in week-end facem tranzactia.Viperu,daca zici ca pretul lui este in jur de 9 mil,atunci cred ca o sa-i dau un MacAudio Premium Reflex130.Nu vreau sa fiu nesimtit Smile .Am vazut ca Hertz-ul are 600 w rms.Eu o sa-l atac cu un DLS cA23 de 400 W rms.O sa fie suficient?
Sfigmo zi mai multe despre show-ul di Bucuresti din week-end:locatia,la ce ora?

micutz

MesajTrimis: Sam Mar 26, 2005 1:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Gata,l-am luat.Difuzorul este Hertz HX 300 D,deci cel cu 2 bobine.Ramane acum sa-mi calculez incinta.Pe site-ul lor vad ca o incinta inchisa sau reflex are un volum destul de mic (10l-20l).Nu e cam putin?Rog pe cei care cunosc difuzorul sa ma ajute cu ceva sfaturi in realizarea incintei:parametrii,dimensiuni sau cum va suna mai bine:incinta inchisa sau reflex?
IM

Conectat la: 09 Mar 2004

MesajTrimis: Sam Mar 26, 2005 11:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uita-te cu mai mare atentie la link-ul lui viperu.
Gasesti acolo absolut toate informatile de care ai nevoie.
Atentie ca pentru anumite incinte trebuie sa adaugi volumul dislocuit de driver la vilomul recomandat de ei pentru incinta... Daca doresti, pot sa iti ofer oricare din variantele de incinte recomandate de Hertz, din MDF, mocheta neagra profi`, etc...
In ce masina vrei sa il instalezi?

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
micutz

MesajTrimis: Sam Mar 26, 2005 5:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Difuzorul o sa fie pus pe o Supernova.Difuzorul are 2 bobine,asa ca ma gandeam sa-l atac cu 2 amplif-uri DLS CA23.E bine ce fac?
IM,astept o oferta de la tine pentru incinta respectiva.

IM

MesajTrimis: Dum Mar 27, 2005 1:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai, nu mi-ai spus care din incinte o vrei Confused
Amplificatoarele le-ai cumparat deja Question

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
micutz

MesajTrimis: Dum Mar 27, 2005 8:26 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Amplif-urile sper ca sapt ce urmeaza sa le achizitionez.Mai exista in plan,ca varianta la DLS-uri si un Pulsar 1XL de la MacAudio.
Momentan ma confrunt cu o alta problema:"gogoasa" aceea din centru difuzorului este un pic dezlipita pe margine si creeaza un zornait foarte deranjant.Practic nu se poate asculta.Ce sa-i fac?Cu ce sa-l lipesc?
Ca incinta cred ca o sa merg pe bass-reflex.Deci,IM,astept o oferta pentru o incinta bass-reflex.

NIck

Conectat la: 03 Sep 2004

MesajTrimis: Dum Mar 27, 2005 8:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Unde gasesc si eu preturile la Hertz?
IM

MesajTrimis: Dum Mar 27, 2005 8:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

intreba-l pe viperu Wink
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum