FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
link cutii subwoofer Ground Zero

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nusferatu

Conectat la: 05 Mar 2005

MesajTrimis: Lun Apr 04, 2005 1:34 am    Titlul subiectului: link cutii subwoofer Ground Zero Raspunde cu citat (quote)

A fost la un moment dat intr-un topic un link cu cutiile de subwoofer de la Ground Zero,si nu dau de ele deloc.Poate sa ma ajute cineva cu linkul asta?Nici pe site-ul lor nu gasesc cutiile Crying or Very sad
Mercic.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Lun Apr 04, 2005 1:34 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
klipsch
Vizitator

MesajTrimis: Lun Apr 04, 2005 1:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=1300&highlight=ground+zero
Sus
nusferatu

MesajTrimis: Lun Apr 04, 2005 1:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Merci mult Klipsch.O sa stau sa caut in toate 15 paginile ale topicului.
Sper sa fie pe aici.Multam.
Sus
klipsch
Vizitator

MesajTrimis: Lun Apr 04, 2005 1:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Thumb Up
Sus
nusferatu

MesajTrimis: Lun Apr 04, 2005 2:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ori sunt chir,ori sunt orb,ori nu e linkul asta aici in topicul care mi l-ai dat.Daca ai tu linkul cu cutiile...please...send it to me.....

Thanks in advance.
Sus
klipsch
Vizitator

MesajTrimis: Lun Apr 04, 2005 3:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu am gasit altceva......
Sus
IM

Conectat la: 09 Mar 2004

MesajTrimis: Mar Apr 05, 2005 12:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Spune-mi ce anume te-ar interesa si am sa iti raspund atunci cand timpul imi va permite.
Site-ul www.car-hifi.ro cuprinde absolut orice informatie despre produsele Ground Zero... si nu numai...
Lipseste cu desavarsire inca, fiind in faza de finalizare, dept pentru care iti voi raspunde pe adresa ta de email la informatiile solicitate!
Arrow Ground Zero

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
nusferatu

MesajTrimis: Mar Apr 05, 2005 12:48 am    Titlul subiectului: link cutii subwoofer Ground Zero Raspunde cu citat (quote)

Hai ca am vazut ce ma interesa.In principiu vroiam sa vad cum sunt facut cutiile alea cu tunel de bas.Si poate ma mai intereseaza un amplif,care sa poate duce 2 dif pe 4 ohmi.Un pret daca s-ar putea si cum as putea sa intru in posesia lui....sunt din bucuresti.
Sus
IM

Conectat la: 09 Mar 2004

MesajTrimis: Mar Apr 05, 2005 11:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De exemplu, aceasta este o incinta echipata cu 2 subwoofer-e din gama Radioactive, si anume GZRW 10S-AL, in configuratie bas reflex.
De exemplu, pentru aceasta configuratie, noi recomandam urmatorul amplificator:
GZRA 1.1000D
Monoamp, 1 x 800 (1000 max.) WRMS at 1 ohm, linkable into 1 x 1500 (1800 max.) WRMS at 2 ohm, variable lowpass / subsonic / bass boost / phaseshift, >250 damping factor; max input voltage 16 volt
Pret: 399 Euro!
vezi aici:
http://www.powernetshop.at/pd1653823091.htm
incinta in imagine, echipata, costa:
269 Euro!

GZ SH 013.jpg
 Description:
 Filesize:  148.95 KB
 Viewed:  238 Time(s)

GZ SH 013.jpg

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
nusferatu

MesajTrimis: Mar Apr 05, 2005 11:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

M-ar interesa un amplif ceva mia ieftin,daca aveti disponibil.Si inca ceva.Aveti distribuitori si in bucuresti?
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum