Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Hector18
Conectat la: 22 Mar 2005 Mesaje: 12 Locatie: Toplet
|
Trimis: Vin Apr 08, 2005 4:55 pm Titlul subiectului: Ajutor, in legatura cu radio CD!!! |
|
|
Sunt un incepator, si vreau sa imi iau un Radio cd. Am un amplificator si subwoofer. Va rog sa imi spuneti ce radio cd sa imi cumpar pana in 8 mil care sa aibe iesire pt subwoofer. Am probit amplifu cu tot cu subwoofer pe un radio cd si cand am conectat amplifu s-au oprit toate cele 4 canale ale cd playerului. De ce? eu as vrea un cd player care, atunci cand conectez ampliful sa mearga si celelate canale. Va multumes, si sper ca ati inteles ce am spus! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Apr 08, 2005 4:55 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
kurupt

Conectat la: 15 Aug 2003 Mesaje: 356 Locatie: Oradea
|
Trimis: Vin Apr 08, 2005 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu ai spus la ce fel de cdplayer ai legat amplifu, in general se poate seta sa functioneze sau nu aplifu incorporat in cd-player! Eu iti recomand Alpine, sau Pioneer  |
|
Sus |
|
|
Hector18
|
Trimis: Vin Apr 08, 2005 7:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
NU mai stiu ce cd player era ala. As merge pe pioneer modelul DEH-4700MPB. NU sti, asta are iesire pt subwoofer si sa mearga in acelasi timp si cele 4 canale? mersi |
|
Sus |
|
|
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004 Mesaje: 882 Locatie: Bucuresti-Napoca City
|
Trimis: Vin Apr 08, 2005 10:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Merge linistit.  _________________ Just cruising...
" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa... |
|
Sus |
|
|
Hector18
|
Trimis: Mar Apr 12, 2005 12:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc!!! |
|
Sus |
|
|
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004 Mesaje: 882 Locatie: Bucuresti-Napoca City
|
Trimis: Mar Apr 12, 2005 10:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vezi la Publicitate daca te intereseaza playere Pioneer noi la preturi mult sub magazin. Sau da un MP.  _________________ Just cruising...
" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa... |
|
Sus |
|
|
|