FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
problema de conectare Audigy - amplituner

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Computer Multimedia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
sorren

Conectat la: 26 Dec 2003

MesajTrimis: Vin Dec 26, 2003 10:05 pm    Titlul subiectului: problema de conectare Audigy - amplituner Raspunde cu citat (quote)

Salut tuturor!

Se da o placa de sunet Audigy2 si un amplituner Sony STR-DE585 . . . vreau sa le "leg" digital . . . prin RCA . . . folosesc un cablu "Y" . . . jack-ul il leg la iesirea digitala a placii de sunet, iar un RCA (mufa neagra) il infig in amplituner . . . pana aici toate bune si frumoase. Problema survine in mom in care fac testul de surround al placii de sunet, "noise-ul" se aude in toate boxele in acelasi timp . . . adica nu am surround. Tin sa zic ca testul de surround de pe amplituner merge.
Unde este problema? Cablul "y" nu este bun?

thx
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Dec 26, 2003 10:05 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Dode

Conectat la: 12 Iun 2003

MesajTrimis: Sam Dec 27, 2003 12:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cablul digital trebuie a fie alcatuit dintr-o mufa mono [jack] care intra in placa de sunet si o mufa RCA care intra in amplituner. Daca nu te descurci sa il faci te poti duce la magzinul Muzica, la etajul 2. Ti-l fac pe loc si te costa in jur de 200.000 lei.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Bogdan

Conectat la: 08 Dec 2003

MesajTrimis: Sam Dec 27, 2003 1:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Problema e la Audigy2, mai exact in drivere. Este atat de aberant, incat are 2 iesiri digitale: una pentru canalele fata, una pentru spate (cel putin asa face cu driverele pe care le am eu acum) !!
Incearca alte drivere...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sorren

Conectat la: 26 Dec 2003

MesajTrimis: Sam Dec 27, 2003 9:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc baieti pentru raspunsuri . . . am download-at ultimul driver pt. placa . . . dar din pacate nu a schimbat nimic . . . In urmatoarele zile voi merge la magazinul muzica sa-mi fac cablul acela si va voi spune cum a mers.

bye
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
mihai7645

Conectat la: 23 Noi 2003

MesajTrimis: Dum Dec 28, 2003 12:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

s-a mai discutat despre aceasta problema aici
poate te ajuta cu ceva.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Computer Multimedia Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum