Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
sorren
Conectat la: 26 Dec 2003 Mesaje: 3 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 26, 2003 10:05 pm Titlul subiectului: problema de conectare Audigy - amplituner |
|
|
Salut tuturor!
Se da o placa de sunet Audigy2 si un amplituner Sony STR-DE585 . . . vreau sa le "leg" digital . . . prin RCA . . . folosesc un cablu "Y" . . . jack-ul il leg la iesirea digitala a placii de sunet, iar un RCA (mufa neagra) il infig in amplituner . . . pana aici toate bune si frumoase. Problema survine in mom in care fac testul de surround al placii de sunet, "noise-ul" se aude in toate boxele in acelasi timp . . . adica nu am surround. Tin sa zic ca testul de surround de pe amplituner merge.
Unde este problema? Cablul "y" nu este bun?
thx |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Dec 26, 2003 10:05 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Dode

Conectat la: 12 Iun 2003 Mesaje: 607 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Dec 27, 2003 12:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Cablul digital trebuie a fie alcatuit dintr-o mufa mono [jack] care intra in placa de sunet si o mufa RCA care intra in amplituner. Daca nu te descurci sa il faci te poti duce la magzinul Muzica, la etajul 2. Ti-l fac pe loc si te costa in jur de 200.000 lei. |
|
Sus |
|
|
Bogdan

Conectat la: 08 Dec 2003 Mesaje: 1253 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Dec 27, 2003 1:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Problema e la Audigy2, mai exact in drivere. Este atat de aberant, incat are 2 iesiri digitale: una pentru canalele fata, una pentru spate (cel putin asa face cu driverele pe care le am eu acum) !!
Incearca alte drivere... |
|
Sus |
|
|
sorren
Conectat la: 26 Dec 2003 Mesaje: 3 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Sam Dec 27, 2003 9:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc baieti pentru raspunsuri . . . am download-at ultimul driver pt. placa . . . dar din pacate nu a schimbat nimic . . . In urmatoarele zile voi merge la magazinul muzica sa-mi fac cablul acela si va voi spune cum a mers.
bye |
|
Sus |
|
|
mihai7645

Conectat la: 23 Noi 2003 Mesaje: 677 Locatie: in fata multimii, mixand. [Bucuresti]
|
Trimis: Dum Dec 28, 2003 12:31 am Titlul subiectului: |
|
|
s-a mai discutat despre aceasta problema aici
poate te ajuta cu ceva. _________________
 |
|
Sus |
|
|
|