FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Instalare audio profesionala

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
th333th333

Conectat la: 04 Mai 2006

MesajTrimis: Mie Aug 15, 2007 4:05 pm    Titlul subiectului: Instalare audio profesionala Raspunde cu citat (quote)

Noroc domnilor,
Am un Meg Sed 2.2, boxe Pioneer de 13, HU Pioneer Premier DEH-P980BT, sub Infinity basslink-t si vreau sa le pun la un loc.

Am mai facut o instalare pe un Meg classic la unii care se ocupau de asa ceva si a iesit o porcarie: cu taieturi, cu zgarieturi, suruburi ramase in plus, treaba de atarnache. De altfel si mecanicul era un baietel care probabil facea un ban in plus (o surubelnita si un cutter i-au fost de ajuns sa faca toata lucrarea). Am vandut masina aia intre timp.

Intrebarea este: stiti un service ceva unde sa pot realiza instalarile astea fara sa-mi mai urasc masina dupa? Un service unde cand baga o surubelnita sa deschida fata de usa nu indoaie plasticul, nu pierd suruburi si nu se grabesc sa rezolve prostii pe banda. Vreau o munca cu simt de raspundere. Plata instalarii poate fi dublata, triplata numai sa fie de cea mai buna calitate.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mie Aug 15, 2007 4:05 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
DNA

Conectat la: 22 Noi 2005

MesajTrimis: Mie Aug 15, 2007 4:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poti lua legatura cu urmatorii forumisti:

Puf, IM, Viperu, Sfigmo, Rellax ( cer scuze daca am omis pe cineva ).
Ei sunt meseriasi in acest domeniu, au realizari notabile si sunt convins ca te pot sfatui de bine.

ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004

MesajTrimis: Mie Aug 15, 2007 4:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca am stii si locatia userului ar fi mult mai simplu.

Megane-ul e o masina usor de lucrat, chiar nu e nevoie de intrari dure. Smile In anumite categorii permite chiar si performanta.

" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
th333th333

MesajTrimis: Mie Aug 15, 2007 4:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bucuresti Titan
Sus
th333th333

MesajTrimis: Lun Aug 27, 2007 11:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rezolvat sambata 25 cu Alex MG. Toate componentele instalate in regula. Nimic de reprosat. Recomand.
Sus
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004

MesajTrimis: Lun Aug 27, 2007 1:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si de sunat... Cum suna? Smile Chiar sunt curios sa aud...sa vad cat de departe am mers cu presupunerile. Laughing

Nu stiu daca Alex are user aici, dar daca nu are, poate o sa-si faca. E bine ca s-a rezolvat totul.

" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
th333th333

MesajTrimis: Mar Aug 28, 2007 12:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sincer sa fiu suna mult mai bine decat ma asteptam, mai bine ca in cealalta masina. Iar 780bt-ul parca e mai destept ca 7600 de l-am avut inainte. Cand ziceti, putem incerca sa ne intalnim.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum