Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
th333th333
Conectat la: 04 Mai 2006 Mesaje: 11
|
Trimis: Mie Aug 15, 2007 4:05 pm Titlul subiectului: Instalare audio profesionala |
|
|
Noroc domnilor,
Am un Meg Sed 2.2, boxe Pioneer de 13, HU Pioneer Premier DEH-P980BT, sub Infinity basslink-t si vreau sa le pun la un loc.
Am mai facut o instalare pe un Meg classic la unii care se ocupau de asa ceva si a iesit o porcarie: cu taieturi, cu zgarieturi, suruburi ramase in plus, treaba de atarnache. De altfel si mecanicul era un baietel care probabil facea un ban in plus (o surubelnita si un cutter i-au fost de ajuns sa faca toata lucrarea). Am vandut masina aia intre timp.
Intrebarea este: stiti un service ceva unde sa pot realiza instalarile astea fara sa-mi mai urasc masina dupa? Un service unde cand baga o surubelnita sa deschida fata de usa nu indoaie plasticul, nu pierd suruburi si nu se grabesc sa rezolve prostii pe banda. Vreau o munca cu simt de raspundere. Plata instalarii poate fi dublata, triplata numai sa fie de cea mai buna calitate. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mie Aug 15, 2007 4:05 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
DNA
Conectat la: 22 Noi 2005 Mesaje: 2251 Locatie: În creierul meu
|
Trimis: Mie Aug 15, 2007 4:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poti lua legatura cu urmatorii forumisti:
Puf, IM, Viperu, Sfigmo, Rellax ( cer scuze daca am omis pe cineva ).
Ei sunt meseriasi in acest domeniu, au realizari notabile si sunt convins ca te pot sfatui de bine. _________________ Ia de la Băsescu ! No Pussy Blues
http://www.youtube.com/watch?v=WuDP7c3Zd8I |
|
Sus |
|
|
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004 Mesaje: 882 Locatie: Bucuresti-Napoca City
|
Trimis: Mie Aug 15, 2007 4:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca am stii si locatia userului ar fi mult mai simplu.
Megane-ul e o masina usor de lucrat, chiar nu e nevoie de intrari dure. In anumite categorii permite chiar si performanta. _________________ Just cruising...
" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa... |
|
Sus |
|
|
th333th333
|
Trimis: Mie Aug 15, 2007 4:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bucuresti Titan |
|
Sus |
|
|
th333th333
|
Trimis: Lun Aug 27, 2007 11:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Rezolvat sambata 25 cu Alex MG. Toate componentele instalate in regula. Nimic de reprosat. Recomand. |
|
Sus |
|
|
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004 Mesaje: 882 Locatie: Bucuresti-Napoca City
|
Trimis: Lun Aug 27, 2007 1:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si de sunat... Cum suna? Chiar sunt curios sa aud...sa vad cat de departe am mers cu presupunerile.
Nu stiu daca Alex are user aici, dar daca nu are, poate o sa-si faca. E bine ca s-a rezolvat totul. _________________ Just cruising...
" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa... |
|
Sus |
|
|
th333th333
|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sincer sa fiu suna mult mai bine decat ma asteptam, mai bine ca in cealalta masina. Iar 780bt-ul parca e mai destept ca 7600 de l-am avut inainte. Cand ziceti, putem incerca sa ne intalnim. |
|
Sus |
|
|
|