FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Ce boxe imi sugerati?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Kolacu

Conectat la: 29 Iul 2005

MesajTrimis: Vin Iul 29, 2005 2:36 pm    Titlul subiectului: Ce boxe imi sugerati? Raspunde cu citat (quote)

Salut!!! Mi-am achizitionat de curand o statie Sony 6.1 x 150 de w si as vrea sa imi cumpar 2 boxe klumea. Dispun de maximim 9 milioane si as vrea sa imi sugerati un best buy. As vrea ceva pe 3 cai undeva intre 100 si 150 de w si de firma daca s-ar putea la banii astia.
Mie imi plac basii in egala masura cu inaltele; deci si bas si claritate; vreau sa bubuie, iar la inalte sunt tot timpul criticat de cei din jur cum ca-i zgarie pe creier inaltele mele - mie imi plac ce sa fac. Sa vedem ce aleg si dupaia va mai intreb inainte sa le cumpar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Iul 29, 2005 2:36 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
mihai7645

Conectat la: 23 Noi 2003

MesajTrimis: Vin Iul 29, 2005 2:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am facut un topic special pentru aceasta tema...el se afla aici

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum