FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Mai asculta cineva Alexandru Andries?...

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Cafenea
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Brighty

Conectat la: 04 Sep 2004

MesajTrimis: Sam Sep 03, 2005 2:29 am    Titlul subiectului: Mai asculta cineva Alexandru Andries?... Raspunde cu citat (quote)

Sau folk in general, cu toate ca Alexe apartine mai multor genuri... Observ chiar un (destul de) mic reviriment al folk-ului in Romania, ma refer in special la acest nastrusnic Daniel Iancu cu al sau hit "Vine valul si-mi ia calul" difuzat in heavy rotation pana si de TV K-lumea! Shocked Very Happy Ce sa mai vorbesc de mini-turneul organizat pe Litoral de Jurnalul National ("Folk You")...Deci, semne bune sunt - sa speram ca nu vor fi trecatoare!

Ultima modificare efectuata de catre Brighty la Dum Sep 04, 2005 11:49 am, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Sam Sep 03, 2005 2:29 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
svhs
Vizitator

MesajTrimis: Sam Sep 03, 2005 8:46 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu votez pentru!
Sus
grigore_35

Conectat la: 01 Dec 2003

MesajTrimis: Sam Sep 03, 2005 9:46 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Votez pentru, dar nu l-am mai ascultat pe Andries de aproape 10 ani!
Rusine mie!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
purs

Conectat la: 12 Noi 2003

MesajTrimis: Lun Sep 12, 2005 11:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, eu ascult Andries ...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dreadboy

Conectat la: 25 Mar 2005

MesajTrimis: Lun Sep 12, 2005 2:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

prezeeeeeeeeeeeent... chiar o sa ma duc sa`mi iau placile cu andries... ca am vazut undeva. la anticariat Very Happy
silviuc

Conectat la: 22 Iun 2003

MesajTrimis: Lun Sep 12, 2005 7:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da !!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Brighty

Conectat la: 04 Sep 2004

MesajTrimis: Mie Sep 14, 2005 12:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Omul nostru va lansa in curand un album nou. voi reveni cu detalii la momentul potrivit.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Cafenea Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum