Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Catalin Matei
Conectat la: 25 Mar 2003 Mesaje: 1037 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Sep 10, 2005 1:49 pm Titlul subiectului: First Contact Song |
|
|
Pentru ca tot e anotimpul chestionarelor, nu pot sa nu initiez si eu acest thread.
S-a intrebat despre cele 10 cd-uri, s-a intrebat despre cele 10 melodii. Eu vreau sa va intreb ceva mai simplu.
Daca miine ar ateriza la noi in tara o farfurie zburatoare iar autoritatile sfatuite de savanti ar ajunge la concluzia ca metoda ideala de a deschide o cale de comunicare cu extraterestrii ar fi o melodie, care ar fi melodia pe care ati recomanda-o? Care ar fi piesa din intreaga istorie muzicala a omenirii care credeti ca ar reprezenta cel mai bine conglomeratul de caracteristici care este umanitatea?
Altfel spus, mergem un pic mai departe decit cele 5 note din "Intilnire de gradul III". Acum avem statii puternice de amplificare si putem sa punem ce muzica vrem extraterestrilor. Artistii ar fi flatati, deci nu avem probleme de copyright.
Pe cit posibil, incercati sa fiti seriosi. Totusi, ei au lasere care te fac sa dispari... |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Sam Sep 10, 2005 1:49 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
goodolddog
Conectat la: 04 Mai 2004 Mesaje: 2058
|
Trimis: Sam Sep 10, 2005 1:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Raspunsul aproape reflex (care nu a implicat nici macar o clipa de gandire) ar fi Oda Bucuriei ... (reflex conditionat ...)
Acum, ca sa dau un raspuns "educat", trebuie un efort de gandire ... |
|
Sus |
|
|
butch

Conectat la: 08 Noi 2004 Mesaje: 1597 Locatie: in canal, la un aurolac
|
Trimis: Sam Sep 10, 2005 4:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu le-as pune un Fleetwood Mac - Jumping at Shadows. Asta pt. ca am ascultat-o acum juma de ora. Miine e posibil sa am alta parere.
Sau Toccata de Bach, ca e numa buna de coloana sonora pt. momente nasoale, si daca vin nu cred ca vin cu intentii bune baietii. Sau fetele, sau poate nu-s nici de una nici de alta.
Sau Jimi Hendrix - Born Under a Big Sign. _________________ "[...] sufletele fragile, de lebede ranite, ale audiofililor romani"
(un clasic in viata) |
|
Sus |
|
|
Brighty

Conectat la: 04 Sep 2004 Mesaje: 579 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Sep 10, 2005 4:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Jeff Wayne's "War of the Worlds"! Pe ei, pe mama lor  |
|
Sus |
|
|
c99a
Conectat la: 21 Apr 2005 Mesaje: 18
|
Trimis: Sam Sep 10, 2005 5:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Michael Jackson - Black Or White  |
|
Sus |
|
|
goodolddog
Conectat la: 04 Mai 2004 Mesaje: 2058
|
Trimis: Sam Sep 10, 2005 6:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok, dupa un efort de gindire ... ... le-as pune ceva a capella - de exemplu un Amazing Grace - ma duce gindul la LeAnn Rimes.
Pun o frina la efort ca miroase a ars si fumega ceva ...
(of, si ai zis sa fim seriosi ...) |
|
Sus |
|
|
MariusO

Conectat la: 14 Sep 2004 Mesaje: 1141 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Sep 10, 2005 6:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Louis Armstrong cu piesa "What a wonderful world"... _________________ Intotdeauna e loc si de mai bine |
|
Sus |
|
|
bnt
Conectat la: 02 Ian 2005 Mesaje: 1073
|
Trimis: Sam Sep 10, 2005 6:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
@goodolddog
Adica daca tot is extraterestrii aia asa smecheri, hai sa le dam si ceva de tradus...!  |
|
Sus |
|
|
dreadboy

Conectat la: 25 Mar 2005 Mesaje: 326
|
Trimis: Sam Sep 10, 2005 6:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
uhmm.... eu le-as pune Alexandru Andries - Cea mai frumoasa zi _________________ io.ro |
|
Sus |
|
|
svhs Vizitator
|
Trimis: Sam Sep 10, 2005 7:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Elvis - If I Can Dream |
|
Sus |
|
|
DJ DNA
Conectat la: 13 Ian 2004 Mesaje: 2305
|
Trimis: Sam Sep 10, 2005 9:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sfirsitul sau inceputul O Fortuna din Carmina Burana . |
|
Sus |
|
|
bnt
|
Trimis: Sam Sep 10, 2005 9:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Partea a 3-a din concertul pt pian nr. 5 de Beethoven. |
|
Sus |
|
|
eusebian.s.s

Conectat la: 11 Iul 2004 Mesaje: 192
|
Trimis: Dum Sep 11, 2005 12:40 am Titlul subiectului: |
|
|
cred ca mai bine ar merge o "bucata" de... manea.
la ce succes furibund au, poate le indulcim la "invadatori" inimile si le antrenam "nitzel" ombilicurile lor adanci si verzi...
daca prind miscarea, poate se imperecheaza numai cu maneliste si-ale noastre scapa tefere!  _________________ "Orice prost poate sti. Scopul este sa intelegi." Albert Einstein.
"Mai bine taci si dai senzatia ca esti prost decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!" - din popor... |
|
Sus |
|
|
bnt
|
Trimis: Dum Sep 11, 2005 12:50 am Titlul subiectului: |
|
|
eusebian.s.s a scris: | cred ca mai bine ar merge o "bucata" de... manea.
|
E riscant. Daca se-apuca sa deparaziteze (preventiv) planeta inainte de aterizare?  |
|
Sus |
|
|
purs

Conectat la: 12 Noi 2003 Mesaje: 2032 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 12, 2005 4:34 pm Titlul subiectului: Re: First Contact Song |
|
|
Catalin Matei a scris: | Daca miine ar ateriza la noi in tara o farfurie zburatoare iar autoritatile sfatuite de savanti ar ajunge la concluzia ca metoda ideala de a deschide o cale de comunicare cu extraterestrii ar fi o melodie, ... |
Mai bine le aduci un pian, sa-si cante singuri ce vor. Savantii or sa se certe pe ce cabluri sa foloseasca ... |
|
Sus |
|
|
|