FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
First Contact Song
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Cafenea
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Catalin Matei

Conectat la: 25 Mar 2003

MesajTrimis: Sam Sep 10, 2005 1:49 pm    Titlul subiectului: First Contact Song Raspunde cu citat (quote)

Pentru ca tot e anotimpul chestionarelor, nu pot sa nu initiez si eu acest thread.

S-a intrebat despre cele 10 cd-uri, s-a intrebat despre cele 10 melodii. Eu vreau sa va intreb ceva mai simplu.

Daca miine ar ateriza la noi in tara o farfurie zburatoare iar autoritatile sfatuite de savanti ar ajunge la concluzia ca metoda ideala de a deschide o cale de comunicare cu extraterestrii ar fi o melodie, care ar fi melodia pe care ati recomanda-o? Care ar fi piesa din intreaga istorie muzicala a omenirii care credeti ca ar reprezenta cel mai bine conglomeratul de caracteristici care este umanitatea?

Altfel spus, mergem un pic mai departe decit cele 5 note din "Intilnire de gradul III". Acum avem statii puternice de amplificare si putem sa punem ce muzica vrem extraterestrilor. Artistii ar fi flatati, deci nu avem probleme de copyright.

Pe cit posibil, incercati sa fiti seriosi. Totusi, ei au lasere care te fac sa dispari...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Sam Sep 10, 2005 1:49 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
goodolddog

Conectat la: 04 Mai 2004

MesajTrimis: Sam Sep 10, 2005 1:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Raspunsul aproape reflex (care nu a implicat nici macar o clipa de gandire) ar fi Oda Bucuriei ... (reflex conditionat ...)

Acum, ca sa dau un raspuns "educat", trebuie un efort de gandire ...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
butch

Conectat la: 08 Noi 2004

MesajTrimis: Sam Sep 10, 2005 4:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu le-as pune un Fleetwood Mac - Jumping at Shadows. Asta pt. ca am ascultat-o acum juma de ora. Miine e posibil sa am alta parere.

Sau Toccata de Bach, ca e numa buna de coloana sonora pt. momente nasoale, si daca vin nu cred ca vin cu intentii bune baietii. Sau fetele, sau poate nu-s nici de una nici de alta.

Sau Jimi Hendrix - Born Under a Big Sign.

Brighty

Conectat la: 04 Sep 2004

MesajTrimis: Sam Sep 10, 2005 4:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Jeff Wayne's "War of the Worlds"! Pe ei, pe mama lor Duel Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
c99a

Conectat la: 21 Apr 2005

MesajTrimis: Sam Sep 10, 2005 5:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Michael Jackson - Black Or White Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
goodolddog

Conectat la: 04 Mai 2004

MesajTrimis: Sam Sep 10, 2005 6:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ok, dupa un efort de gindire ... Rolling Eyes ... le-as pune ceva a capella - de exemplu un Amazing Grace - ma duce gindul la LeAnn Rimes.

Pun o frina la efort ca miroase a ars si fumega ceva ...
(of, si ai zis sa fim seriosi ...)
Sus
MariusO

Conectat la: 14 Sep 2004

MesajTrimis: Sam Sep 10, 2005 6:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Louis Armstrong cu piesa "What a wonderful world"...
bnt

Conectat la: 02 Ian 2005

MesajTrimis: Sam Sep 10, 2005 6:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

@goodolddog
Adica daca tot is extraterestrii aia asa smecheri, hai sa le dam si ceva de tradus...! Laughing
Sus
dreadboy

Conectat la: 25 Mar 2005

MesajTrimis: Sam Sep 10, 2005 6:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

uhmm.... eu le-as pune Alexandru Andries - Cea mai frumoasa zi
svhs
Vizitator

MesajTrimis: Sam Sep 10, 2005 7:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Elvis - If I Can Dream
Sus
DJ DNA

Conectat la: 13 Ian 2004

MesajTrimis: Sam Sep 10, 2005 9:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sfirsitul sau inceputul O Fortuna din Carmina Burana .
Sus
bnt

MesajTrimis: Sam Sep 10, 2005 9:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Partea a 3-a din concertul pt pian nr. 5 de Beethoven.
Sus
eusebian.s.s

Conectat la: 11 Iul 2004

MesajTrimis: Dum Sep 11, 2005 12:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cred ca mai bine ar merge o "bucata" de... manea.
la ce succes furibund au, poate le indulcim la "invadatori" inimile si le antrenam "nitzel" ombilicurile lor adanci si verzi...
daca prind miscarea, poate se imperecheaza numai cu maneliste si-ale noastre scapa tefere! Shocked

bnt

MesajTrimis: Dum Sep 11, 2005 12:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eusebian.s.s a scris:
cred ca mai bine ar merge o "bucata" de... manea.

E riscant. Daca se-apuca sa deparaziteze (preventiv) planeta inainte de aterizare? Laughing
Sus
purs

Conectat la: 12 Noi 2003

MesajTrimis: Lun Sep 12, 2005 4:34 pm    Titlul subiectului: Re: First Contact Song Raspunde cu citat (quote)

Catalin Matei a scris:
Daca miine ar ateriza la noi in tara o farfurie zburatoare iar autoritatile sfatuite de savanti ar ajunge la concluzia ca metoda ideala de a deschide o cale de comunicare cu extraterestrii ar fi o melodie, ...

Mai bine le aduci un pian, sa-si cante singuri ce vor. Savantii or sa se certe pe ce cabluri sa foloseasca ...
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Cafenea Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
Pagina 1 din 5

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum