FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Boxe active - bune de ceva modelul asta?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Overall

Conectat la: 11 Aug 2004

MesajTrimis: Sam Oct 01, 2005 9:48 am    Titlul subiectului: Boxe active - bune de ceva modelul asta? Raspunde cu citat (quote)

Am primit o pereche de boxe - din imagine - si am o nelamurire: cum controlez volumul dat fiind ca nu am un pre si nici iesire pre-out ca sa le conectez (pe ele nu e nici un control de volum) Rolling Eyes ?!?
Mi-ar place sa le tin pentru ca suna bine - le-am ascultat la fostul posesor - si nu ocupa mult spatiu!...

Scuzati intrebarea de noob... Embarassed
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Sam Oct 01, 2005 9:48 am    Titlul subiectului: Mitica

SONY sa-s1.jpg
 Description:
 Filesize:  12.58 KB
 Viewed:  351 Time(s)

SONY sa-s1.jpg

Sus
DorinD

Conectat la: 18 Dec 2003

MesajTrimis: Sam Oct 01, 2005 10:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce minunatie ai acolo, partea protejata de deasupra este cumva un traductor electrostatic?
Referitor la intrebarea ta iti sugerez pt. simplitate sa le ataci cu un CD player care are volumul reglabil din telecomanda pe iesirea analogica dar sa faca asta fara decimare in digital (ca la fade-in si fade-out). Modele care stiu asta sint chiar la Sony in seria economica vreo doua, la Onkyo parca, etc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Overall

MesajTrimis: Sam Oct 01, 2005 10:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DorinD a scris:
Ce minunatie ai acolo, partea protejata de deasupra este cumva un traductor electrostatic?

Da, aia e partea de inalte Smile

Am un CD player (CDP-497) cu care pot sa le combin dar nu mai pot baga nimic altceva de ex DVD/tuner pe care le folosesc destul de des, din cauza asta caut o combinatie sa pot folosi cumva tot restul liniei...Sad

Poza e de pe net, n-am avut timp sa fac una autentica dar boxele sunt la fel, ciudat e ca desi mici sunt foarte grele, probabil si din cauza amplificatorului incorporat...
Sus
CC

Conectat la: 25 Aug 2004

MesajTrimis: Sam Oct 01, 2005 1:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E simplu. Ia-ti un preamplificator.
silviuc

Conectat la: 22 Iun 2003

MesajTrimis: Sam Oct 01, 2005 10:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Overall a scris:
DorinD a scris:

Da, aia e partea de inalte Smile

... si "partea de inalte" e un traductor electrostatic ?
Sus
Shimpu

Conectat la: 29 Sep 2004

MesajTrimis: Dum Oct 02, 2005 12:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

poti sa imi zici te rog ceva mai multe despre aceste boxe. am cautat pe net si nu am asit nimic despre ele. decat poza pe care ai atasat-o tu. in rest absolut nimic. un link ceva stii. ce dimensiuni au? mi se par f mari. e cumva un model mai nou?
Sus
Overall

MesajTrimis: Dum Oct 02, 2005 7:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

@silviuc: Da, e un traductor electrostatic!

@shimpu: Nici eu n-am dat de informatii prea multe pe net, din cate stiu au facut parte dintr-un sistem midi high-end pe atunci (anii '90 si ceva..)

Nu sunt mari, in jur de 70 cm inaltime dar sunt foarte grele in schimb si lucrate foarte solid, dau impresia de lucru facut pe viata, banuiesc ca e o serie destul de limitata, sunt singurele de tipul asta pe care le-am vazut vreodata!... Confused
Sus
DorinD

MesajTrimis: Dum Oct 02, 2005 7:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari Overall,
Se pare ca ai un sistem de incinte de exceptie. Ai putea sa folosesti asa-numitul "preamplificator pasiv" care este de fapt un atenuator comandat prin telecomanda si un selector de surse. Avea Jack unul de vanzare fabricat de Creek, ia legatura cu el.
Sus
Overall

MesajTrimis: Dum Oct 02, 2005 7:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc, dar inca stau pe ganduri daca sa le tin sau nu, nu stiu daca la 500 euro n-as gasi ceva mai bun, oricum ma mai gandesc! Wink
Sus
DorinD

MesajTrimis: Dum Oct 02, 2005 8:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu te grabi sa scapi de ele. S-ar putea sa umbli mult dupa ceva care sa le depaseasca si sa cheltuiesti o suma mult mai mare decat crezi.
Sus
Overall

MesajTrimis: Dum Oct 02, 2005 8:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai nu ma mai grabesc prea tare sa scap de ele, au ceva ce n-am intalnit foarte des - o prezenta a sunetului aproape fizica, te si miri cum din niste boxe asa de mici poate sa iasa un sunet atat de fidel chiar la volum mare, din pacate nu am preu dupa cum am zis asa ca am fost nevoit sa le dau semnal dintr-un CD player mediocru - Sony CDP497 - dar chiar si asa suna foarte bine!

PS: deja am o oferta de cumparare pentru ele de la un prieten audiofil ceea ce ma face sa cred ca le voi tine! Smile
Sus
radu19880625

Conectat la: 26 Noi 2004

MesajTrimis: Mie Oct 05, 2005 2:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu le-as pastra inlocul tau! ce firma sunt?

(\___/)
( ='.'= )
(")__(")
Sus
madkat

Conectat la: 31 Aug 2005

MesajTrimis: Mie Oct 05, 2005 6:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

super! - dar am o nelamurire - ai zis ca sunt amplificate... ce tip de amplificare si ce putere are?
E-Boda 555x dvd-divx player
IEI AT-302 modificat + boxe Tesla Smile (secundar)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul MSN Messenger
Overall

MesajTrimis: Joi Oct 06, 2005 2:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Amplificarea e proprie, deci fiecare incinta contine un amplif - mono, desigur - de 50w!

@radu19880625 : Boxele sunt Sony SA-S1!...
Sus
Don Quichotte

Conectat la: 05 Mar 2005

MesajTrimis: Dum Oct 09, 2005 1:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Partea de inalte poate sa fie electrostatica, Sony faceau acum vreo 7-8 ani niste combine (!!!!) cu boxe cu tweeter electrostatic.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum