Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
pantan

Conectat la: 02 Iul 2004 Mesaje: 97 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Noi 02, 2005 1:18 am Titlul subiectului: PLS....HELP ME! |
|
|
Am un dif 25 cm Atto.vreau sa ii fac o incinta.daca pun 4 bass reflexuri de 4,5x10 cum se va auzi.incinta va fii de 50x40x40.cum ziceti sa o fac?inchisa sau cu bass reflex?ajutatima va rog.nu am parametri la dif si sunt "belit",multumesc
_________________ Speaker is my life! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mie Noi 02, 2005 1:18 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
pantan

|
Trimis: Mie Noi 02, 2005 1:18 am Titlul subiectului: |
|
|
DIF Atto HL-W1003 8 ohmi,350W,Filtru SAL HVS14.ast raspunsuri
|
Sus |
|
|
pantan

|
Trimis: Mie Noi 02, 2005 1:21 am Titlul subiectului: |
|
|
dif
Description: |
|
Filesize: |
248.48 KB |
Viewed: |
148 Time(s) |

|
|
Sus |
|
|
moga alexxx
Conectat la: 09 Ian 2006 Mesaje: 74 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Ian 21, 2006 7:20 am Titlul subiectului: dif ATTO |
|
|
salut . cu dif ATTO lucrez si io mult !!! modelul ala suna ff bine pe o cutie cu bass reflex de 47L si bass reflex de 75mm . cu modelul ala de dif am lucrat vro 6 seturi de boxe suna bine dar tu ai exagerat cu 4 bass reflexuri ! si vezi ca astia de pe aici nu prea apreciaza firma ATTO . daca vrei sa vb mai mult desore asta ma gasesti pe tigru_alb_69 . ca nu am chef sa ma cert cu astia p aici . dar rev la dif tau parerea nea este sa faci o incinta de forma paralelipipedica (dreptunghi )cu dif in partea de sus si bass reflexul jos . daca ma cauti pe id de messenger sa imi zici sa iti dau un program care s-ar putea sa te ajute mult !!!
_________________ caut aparatura technics .!! |
|
Sus |
|
|
moga alexxx
Conectat la: 09 Ian 2006 Mesaje: 74 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Ian 21, 2006 7:23 am Titlul subiectului: |
|
|
dif ala are cam 80W Rms si raspunde de pe la 25Hz si Xmax 72mm. asta e tot ce stiu io despre el . dar daca mai te intereseaza ceva spune ca am un catalog cu dif atto unde le da si parametri !!!
_________________ caut aparatura technics .!! |
|
Sus |
|
|
Snakey
Conectat la: 31 Oct 2005 Mesaje: 281 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Ian 21, 2006 7:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Va rog frumos sa nu uitati ca nu sunteti la taraba aici."Astia pe aici" apreciaza calitatea si sunt realisti.Asa ca toate discutiile care au aparut pana acum legate de difuzoarele ATTO(sau ALTO, depinde ce iei) sunt pertinente si in majoritatea cazurilor sunt nascute din experienta(si nu vorbesc de a mea , care sunt nou pe forum).Va rog!
_________________ Float with the sound... |
|
Sus |
|
|
|