FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Marca buna baterii 2500mAh
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Boggy15Hz

Conectat la: 17 Dec 2005
Locatie: Behind you... You don't believe me? I can see that you're reading this!

MesajTrimis: Joi Aug 09, 2007 10:32 pm    Titlul subiectului: Marca buna baterii 2500mAh Raspunde cu citat (quote)

Recomandati-mi va rog, o marca buna de baterii de 2500mAh. Sa nu fie totusi exagerat de scumpe. Ma intereseaza 4 acumulatori de 2500mAh.

Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Aug 09, 2007 10:32 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Rares

Conectat la: 23 Mar 2006

MesajTrimis: Vin Aug 10, 2007 12:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am avut GP, Varta, Duracell si Energizer toate de de 2500mAh. Pot sa spun ca Energizer sunt de departe cele mai bune dintre toate.

Acum am si eu o problema: mi s-a stricat incarcatorul (Un GP) si nu stiu cu ce sa-l inlocuiesc.
Daca se poate sa se recomande in acest topic (ca sa nu mai deschid altul, subiectul fiind asemanator) si un incarcator bun care sa incarce 4 bcati de 2500 mAh in acelasi timp ar fi perfect.

viox

Conectat la: 06 Feb 2006

MesajTrimis: Joi Aug 16, 2007 6:49 pm    Titlul subiectului: incarcator Raspunde cu citat (quote)

Panasonic.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
valiro

Conectat la: 29 Ian 2005

MesajTrimis: Sam Aug 18, 2007 11:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rares a scris:
Acum am si eu o problema: mi s-a stricat incarcatorul (Un GP) si nu stiu cu ce sa-l inlocuiesc.
Daca se poate sa se recomande in acest topic (ca sa nu mai deschid altul, subiectul fiind asemanator) si un incarcator bun care sa incarce 4 bcati de 2500 mAh in acelasi timp ar fi perfect.

Eu am asta: http://www.f64studio.ro/det.php?id=293&pid=4493
Daca ti se pare prea scump, desi face toti banii, mai sunt si altele pe acolo.

Conectat la: 29 Aug 2007

MesajTrimis: Mar Sep 18, 2007 9:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Parerea mea nu se refera la acumulatori de 2500 mAh, DAR.. sunt curios ce parere aveti voi despre Sanyo in privinta acumulatorilor?

Eu am vreo 3 perechi de cativa ani, capacitate 1600 mAh, si in camera mea foto (nothing fancy, Canon A530) durata de functionare e comparabila cu GP-urile de 2200-2300, mult mai noi.
Deci in perioada respectiva, dupa parerea mea acumulatorii Sanyo erau extrem de buni.

Stiti, cumva, daca si modelele mai recente sunt la fel de bune?
Sus
fider

Conectat la: 21 Aug 2007

MesajTrimis: Mar Sep 18, 2007 10:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Realitatea e ca nici un acumulator nu ofera chiar cat scrie pe el, decat poate cu exceptia unora profesionali. Numarul de mA/h nu spune insa mare lucru. Pentru un aparat foto sunt lucruri care conteaza mult mai mult decat asta. E vorba de valoarea reala maxima a curentului care poate fi debitat de acumulator.

Sunt acumulatoare de 2300 mAh care se limiteaza la 2,1-2,2 A curent maxim debitat, dar sunt si acumulatoare de 2050 mAh care debiteaza 3-3,2 A curent maxim debitat, ambele fiind proaspat incarcate in acelasi incarcator, pentru aceeasi durata. Pentru un aparat foto digital sau camera video conteaza cu mult mai mult valoarea instantanee a curentului maxim debitat de acumulator (avand in vedere ca ele pot cere curenti de 2A sau chiar mai mult).
Sus
MMC

Conectat la: 03 Feb 2004

MesajTrimis: Mar Sep 18, 2007 12:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sanyo. Dupa parerea mea foarte buni.
Sus
BV

Conectat la: 14 Sep 2005

MesajTrimis: Mar Sep 18, 2007 12:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Energiser!
Sus
x1x2

Conectat la: 25 Mai 2005

MesajTrimis: Mar Sep 18, 2007 6:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sanyo=catastrofa .Am luat fiindca erau f ieftini si dupa nici 1an au coclit.
Sus
x1x2

MesajTrimis: Mar Sep 18, 2007 6:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai nou am luat ceva belgieni : Memorex si par excelenti. Cica au durata de viata 3 ani garantati.
Sus
Boggy15Hz

Locatie: Behind you... You don't believe me? I can see that you're reading this!

MesajTrimis: Mar Sep 18, 2007 7:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am gasit Lenmar Pro. Si ieftini si buni, foarte apreciati prin review-uri... Ii voi lua maine sau poimaine. 2700mAh, 4 bucati, 38 RON Shocked
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
MMC

Conectat la: 03 Feb 2004

MesajTrimis: Mie Sep 19, 2007 4:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

x1x2 a scris:
Sanyo=catastrofa .Am luat fiindca erau f ieftini si dupa nici 1an au coclit.

Din pacate eu folosesc Sanyo de aproape 5 ani . Bateriile de acum 5 ani inca functioneaza. Bateriile de genul asta (NiMe) nu coclesc. Decat daca le-ai coclit tu...
Sus
Boggy15Hz

MesajTrimis: Dum Sep 23, 2007 1:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am dat comanda de 4x MAHA Powerex 2700 mAh si un incarcator Hahnel Powerstation Ventra + 4x Hahnel 2500 mAh, pentru ca sunt foarte apreciate. Sa vedem daca pot ce scrie ca pot... Twisted Evil Maine le iau.
Sus
x1x2

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2007 8:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

MMC a scris:
Bateriile de genul asta (NiMe) nu coclesc. Decat daca le-ai coclit tu...

Cred ca ai vrut sa spui NiMH, dar nu-i nici o problema daca nu te pricepi.
Sus
x1x2

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2007 8:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

MMC a scris:

Din pacate eu folosesc Sanyo de aproape 5 ani . Bateriile de acum 5 ani inca functioneaza. Bateriile de genul asta (NiMe) nu coclesc. Decat daca le-ai coclit tu...

Si inca ceva, nu sunt baterii ci acumulatori, dar pentru tine probabil e tot una. Shocked
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Pagina 1 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum