FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Referitor la... JVC GZ-MC500...

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
IM

Conectat la: 09 Mar 2004

MesajTrimis: Mie Iul 05, 2006 12:05 pm    Titlul subiectului: Referitor la... JVC GZ-MC500... Raspunde cu citat (quote)

Very Happy

Va rog frumos ajutati-ma cu o parere!

JVC GZ-MC500 inkl. 4 GB MicroDrive

5 Megapixel-Leistung + 3 CCD-Chips für exzellente, digitale Fotoaufnahmen (JPEG) bis maximal 2.560 x 1.920 Pixel
4 GB-MicroDrive®-Wechseldatenträger für CompactFlash Type II-Kartensteckplatz mitgeliefert
Drei 1/4,5" CCD-Chips mit jeweils 1,33 Megapixeln für höchste Bildqualität und 16:9-Breitbild-Videoaufnahmen (2,33 Megapixel)
Super Hi-Rez-Objektiv von JVC und leistungsfähiges Optiksystem mit 3 CCD-Chips
4,5 cm LCD
Digitale Hybrid-Bildstabilisierung
10fach optischer Zoom (8fach für Fotos)/200fach digitaler Zoom
SD-Speicherkarten-Steckplatz für zusätzliche Speicherkapazität

Bis zu 1 Stunde (4 GB) MPEG2 Videoaufnahme in höchster Qualität (im ULTRA-Modus 720 x 576/50i) mit Dolby Digital Audio (MOD-Datei)
Megabrid-Prozessor für höchste Foto- und Videoqualität durch Optimierungsverfahren
4:3 und 16:9 Full-Wide-Video-Modi
3D Noise Reduction (3D NR)

Bedienerfreundliche grafische Benutzeroberfläche in mehreren Sprachen, darunter Deutsch, zur einfachen Handhabung und Einstellung
Rascher und bequemer Bildzugriff über Indexbilder
AE-Programme mit digitalen Spezialeffekten
USB 2.0 für High-Speed-Datenübertragung mit 4- bis 5facher Geschwindigkeit
Problemlose Foto-Ausdrucke dank PictBridge- und DPOF-Unterstützung
Hochwertige Windows®-Software für die Dateiverwaltung, Video-Bearbeitung, DVD-Erstellung/-Wiedergabe und Foto-Verwaltung

Advanced Photo-Funktionen inklusive automatischer Belichtungsreihe, erweiterter AE-Programme unter anderem mit Blendenvorwahl und Histogramm-Anzeige der Helligkeitsverteilung Ihrer Aufnahmen
Stabile, schützende Sonnenblende
Manueller Fokusring mit Autofokus-Taste
48 kHz/16 Bit Stereo-Sprachaufzeichnunsfunktion (WAV)
Beweglicher Multifunktionsgriff
AE-Programme und einfache Einstellung der Auto/Manuell-Modi über den AE-Programmdrehknopf
Integriertes Pop-up-Blitzlicht
Gewicht 400 g, Volumen weniger als 480 cm³ (mit Batterie, MicroDrive®, Objektivdeckel und Handgurt)

Ma intereseaza daca raportul calitate / pret este inca ok, avand in vedere ca am posibilitatea de a-l achizitiona nou, cu factura, la pretul de 649Euro.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mie Iul 05, 2006 12:05 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
usernamex

Conectat la: 03 Dec 2005

MesajTrimis: Mie Iul 05, 2006 12:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Parerea mea:

Gesamt, kann diese Kamera eine nette zu kaufen Sache sein. Aber Sie sollten einen Blick an anderen Modellen auch nehmen. Ein anderes gutes ideea soll versuchen, die Spezifikationen in englisches einzusetzen.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
IM

MesajTrimis: Mie Iul 05, 2006 12:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Confused
Intradevar, aceasta camera merita atentie.
Dar ar trebui deasemenea a se vedea si alte modele.
O alta ideea buna ar fi aceea de a insera specificatiile in Engleza.
Smile

Multumesc pentru sfat!
Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
usernamex

Conectat la: 03 Dec 2005

MesajTrimis: Mie Iul 05, 2006 12:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Very Happy ... mai zambim un pic si noi...

Revenind la subiect, atentie: nu are remote control!

Iar eu cel putin folosesc la Sony-ul meu remote-controlul destul de des... Asta e un motiv (pentru mine) suficient de serios ca sa ma uit in alta
parte...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
IM

MesajTrimis: Mie Iul 05, 2006 1:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru prompt-ul raspuns.
Very Happy
Ma intereseaza 3CCD... sau cel putin aceasi claritate a imaginii... cu toate ca pe hartie am vazut ca se pot obtine performante similare si dintr-un singur CCD de 2,2Mp.
Neaparat sa fie cu HDD. Cat mai mare - cat mai bine, dar m-as multumi si cu acesta de 4Gb, avand in vedere ca 1 acc. nu tine mai mult...
Pretul este si el destul de important deoarece nu o achizitionez pentru mine personal... deci nu avem un buget de 1000-1200Euro pentru ceeace mi-as dori eu.

In concluzie, pentru cei 649Euro, se merita efortul?

Rolling Eyes
Sus
Colonelu'

Conectat la: 30 Iul 2004

MesajTrimis: Mie Iul 05, 2006 1:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In urma vizionarii unei emisiuni pe canalul EXPLORER, am retinut urmatoarele aspecte:

- este mai bine ca o camera sa aiba 3CCD decat 1CCD, deoarece imaginea se va vedea in final mai reala si mai clara
Iin cazul folosirii a 3CCD, fiecare senzor CCD va fi alocat receptionarii unei singure componente de culoare, respectiv Rosu, Albastru, Verde, fata de 1CCD care trebuie sa receptioneze toate 3 culorile.

- mai putem diferentia camerele si dupa apertura lentilelor, adica unghiul maxim de cuprindere a unei imagini
De exemplu, daca pe lentila unei camere scrie 4,2 iar pe alta scrie 4,3, cea care va inregistra si reda o imagine mai larga, atunci cand ne situam la aceeasi distanta fata de subiect, va fi cea care are numarul de dupa virgula mai mare.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
IM

MesajTrimis: Mie Iul 05, 2006 1:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc pt. mesaj Colonelu.
Dar nu mi-ai raspuns daca pretul este ok in ceeace priveste aceasta camera spre care ne-am orientat.
Nu ne intereseaza remote control-ul...
Singurul lucru deranjant ar fi zoom-ul de 10X precum si cei 4Gb..., dar trebuie sa tinem cont de buget!
Rolling Eyes
Sus
Colonelu'

Conectat la: 30 Iul 2004

MesajTrimis: Mie Iul 05, 2006 1:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Despre ZOOM am retinut ca cel mai bun este cel optic, iar acesta este bine sa fie cat mai mare. Zoom-ul digital este bun si el doar in ultima instanta, pentru ca daca te folosesti la maxim de el ai sa vezi ca imaginea rezultata este neclara.

Nu ma pot pronunta despre pret, pentru ca nu sunt in tema. Cel mai bine ar fi sa faci o selectie in baza datelor scrise mai sus, iar pretul sa fie ultimul criteriu. Altfel ai putea sa te pacalesti usor.

Nu am umblat decat cu o singura camera digitala miniDV, ce era tot un model JVC. Din pacate nu mi-a placut pentru ca in momentul in care faceai zoom dura prea mult pana se stabiliza imaginea si devenea clara. Cred ca intra pe zoom digital in acel moment. Nu vreau sa gresesc cu presupuneri aiurea, de aceea ma opresc aici.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum