FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
PLS....HELP ME!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> DIY & Minitehnicus
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
pantan

Conectat la: 02 Iul 2004

MesajTrimis: Mie Noi 02, 2005 1:18 am    Titlul subiectului: PLS....HELP ME! Raspunde cu citat (quote)

Am un dif 25 cm Atto.vreau sa ii fac o incinta.daca pun 4 bass reflexuri de 4,5x10 cum se va auzi.incinta va fii de 50x40x40.cum ziceti sa o fac?inchisa sau cu bass reflex?ajutatima va rog.nu am parametri la dif si sunt "belit",multumesc
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mie Noi 02, 2005 1:18 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
pantan

MesajTrimis: Mie Noi 02, 2005 1:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DIF Atto HL-W1003 8 ohmi,350W,Filtru SAL HVS14.ast raspunsuri
pantan

MesajTrimis: Mie Noi 02, 2005 1:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dif

S4010126.JPG
 Description:
 Filesize:  248.48 KB
 Viewed:  149 Time(s)

S4010126.JPG

moga alexxx

Conectat la: 09 Ian 2006

MesajTrimis: Sam Ian 21, 2006 7:20 am    Titlul subiectului: dif ATTO Raspunde cu citat (quote)

salut . cu dif ATTO lucrez si io mult !!! modelul ala suna ff bine pe o cutie cu bass reflex de 47L si bass reflex de 75mm . cu modelul ala de dif am lucrat vro 6 seturi de boxe suna bine dar tu ai exagerat cu 4 bass reflexuri ! si vezi ca astia de pe aici nu prea apreciaza firma ATTO . daca vrei sa vb mai mult desore asta ma gasesti pe tigru_alb_69 . ca nu am chef sa ma cert cu astia p aici . dar rev la dif tau parerea nea este sa faci o incinta de forma paralelipipedica (dreptunghi Very Happy )cu dif in partea de sus si bass reflexul jos . daca ma cauti pe id de messenger sa imi zici sa iti dau un program care s-ar putea sa te ajute mult !!!
moga alexxx

Conectat la: 09 Ian 2006

MesajTrimis: Sam Ian 21, 2006 7:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dif ala are cam 80W Rms si raspunde de pe la 25Hz si Xmax 72mm. asta e tot ce stiu io despre el . dar daca mai te intereseaza ceva spune ca am un catalog cu dif atto unde le da si parametri !!!
Snakey

Conectat la: 31 Oct 2005

MesajTrimis: Sam Ian 21, 2006 7:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va rog frumos sa nu uitati ca nu sunteti la taraba aici."Astia pe aici" apreciaza calitatea si sunt realisti.Asa ca toate discutiile care au aparut pana acum legate de difuzoarele ATTO(sau ALTO, depinde ce iei) sunt pertinente si in majoritatea cazurilor sunt nascute din experienta(si nu vorbesc de a mea , care sunt nou pe forum).Va rog!
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> DIY & Minitehnicus Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum