FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
intel sau amd ??
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Computer Multimedia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
MaSSu

Conectat la: 27 Ian 2006

MesajTrimis: Sam Feb 11, 2006 11:30 pm    Titlul subiectului: intel sau amd ?? Raspunde cu citat (quote)

salutare Smile am si eu o dilema as vrea sa vad si eu ce parere aveti in legatura cu urmatorul subiect ... : a fost este si va ramane INTEL mai bun decat AMD ??? Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Sam Feb 11, 2006 11:30 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
svhs
Vizitator

MesajTrimis: Sam Feb 11, 2006 11:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bun flame...

intel vs. amd... hm... a fost, nu este si nu se stie daca va fi...
Sus
nicumur
Vizitator

MesajTrimis: Dum Feb 12, 2006 12:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=7513&start=0
Nu era mai simplu sa te uiti 6 posturi mai jos? Laughing
Sus
cta

Conectat la: 26 Noi 2005

MesajTrimis: Dum Feb 12, 2006 12:48 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Locul 1 AMD
Locul 2 INTEL
Cam asa stau lucrurile in momentul de fata.
Sus
svhs
Vizitator

MesajTrimis: Dum Feb 12, 2006 12:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

locul 3 ....? Very Happy
Sus
Sharky

Conectat la: 10 Apr 2005

MesajTrimis: Dum Feb 12, 2006 2:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nicumur a scris:
http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=7513&start=0
Nu era mai simplu sa te uiti 6 posturi mai jos? Laughing

Discutia aceea e una actuala...poate aici vrea sa luam in considerare si teme vintage de genul amd k6-2 500mhz vs celeron 500Mhz Laughing Laughing

EinarN

Conectat la: 26 Dec 2005

MesajTrimis: Dum Feb 12, 2006 2:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cta a scris:
Locul 1 AMD
Locul 2 INTEL
Cam asa stau lucrurile in momentul de fata.

Da pt. ca este mai ieftin decīt INTEL.

Ca si la masini:
Cumpar Dacia LOGAN pt. ca e mai ieftina ca Renault MEGANE cu toate ca are acelasi motor si tot aia face Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
ovilio`free

Conectat la: 05 Ian 2005

MesajTrimis: Dum Feb 12, 2006 2:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dar tot megane as lua ca parca ruleaza mai bine pe unele "platforme si forme" Smile chiar daca e mai scump
EinarN

MesajTrimis: Dum Feb 12, 2006 3:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ovilio`free a scris:
dar tot megane as lua ca parca ruleaza mai bine pe unele "platforme si forme" Smile chiar daca e mai scump
Tzi s-e pare. Ia un Logan si gonestel unde trebuie si ai sa vezi ca nu-i diferentza. Numele si renumele ītzi da un fel de liniste sufleteasca si tzi se pare ca ai mai multa sigurantza sau ca e ceva mai deosebit de bun. Asta īnsa este o iluzie psihica. La AMD ws. Intel e aceasi poveste. tot atītea BLUESCREEN'uri ai Laughing
Sus
Bogdan

Conectat la: 08 Dec 2003

MesajTrimis: Dum Feb 12, 2006 8:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Einarn: tu chiar crezi ceea ce spui ?!!!
E diferenta mare de sasiu . La finisari si dotari interioare iar nu are sens sa comparam ...
Cat despre motoarele prezente pe Logan, aici chiar devine hilar: motorul de 1.6 pe benzina (de fapt si cel de 1.4) are doar 8 valve, ceea ce se reflecta direct in putere si consum. Cat depre diesel: fiind aspirat e lenes de tot (turbina face mare difenta la un diesel in caz nu nu stiai ) ...
Sus
Mandea

Conectat la: 13 Oct 2005

MesajTrimis: Dum Feb 12, 2006 9:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Scuze de offtopic: dci-ul de pe logan daca la el te referi are turbina si inca una foarte buna, dci-urile fiind recunoscute pentru perfomantele lor bune. Cum merge dci-ul pe logan nu stiu si nici nu il ridic in slavi. Insa ala e motor diesel common-rail turbo. Renault nu mai face de multi ani motoare diesel aspirate.

Ontopic: cand o sa aiba si AMD hyperthreading sa ma anuntati si pe mine ca atunci o sa imi iau AMD, pana atunci pentru mine care folosesc mai multe aplicatii simultan, INTEL rulez.
Sus
xplaur

Conectat la: 19 Aug 2004

MesajTrimis: Dum Feb 12, 2006 9:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Off topic:
1.5dci de pe Logan este prima varianta a acestei categorii de cilindree la Renault si cea mai slaba ca performante (acelasi motor cu toate upgrade-urile are pe Clio/ Megane 105 CP)! Comparatia Logan vs. Megane mi se pare dea dreptul hilara.
On topic:
Flame in toata regula! Idea

EinarN

MesajTrimis: Dum Feb 12, 2006 11:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

OT ON

xplaur a scris:
Comparatia Logan vs. Megane mi se pare dea dreptul hilara.
Daca ai vedea ce Logan-uri sīnt īn magazine īn Germania tzi-ai schimba parerea fundamental.
Este Loganul care īn RO costa 8 MIARE cu īmbunatatziri pt. piatza de aici de aceea comparatzia mea.
Ca iau un LOGAN sau un MEGANE, Nu are nici un fel de diferentze. Parca-s trase la sablon. Difera numai cutia (caroseria).
Daca ma uit mai atent la Lonanurile de aici comparativ cu Megane, constat ca sīnt chiar mult mai bine, mai ordonat si mai curat lucrate ca Meganurile.

Am priteni ca si-au luat Logan si sīnt deosebit de multzumitzi de el. Zic ca este o masina de īncredere, rezistenta, te potzi baza pe ea, consuma putzin si foarte confortabila.

Un amic a dat un OPEL VECTRA care avea numai 3 luni vechime, pe schimb cu un LOGAN zicīnd si sustzinīnd ca LOGAN este de 100 de ori mai bun ca VECTRA care scīrtzīie din toate īncheieturile.

OT OFF
Sus
xplaur

Conectat la: 19 Aug 2004

MesajTrimis: Dum Feb 12, 2006 11:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu ma intelege gresit, imi place Loganul cu atat mai mult ca e facut "la Romanika", dar Megane-ul II "miroase" a masina facuta ptr. piata Vest Europeana (daca nu ma insel, este cea mai bine vanduta masina straina la clasa compact, in Germania).
Pe la noi prin "romanika" se zvoneste ca Fabia a mai pierdut ceva clienti in favoarea Loganului ( sa fim seriosi Laughing ).
EinartN a scris:
Un amic a dat un OPEL VECTRA care avea numai 3 luni vechime, pe schimb cu un LOGAN zicīnd si sustzinīnd ca LOGAN este de 100 de ori mai bun ca VECTRA care scīrtzīie din toate īncheieturile.

Man, ce tare ai fost la faza asta (o propun la categoria "gluma serii" Laughing ).

Ultima modificare efectuata de catre xplaur la Dum Feb 12, 2006 11:34 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Mandea

Conectat la: 13 Oct 2005

MesajTrimis: Dum Feb 12, 2006 11:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bancuri. Ori ce ar avea in plus tot nu au ce le lipseste. Conduc zilnic logan la servici asa ca stiu ce spun. Cutia de viteze etajata ca un cur, masina nu "fuge" orice Supernova o face zdrente la capitolul asta, vizibilitate in oglinzi destul de proasta, nu dezabureste cum trebuie, nu e foarte ermetica, tabla subtire si la cea mai mica zgarietura rugineste instant si ar mai fi. Au puncte bune dar au si puncte slabe. Ca sa ne lamurim, in primul rand sunt sub clio, sub megan nici nu discut. Te sfatuiesc sa mergi cu un megan si cu un logan cateva luni bune si apoi sa faci comparatii din astea.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Computer Multimedia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatorul
Pagina 1 din 4

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum