FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Despre un M-audio Revo 7.1...

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Computer Multimedia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
xti000

Conectat la: 28 Iul 2005

MesajTrimis: Mar Feb 14, 2006 5:07 pm    Titlul subiectului: Despre un M-audio Revo 7.1... Raspunde cu citat (quote)

Salut din nou colegii forumisti!
Am o mic a problema/nelamurire legata de placa mentionata in titlu.
Asadar: astazi am vrut sa fac o captura cu tunner-ul din calculator si am observat o treaba dubioasa. Captura video, ca si cea audio se fac OK, dar nu pot auzi sunetul in timp ce se inregistreaza.
Cum se vede si in poza de mai jos, o banala placa on-board are optiunile de line-in si mic-in pe mixerul de playback, iar ditamai Revo 7.1 nu are decat wave, CD si Sinth.

Nici macar tunerul nu-l pot folosi, decat pentru inregistrare.

Intrebare: care ar putea fi problema?

Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Feb 14, 2006 5:07 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004

MesajTrimis: Mar Feb 14, 2006 5:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Exista optiunile in panel-ul cu care vine driverul. Daca la tine nu apare nici acolo inseamna ca ai o problema, probabil software.
xti000

Conectat la: 28 Iul 2005

MesajTrimis: Mar Feb 14, 2006 6:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

daca te referi la asta, arata exact ca aici.

Cosmin_C

MesajTrimis: Mie Feb 15, 2006 1:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mda, la mine pe Revo 5.1 arata altfel. Nu stiu ce sa zic de problema ta, cam sux. Eu am o alta problema, daca pun mute la CD/Aux imi apare mute si la Master Volume - din fericire e doar eroare de afisare, sunetul merge. In concluzie se pare ca nu numai Creative are probleme stupide cu driverele de sunet... Sad

revo51.png
 Description:
 Filesize:  33.92 KB
 Viewed:  148 Time(s)

revo51.png

Dizzy

Conectat la: 21 Apr 2004

MesajTrimis: Joi Feb 23, 2006 4:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Intr-adevar si eu m-am plans de simplitatea exagerata a panelului driverului M-audio.
Eu sunt de acord ca prea multe reglaje strica, dar totusi trebuie sa existe macar libertatea de a alege.
Din pacate nici nu cred ca vor mai exista imbunatatiri ale driverelor pe windows, ultimul ( 1.0.2.8 ) e de prin feb 2004. Pentru ei se pare ca e un capitol inchis.

Cosmin_C

MesajTrimis: Joi Feb 23, 2006 4:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Iar varianta 5.1 e capitol inchis inca de la lansare. O singura versiune de drivere, 1.0.0.0 si aia cu destule bug-uri (din fericire pe mine nu prea ma afecteaza pentru ca nu folosesc respectivele treburi).
eusebian.s.s

Conectat la: 11 Iul 2004

MesajTrimis: Joi Feb 23, 2006 4:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ai incercat cu "enable monitoring"? trebuie sa mearga.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Computer Multimedia Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum