Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
xti000
Conectat la: 28 Iul 2005 Mesaje: 36 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar Feb 14, 2006 5:07 pm Titlul subiectului: Despre un M-audio Revo 7.1... |
|
|
Salut din nou colegii forumisti!
Am o mic a problema/nelamurire legata de placa mentionata in titlu.
Asadar: astazi am vrut sa fac o captura cu tunner-ul din calculator si am observat o treaba dubioasa. Captura video, ca si cea audio se fac OK, dar nu pot auzi sunetul in timp ce se inregistreaza.
Cum se vede si in poza de mai jos, o banala placa on-board are optiunile de line-in si mic-in pe mixerul de playback, iar ditamai Revo 7.1 nu are decat wave, CD si Sinth.
Nici macar tunerul nu-l pot folosi, decat pentru inregistrare.
Intrebare: care ar putea fi problema?
_________________ Acesta este un bloc de text care poate fi adaugat mesajelor scrise de mine. Limita este de 255 caractere. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Feb 14, 2006 5:07 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 14, 2006 5:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Exista optiunile in panel-ul cu care vine driverul. Daca la tine nu apare nici acolo inseamna ca ai o problema, probabil software.
_________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
xti000
Conectat la: 28 Iul 2005 Mesaje: 36 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar Feb 14, 2006 6:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca te referi la asta, arata exact ca aici.
_________________ Acesta este un bloc de text care poate fi adaugat mesajelor scrise de mine. Limita este de 255 caractere. |
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

|
|
Sus |
|
|
Dizzy

Conectat la: 21 Apr 2004 Mesaje: 98 Locatie: Constanta
|
Trimis: Joi Feb 23, 2006 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intr-adevar si eu m-am plans de simplitatea exagerata a panelului driverului M-audio.
Eu sunt de acord ca prea multe reglaje strica, dar totusi trebuie sa existe macar libertatea de a alege.
Din pacate nici nu cred ca vor mai exista imbunatatiri ale driverelor pe windows, ultimul ( 1.0.2.8 ) e de prin feb 2004. Pentru ei se pare ca e un capitol inchis.
_________________ "A fi impreuna este un inceput. A ramane impreuna este un progres. A lucra impreuna este un succes!" Henry Ford |
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

|
Trimis: Joi Feb 23, 2006 4:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iar varianta 5.1 e capitol inchis inca de la lansare. O singura versiune de drivere, 1.0.0.0 si aia cu destule bug-uri (din fericire pe mine nu prea ma afecteaza pentru ca nu folosesc respectivele treburi).
_________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
eusebian.s.s

Conectat la: 11 Iul 2004 Mesaje: 192
|
Trimis: Joi Feb 23, 2006 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai incercat cu "enable monitoring"? trebuie sa mearga.
_________________ "Orice prost poate sti. Scopul este sa intelegi." Albert Einstein.
"Mai bine taci si dai senzatia ca esti prost decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!" - din popor... |
|
Sus |
|
|
|