Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
mihai7645
Conectat la: 23 Noi 2003 Mesaje: 677 Locatie: in fata multimii, mixand. [Bucuresti]
|
Trimis: Sam Feb 28, 2004 1:02 am Titlul subiectului: Sa ne cunoastem un pic (numai pentru membri) |
|
|
in sfarsit un loc in acest forum unde pot sa pun acest topic. doream demult sa fac acest topic dar nu prea aveam unde...
sa incepem...ma cheama mihai, sunt nascut in 1984, in octombrie pe 12 deci sunt balanta si am 19 ani. in prezent sunt stundent in anul 1 la Facultate de Instalatii din cadrul UTCB.
incantat de cunostinta. _________________
|
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Sam Feb 28, 2004 1:02 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Alex
Conectat la: 12 Iul 2003 Mesaje: 800
|
Trimis: Sam Feb 28, 2004 1:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut Mihai,
Pe mine probabil ma stii cat de cat.
Pt restu' lumii : Hi,I'm Alex and I'm an alcohoolic (scuze da' imi place mult de tot cand aud chestia asta prin filme)
Serios acum : Alex;19 ani;student anul 1 la CSIE/ASE;pasiuni :computere,masini,electronice,fete frumoase ,muzica,film |
|
Sus |
|
|
herby
Conectat la: 19 Noi 2003 Mesaje: 72 Locatie: Iasi
|
Trimis: Sam Feb 28, 2004 11:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut tuturor,
Ma numesc Bogdan, am 18 ani sunt elev in clasa a XII-a si sper viitor student al facultatii de electronica din Iasi.
Hobby-uri : muzica buna , berea rece, sportul , calculatoarele si Carmen Electra |
|
Sus |
|
|
Vasile peȘte
Conectat la: 18 Aug 2003 Mesaje: 3305 Locatie: Maramures, Poienile Izei
|
Trimis: Sam Feb 28, 2004 11:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutare
Sa ma prezint si eu
Ma numesc Vasile
am 32 Ani si am fost elev demult
Ma ocup cu fabricatul de incinte acustice si am pasiune pentru femeile frumoase _________________
|
|
Sus |
|
|
overdrive
Conectat la: 20 Ian 2004 Mesaje: 70 Locatie: BUCURESTI
|
Trimis: Lun Mar 01, 2004 12:34 pm Titlul subiectului: cafenea... |
|
|
salutare din orasul de pe bega!ma numesc dan am 27 de ani si sint nebun dupa diy-urile audio!indeosebi cele pe tuburi... _________________ vivat tubes! |
|
Sus |
|
|
carol inc
Conectat la: 26 Feb 2004 Mesaje: 107 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mar 01, 2004 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut, sunt Carol, am 21 de ani, sunt anul 4 la MK, ASE, si in acelasi timp designer 2D - meseriash nu! ; imi place Hard Trance-ul la nebunie!!! |
|
Sus |
|
|
Vizitator
|
Trimis: Lun Mar 01, 2004 1:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut , ma cheama Viorel dar de mic mi s-a spus Silviu (de ce don`t ask nici aia care mi-au spus nu au o explicatie ),23ani,student drept an de gratie 3
imi plac : sculele astea care ne mananca viata, muzica(house ,club ,un pic trance, si oldies pop ...hit-urile alea 80-00) ,masinile :Cobra, tvr , maserati...etc ,tot ce e frumos si binentales femeile .
Salutare la toti |
|
Sus |
|
|
MiniDisc
Conectat la: 07 Ian 2004 Mesaje: 730 Locatie: Resita
|
Trimis: Lun Mar 01, 2004 1:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt Armin, am 21 de ani, sunt din resita, student la timisoara la electronica si telecomunicatii, sectia "Tehnologii Audio-Video si Multimedia", anul II, ca hobby-uri am activitatea de Disc Jockey, muzica cu pretentii extrem de mari la calitatea redarii ei, ciclism, inot, calculatoare, acvaristica, inregistrari audio, electronica, excursii, plimbatul cu role, si ar mai fi, dar consum prea multa hartie p'aici...
Nu ar fi fain sa ne intalnim o data toti forumistii sa facem o excursie la munte cu cortul vara? Ne-am cunoaste personal, si... am avea ce discuta, sigur! _________________
|
|
Sus |
|
|
AbsoluteAudioFan
Conectat la: 12 Mai 2003 Mesaje: 1203
|
Trimis: Mie Mar 03, 2004 1:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
32, interes: mai mult muzica, mai putin sculele scumpe. Deh, uneori struguri's acrii... |
|
Sus |
|
|
purs
Conectat la: 12 Noi 2003 Mesaje: 2032 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Mar 03, 2004 1:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
- 34 de ghiocei neimpliniti
- prestez cu abnegatie in advertising/grafica/design
- apreciez un Jack Daniels fara gheata, de care momentan n-am voie (ca-s la regim pana scap de vreo cinspe' kile, s-ajung fotomodel ) |
|
Sus |
|
|
bibi Vizitator
|
Trimis: Mie Mar 03, 2004 3:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
31, constructor, motociclete, muzica (sculele mai putin, vorba lui AAF)
Salut aici initiativa cafenelei, principalul motiv pentru care mai scriu aici dupa ce renuntasem de doua ori (a doua oara chiar ma hotarisem sa nu mai intervin niciodata in discutii). |
|
Sus |
|
|
TBD
Conectat la: 16 Iul 2003 Mesaje: 100 Locatie: .ro
|
Trimis: Mie Mar 03, 2004 4:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
28, inginer SW , computere, muzica, PDAs/gadgets, Simpsons |
|
Sus |
|
|
Lupulroz
Conectat la: 03 Noi 2003 Mesaje: 246 Locatie: out
|
Trimis: Mie Mar 03, 2004 10:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
30, aventurier prin nordul tarii... |
|
Sus |
|
|
Chiffie
Conectat la: 11 Feb 2004 Mesaje: 45 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Mie Mar 03, 2004 10:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
salutare salutare! Eu sunt alex, 18 ani , bucuresti. Iubitor de progressive house !!! impatimit dupa mixaje si dj-it shi in prezent visator la un mixer denon2000 _________________ Eu sunt mik nu shtiu nimik |
|
Sus |
|
|
jpaul
Conectat la: 29 Iul 2003 Mesaje: 107 Locatie: Pitesti
|
Trimis: Joi Mar 04, 2004 11:58 am Titlul subiectului: |
|
|
33, boala pe scule si muzica |
|