FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Sa ne cunoastem un pic (numai pentru membri)
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3 ... 20, 21, 22, 23, 24  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Cafenea
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
aifaq

Conectat la: 13 Ian 2006

MesajTrimis: Mie Noi 28, 2007 1:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

kaleid a scris:
Scuzele mele de rigoare. Am trecut de faze in care simteam absoluta nevoie de a scrie PERFECT corect, dar daca se cere... Smile
Presupun ca vom trece si noi de faza in care sa-ti raspundem civilizat.
Si da, se cere!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mie Noi 28, 2007 1:17 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
oake

Conectat la: 28 Iun 2005

MesajTrimis: Mie Noi 28, 2007 1:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nicumur a scris:
oake, welcome back!

Salut nicumur!...imi pare bine sa te reintilnesc.

La_Obiect

Conectat la: 03 Mai 2007

MesajTrimis: Vin Dec 07, 2007 11:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fata de kaleid ati dat dovada de (putin) misoginism... Rolling Eyes

Salutare,
Un misogin cu argumente, dar care respecta femeia Wink

mihai7645

Conectat la: 23 Noi 2003

MesajTrimis: Sam Dec 15, 2007 6:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cat de mult a evoluat topicul acesta...sunt mandru Very Happy nu prea s-au schimbat multe...cele mai notabile sunt varsta si o pereche de boxe DiY Smile

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
SoNic_real_one

Conectat la: 01 Ian 2008

MesajTrimis: Mar Ian 01, 2008 12:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salutare la toti membrii acestui forum!
M-am inregistrat si eu aici pentru ca sunt un Hi-Fi junkie si pentru ca am vazut ca Father este moderator.
La Multi Ani si... sper sa dau pe aici destul de des Smile
Sus
SoNic_real_one

Conectat la: 01 Ian 2008

MesajTrimis: Mar Ian 01, 2008 5:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am o intrebare... nu aveti buton de "edit" pe aicea? Ca eu cam scriu cu greseli de felul meu Smile
Sus
DNA

Conectat la: 22 Noi 2005

MesajTrimis: Mar Ian 01, 2008 5:46 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

SoNic_real_one a scris:
Am o intrebare... nu aveti buton de "edit" pe aicea? Ca eu cam scriu cu greseli de felul meu Smile

Bine ai venit !
Nu avem buton de edit, pentru că oamenii se supără des, iar atunci când vor să plece, țin neaparat să radă tot ce au scris. Problema e că dacă toți își șterg posturile, iese talmeș balmeș și nici dracu nu mai pricepe despre ce e vorba.

Toți facem greșeli de scriere, majoritatea ( în care mă includ și eu ) greșind mai mult din cauza grabei.
Nu ne formalizăm, în mod normal, dar atunci când incultura este împinsă peste limitele decenței, ne mai enervăm și ne mai răstim la măgar.

DNA - Locțiitor de Admin Wink

La mulți ani !
Sus
newaudio

Conectat la: 03 Ian 2008

MesajTrimis: Sam Ian 05, 2008 9:20 pm    Titlul subiectului: newaudio Raspunde cu citat (quote)

Buna tuturor ....

Ma numesc Cristian am 35 de ani .... administrator firma constructii ( constructii ecologice pe structura de lemn in special ) ... pasiuni muzica , masinile , sculele , fotografie .... si femeile ( de cind sunt insurat le iubesc mai putin si mai rar " adica deloc " pt ca ma concentrez pe nevasta mea .... Laughing .. acum am in posesie un cdp Technics ps 770-D , deck Pioneer CTS 550 seria precision , amplif XINDAK 6900 si boxe Jamo s606 , Eq Aiwa 950 , Chrysler Cabrio , si Bertone Turbo .... foto Fuji S9600 ....

sper sa particip la discutii interesante pe forum ....
Sus
lugano

Conectat la: 21 Mai 2007

MesajTrimis: Dum Ian 06, 2008 2:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Welcome Cristian. Oriciti bani ai avea disponibili, in citeva luni de frecventare a forumului ei vor fi o placuta amintire pe care noi ne vom da silinta sa o transformam in cit mai multa aparatura decisiv mai buna decit ce ai in prezent, prin intermediul unui inegalabil cocktail de recomandari Smile
Adu

Conectat la: 08 Oct 2007

MesajTrimis: Mar Ian 22, 2008 9:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salut!

Ma numesc Alex, am 28 de ani, ma ocup cu artele plastice si am ca pasiune muzica(am studiat 4 ani vioara) si ''sculele'' HI-FI.
Doresc sa-mi imbunatatesc cunostintele in aceste domenii.

Va salut pe toti! Very Happy
Sus
alecs24

Conectat la: 16 Mar 2007

MesajTrimis: Mie Ian 23, 2008 1:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna, sunt Alex din Timisoara, am 20 de ani si sunt student.
Rasfoiesc acest forum de ceva timp, pe care il gasesc de mare ajutor.. nu am postat pe forum, insa am luat legatura pe MP cu unii useri cand am avut unele nelamuriri si mi-au raspuns rapid si m-au ajutat, iar pe aceasta cale tin sa le multumesc Smile

Planuri? sa vand sistemul actual (daca se poate numi sistem..) si sa trec la un alt nivel.. intentionez un proiect diy, desi innaintez destul de greu, insa inca mai am rabdare:)

Inca odata ma bucur ca exista acest forum, toate bune tuturor!
Sus
Delta04

Conectat la: 14 Iul 2007

MesajTrimis: Mie Ian 23, 2008 11:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salutam!
Sunt Delta04 (dan), 27 ani, lucrez la o firma din domeniul calculatoarelor. Am ajuns pe forumul asta din intamplare oarecum, lucru ce m-a determinat sa renunt la Geniusul "de lemn" in favoarea unui sistem decent. Am mai avut tangente pe vremuri cand "alergam si rugineam" cu firmele de sonorizari. Am facut de la concerte mari la conferinte de 10 persoane Laughing . Ideea de boxe, sunet, butoane mi-a fost mostenita de atunci, doar ca la SPL-uri mai mari Twisted Evil Pentru casa, m-am domolit in domeniul hi-fi. Inca studiez Wink Alea bune!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Amalia

Conectat la: 01 Apr 2008

MesajTrimis: Mar Apr 01, 2008 5:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ciao!

Ma numesc Amalia iar ca si pasiuni am: baile fierbinti si cartile bune imbinate cu muzica de calitate;toate acestea le consum cu fantasticul meu iubit!

Salutari tuturor! Very Happy
Sus
ananas

Conectat la: 13 Feb 2008

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2008 1:11 pm    Titlul subiectului: Sal'tare Raspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor!
Ananas comosus este denumirea in latina a deja cunoscutului fruct ananas. Ananasul este o planta perena, face parte din familia Bromeliaceae.
Ananasul este pasionat de sunet (în general) si de muzica (în special).... si în mod cu totul special, de echipamente care produc zgomote care gâdila auzul în mod placut (m-ai ales de când a descoperit acest forum).
Pasiuni anterioare: computerele, editarea video, cafeaua (ce ironie, si eu abia acum descopar "cafeneaua" voastra Very Happy ).
Si ca sa restrâng în 2 ~ 3 cuvinte ceea ce am vrut sa zic... Robert F. Arrow 33 Arrow balantz Arrow baimarean
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
vlady_ZCH

Conectat la: 22 Feb 2006

MesajTrimis: Joi Mai 22, 2008 12:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicolin Vladimir din Timisoara, 26 de ani, student dintotdeauna, lucrez ca sofer, am ca pasiuni masinile si tot ce tine de audio, iar pe primul loc in momentul de fata este sistemul meu de acasa.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Cafenea Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3 ... 20, 21, 22, 23, 24  Urmatorul
Pagina 21 din 24

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum