Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
aifaq
Conectat la: 13 Ian 2006 Mesaje: 1071
|
Trimis: Mie Noi 28, 2007 1:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
kaleid a scris: | Scuzele mele de rigoare. Am trecut de faze in care simteam absoluta nevoie de a scrie PERFECT corect, dar daca se cere... | Presupun ca vom trece si noi de faza in care sa-ti raspundem civilizat.
Si da, se cere! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mie Noi 28, 2007 1:17 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
oake
Conectat la: 28 Iun 2005 Mesaje: 606 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Noi 28, 2007 1:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
nicumur a scris: | oake, welcome back! |
Salut nicumur!...imi pare bine sa te reintilnesc. _________________ Mielul blind suge la oaia neagra a familiei |
|
Sus |
|
|
La_Obiect
Conectat la: 03 Mai 2007 Mesaje: 301
|
Trimis: Vin Dec 07, 2007 11:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fata de kaleid ati dat dovada de (putin) misoginism...
Salutare,
Un misogin cu argumente, dar care respecta femeia _________________ "It will take time to restore the chaos" - G.W.Bush |
|
Sus |
|
|
mihai7645
Conectat la: 23 Noi 2003 Mesaje: 677 Locatie: in fata multimii, mixand. [Bucuresti]
|
Trimis: Sam Dec 15, 2007 6:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
cat de mult a evoluat topicul acesta...sunt mandru nu prea s-au schimbat multe...cele mai notabile sunt varsta si o pereche de boxe DiY _________________
|
|
Sus |
|
|
SoNic_real_one
Conectat la: 01 Ian 2008 Mesaje: 408 Locatie: USA
|
Trimis: Mar Ian 01, 2008 12:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Salutare la toti membrii acestui forum!
M-am inregistrat si eu aici pentru ca sunt un Hi-Fi junkie si pentru ca am vazut ca Father este moderator.
La Multi Ani si... sper sa dau pe aici destul de des |
|
Sus |
|
|
SoNic_real_one
Conectat la: 01 Ian 2008 Mesaje: 408 Locatie: USA
|
Trimis: Mar Ian 01, 2008 5:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Am o intrebare... nu aveti buton de "edit" pe aicea? Ca eu cam scriu cu greseli de felul meu |
|
Sus |
|
|
DNA
Conectat la: 22 Noi 2005 Mesaje: 2251 Locatie: În creierul meu
|
Trimis: Mar Ian 01, 2008 5:46 am Titlul subiectului: |
|
|
SoNic_real_one a scris: | Am o intrebare... nu aveti buton de "edit" pe aicea? Ca eu cam scriu cu greseli de felul meu |
Bine ai venit !
Nu avem buton de edit, pentru că oamenii se supără des, iar atunci când vor să plece, țin neaparat să radă tot ce au scris. Problema e că dacă toți își șterg posturile, iese talmeș balmeș și nici dracu nu mai pricepe despre ce e vorba.
Toți facem greșeli de scriere, majoritatea ( în care mă includ și eu ) greșind mai mult din cauza grabei.
Nu ne formalizăm, în mod normal, dar atunci când incultura este împinsă peste limitele decenței, ne mai enervăm și ne mai răstim la măgar.
DNA - Locțiitor de Admin
La mulți ani ! |
|
Sus |
|
|
newaudio
Conectat la: 03 Ian 2008 Mesaje: 29 Locatie: iasi
|
Trimis: Sam Ian 05, 2008 9:20 pm Titlul subiectului: newaudio |
|
|
Buna tuturor ....
Ma numesc Cristian am 35 de ani .... administrator firma constructii ( constructii ecologice pe structura de lemn in special ) ... pasiuni muzica , masinile , sculele , fotografie .... si femeile ( de cind sunt insurat le iubesc mai putin si mai rar " adica deloc " pt ca ma concentrez pe nevasta mea .... .. acum am in posesie un cdp Technics ps 770-D , deck Pioneer CTS 550 seria precision , amplif XINDAK 6900 si boxe Jamo s606 , Eq Aiwa 950 , Chrysler Cabrio , si Bertone Turbo .... foto Fuji S9600 ....
sper sa particip la discutii interesante pe forum .... |
|
Sus |
|
|
lugano
Conectat la: 21 Mai 2007 Mesaje: 888 Locatie: Unde trebuie
|
Trimis: Dum Ian 06, 2008 2:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Welcome Cristian. Oriciti bani ai avea disponibili, in citeva luni de frecventare a forumului ei vor fi o placuta amintire pe care noi ne vom da silinta sa o transformam in cit mai multa aparatura decisiv mai buna decit ce ai in prezent, prin intermediul unui inegalabil cocktail de recomandari _________________ Talk is cheap because supply exceeds demand |
|
Sus |
|
|
Adu
Conectat la: 08 Oct 2007 Mesaje: 311 Locatie: Brasov
|
Trimis: Mar Ian 22, 2008 9:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut!
Ma numesc Alex, am 28 de ani, ma ocup cu artele plastice si am ca pasiune muzica(am studiat 4 ani vioara) si ''sculele'' HI-FI.
Doresc sa-mi imbunatatesc cunostintele in aceste domenii.
Va salut pe toti! |
|
Sus |
|
|
alecs24
Conectat la: 16 Mar 2007 Mesaje: 29 Locatie: Romania, Timisoara
|
Trimis: Mie Ian 23, 2008 1:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Buna, sunt Alex din Timisoara, am 20 de ani si sunt student.
Rasfoiesc acest forum de ceva timp, pe care il gasesc de mare ajutor.. nu am postat pe forum, insa am luat legatura pe MP cu unii useri cand am avut unele nelamuriri si mi-au raspuns rapid si m-au ajutat, iar pe aceasta cale tin sa le multumesc
Planuri? sa vand sistemul actual (daca se poate numi sistem..) si sa trec la un alt nivel.. intentionez un proiect diy, desi innaintez destul de greu, insa inca mai am rabdare:)
Inca odata ma bucur ca exista acest forum, toate bune tuturor! |
|
Sus |
|
|
Delta04
Conectat la: 14 Iul 2007 Mesaje: 517 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 23, 2008 11:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Salutam!
Sunt Delta04 (dan), 27 ani, lucrez la o firma din domeniul calculatoarelor. Am ajuns pe forumul asta din intamplare oarecum, lucru ce m-a determinat sa renunt la Geniusul "de lemn" in favoarea unui sistem decent. Am mai avut tangente pe vremuri cand "alergam si rugineam" cu firmele de sonorizari. Am facut de la concerte mari la conferinte de 10 persoane . Ideea de boxe, sunet, butoane mi-a fost mostenita de atunci, doar ca la SPL-uri mai mari Pentru casa, m-am domolit in domeniul hi-fi. Inca studiez Alea bune! _________________ Receiver: Yamaha RX-V361| Front: Magnat Monitor 220 | Rear: Sony SS-B1000 | Center: Magnat Monitor 210
LCDTV: Samsung LE32B530
Inca putin si fac DXCC-ul, hi. |
|
Sus |
|
|
Amalia
Conectat la: 01 Apr 2008 Mesaje: 15 Locatie: Brasov
|
Trimis: Mar Apr 01, 2008 5:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ciao!
Ma numesc Amalia iar ca si pasiuni am: baile fierbinti si cartile bune imbinate cu muzica de calitate;toate acestea le consum cu fantasticul meu iubit!
Salutari tuturor! |
|
Sus |
|
|
ananas
Conectat la: 13 Feb 2008 Mesaje: 127 Locatie: Baia Mare
|
Trimis: Vin Apr 25, 2008 1:11 pm Titlul subiectului: Sal'tare |
|
|
Salutare tuturor!
Ananas comosus este denumirea in latina a deja cunoscutului fruct ananas. Ananasul este o planta perena, face parte din familia Bromeliaceae.
Ananasul este pasionat de sunet (în general) si de muzica (în special).... si în mod cu totul special, de echipamente care produc zgomote care gâdila auzul în mod placut (m-ai ales de când a descoperit acest forum).
Pasiuni anterioare: computerele, editarea video, cafeaua (ce ironie, si eu abia acum descopar "cafeneaua" voastra ).
Si ca sa restrâng în 2 ~ 3 cuvinte ceea ce am vrut sa zic... Robert F. 33 balantz baimarean |
|
Sus |
|
|
vlady_ZCH
Conectat la: 22 Feb 2006 Mesaje: 215 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Joi Mai 22, 2008 12:04 am Titlul subiectului: |
|
|
Nicolin Vladimir din Timisoara, 26 de ani, student dintotdeauna, lucrez ca sofer, am ca pasiuni masinile si tot ce tine de audio, iar pe primul loc in momentul de fata este sistemul meu de acasa. |
|
Sus |
|
|
|