Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Alex

Conectat la: 12 Iul 2003 Mesaje: 800
|
Trimis: Sam Feb 28, 2004 1:19 am Titlul subiectului: Ce filme bune/noi ati vazut in ultima vreme? |
|
|
Fiind un mare amator de film (cel putin 1 /saptamana la cinema si 2,3 acasa) va intreb si pe voi ce ati mai vizionat in ultimul timp. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Sam Feb 28, 2004 1:19 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Dode

Conectat la: 12 Iun 2003 Mesaje: 607 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Feb 28, 2004 11:42 am Titlul subiectului: |
|
|
Noi nu sunt dar bune... Am inchiriat de curand DVD-urile cu Lord Of The Rings ceea ce a facut sa imi placa si mai mult filmul asta. Discurile sunt excelente [includ aici si discul suplimentar cu extras-uri]. Visez cu ochii deschisi la variantele Extended Edition... |
|
Sus |
|
|
TBD
Conectat la: 16 Iul 2003 Mesaje: 100 Locatie: .ro
|
Trimis: Sam Feb 28, 2004 1:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Lost in Translation [imdb] - slow, laid back, fara actiune shi violentza inutila, relaxant dar care te shi pune pe ganduri
Les Triplettes de Belleville [imdb] - desene animate, soundtrack bestial (mi-a ramas in cap o saptamana shi il fredonam peste tot  |
|
Sus |
|
|
herby
Conectat la: 19 Noi 2003 Mesaje: 72 Locatie: Iasi
|
Trimis: Sam Feb 28, 2004 11:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Un film care mi-a placut foarte mult este "Sweet November". Nu e o poveste de dragoste din cele umoristice "made in Hollywood" , este un film profund despre sentiment umane.
Il recomand tuturor care cauta filme care depasesc domeniul superficialului. |
|
Sus |
|
|
Alex

|
Trimis: Dum Feb 29, 2004 1:06 am Titlul subiectului: |
|
|
herby tu si prietena ce m-ati innebunit cu Sweet November ,o sa iau si eu filmul asta ca nu se mai poate  |
|
Sus |
|
|
Alex

|
Trimis: Dum Feb 29, 2004 1:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Azi am vazut "Mona Lisa Smile".
F dragut filmul,bine realizat si destul de inteligent.Cred ca ar trebui sa-l vada cam 80% din colegele mele de facultate.(si cele care umbla cu buricul gol dar si "studioasele" care nu-si mai scot nasul din carti)
http://www.sonypictures.com/homevideo/monalisasmile/ |
|
Sus |
|
|
mihai7645

Conectat la: 23 Noi 2003 Mesaje: 677 Locatie: in fata multimii, mixand. [Bucuresti]
|
Trimis: Mar Mar 02, 2004 12:09 am Titlul subiectului: |
|
|
in ultima vreme...hmmm...Paycheck la cinema - actiune cu o poveste asemanatoare (un pic) cu Minority Report. acasa am vazut Just Maried - comedie romantica, ceva in genul la Love Stinks. _________________
 |
|
Sus |
|
|
bibi Vizitator
|
Trimis: Mar Mar 02, 2004 3:08 am Titlul subiectului: |
|
|
Aki Kaurismaki : The Man Without A Past (TVR 1)
Jim Jarmusch: Down By Law (DVD) |
|
Sus |
|
|
mihai7645

Conectat la: 23 Noi 2003 Mesaje: 677 Locatie: in fata multimii, mixand. [Bucuresti]
|
Trimis: Mie Mar 03, 2004 3:13 am Titlul subiectului: |
|
|
la cate filme am pe pc-ul meu si pe al fratelui meu (200GB in total) si la cat de des ma uit la ele, ar insemna sa postez in fiecare zi la ce film m-am uitat...de exemplu azi m-am uitat la Indiana Jones and The Temple of Doom si Jeepers Creepers II - suspans, thriller spre horror (un pic)...mi-a placut. maine cine stie la ce ma uit... oricum stiu de acum ca voi vedea Indiana Jones and The Last Crusade  _________________
 |
|
Sus |
|
|
Alex

|
Trimis: Vin Mar 12, 2004 12:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Am uitat sa postez week-endul trecut.
A fost "Ultimul Samurai"
Superb..eu as zice ca nu trebuie ratat. |
|
Sus |
|
|
Alex

|
Trimis: Vin Mar 12, 2004 1:04 am Titlul subiectului: |
|
|
mihai7645 eu consider ca placerea e mult mai mare daca vad filmul la cinema.Nu e vorba numai de diagonala si de sunet..mai e si atmosfera si ideea ca vezi un film nou (oarecum nou,in usa apar pe dvd prima data deci ajung pe internet mult mai repede decat pe ecranele noastre ).
Ce sa mai,cinema-urile sunt tari.Sper sa ajung vara asta sa vad si eu un film 3d pe-afara:) |
|
Sus |
|
|
mihai7645

|
Trimis: Vin Mar 12, 2004 1:07 am Titlul subiectului: |
|
|
stiu ca cinemaurile sunt tari. am fost si eu duminica asta la Lord Of The Rings: The Return Of The King si am ramas mut de efecte, poveste...tot filmul...am sa merg si la The Last Samurai. _________________
 |
|
Sus |
|
|
Alex

|
Trimis: Dum Mar 14, 2004 12:04 am Titlul subiectului: |
|
|
Vazut "Cu duzina e mai ieftin" cu Steve Martin
Comedie,haios dar cam exagerat.E mai mult pt copii pana in 12 ani.
Foarte enervant e ca li se vad alora microfoanele in partea de sus a ecranului,si nu o data sau de doua ori ci de vreo 30 de ori pe parcursul filmului.
Merita sa duceti copilasii. |
|
Sus |
|
|
wakax
Conectat la: 02 Mar 2004 Mesaje: 28
|
Trimis: Joi Mar 18, 2004 5:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
din ce-am vazut nou
ce mi-a placut tare.
"the dreamers" de bertolucci
"breaking the waves" de lars von trier.
_waka x / TMBase / makunouchi bento |
|
Sus |
|
|
Scorpion

Conectat la: 08 Dec 2003 Mesaje: 327 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 18, 2004 7:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Alex, faza cu microfoanele se datoreaza celui care a proiectat filmul in cinematograful in care ai fost. In mod normal aceste lucruri nu se vad daca proiectorul este folosit cum trebuie. |
|
Sus |
|
|
|