Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
tarakrome
Conectat la: 01 Mar 2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Mie Mar 01, 2006 7:24 pm Titlul subiectului: AM O DILEMA:CAMERA SONY MINIDV SAU DVD? |
|
|
Dupa ce am citit o multime de oferte si sfaturi nu pot sa_mi raspund la dilema: ce e mai bine sa aleg -o camera sony cu mini dv sau dvd? Sint incepator in problema,nu cistig din filmari video dar vreau ceva care sa placa si dusmanilor.Va rog sa ma ajutati. cu multumiri.[/b]
|
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mie Mar 01, 2006 7:24 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
Description: |
|
Filesize: |
21.77 KB |
Viewed: |
154 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
|
ak2
Conectat la: 21 Mai 2004 Mesaje: 39 Locatie: brasov
|
Trimis: Joi Mar 02, 2006 11:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Salutare!
Man .. eu iti recomand sincer .. o camera pe minidv.
Argumente:
1. Ai calitate mult mai buna a imaginii (formatul dvd este comprimat mult mai puternic decat formatul dv deci automat pierzi din calitate prin compresia standardului dvd)
O ora in dv este in jur de 14 Giga ..1 ora in dvd undeva in jur de 4giga daca este calitatea data pe maxim- deci poti sa iti dai seama singur numai dupa acest aspect.
2. Partea mecanica pe dvd lasa de dorit la genu` asta de camere.
3. Sunt mult mai bine lucrate camerele pe minidv (nu generalizez pt ca sunt o groaza de firme ... deci atentie mare ce-ti cumperi).
Personal iti recomand un Sony .. in gama asta de pret - la capitolul camere 1 CCD am remarcat ca sunt bine lucrate si raportul pret/calitate este ok.Sau la ceva banutzi in plus un model mai ieftin de Panasonic 3ccd.
|
|
Sus |
|
|
tarakrome
Conectat la: 01 Mar 2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi Mar 02, 2006 5:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc frumos pentru sfat.Aproape toate informatiile gasite de mine se invirt in jurul sistemelor cu mini div si am crezut ca cele cu dvd fiind de data mai recenra nu aau acumulat prea multa experienta si de aceea nu sint asa de prezente in discutii.Am de gind sa-mi cumpar un sonyDCR HC 94 SAU 96.Ce parere ai ?Inca odata multumesc frumos.
|
|
Sus |
|
|
vali103
Conectat la: 26 Noi 2005 Mesaje: 10
|
Trimis: Vin Mar 03, 2006 2:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Camera pe dvd a fost facuta pt. a simplifica operatiile utilizatorilor de rand , ca sa pui dvd-ul inregistrat direct pe dvd player .Daca vrei sa faci putina editare este total nerecomandata .
Cate despre cele doua modele sonyDCR HC 94 resp. 96 , calitate la fel , cateva functii in plus
|
|
Sus |
|
|
cluca1969 Vizitator
|
Trimis: Vin Mar 03, 2006 2:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Panasonic PV-GS150 3CCD comparabila cu multe camere de top.
|
|
Sus |
|
|
valy

Conectat la: 03 Mar 2004 Mesaje: 176 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mar 03, 2006 3:28 am Titlul subiectului: |
|
|
... dar si pretul sare binisor cu cateva milioane fata de Sony HC 96. Si in plus are inca un minus (pentru cine are nevoie): analog input. In rest controale manuale pentru diverse functii.
|
|
Sus |
|
|
cluca1969 Vizitator
|
Trimis: Vin Mar 03, 2006 3:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu am stat mult pana m-am hotarat ca sa aleg PV-GS150 sau PV-GS250 (bineinteles am optat pentru varianta PV care este NTSC fata NV care este PAL dar si diferenta de 100$ intre ele). PV-GS250 are Focus Ring, OIS si Analog Input toate astea trei ma costau cam 300$ in plus, nu era o diferenta foarte mare dar am stat si m-am gandit la rece ca focus-ul manual te ajuta dar nu mereu, stabilizatorul de imagine nici nu se pune problema pentru ca am vazut diferenta intre EIS si OIS in filmuletele de pe dvspot si camcorderinfo, iar daca faci zoom adio EIS sau OIS, iar intrerea analogica nu prea imi trebuie mai ales ca am o placa Pinnacle DC10 Plus si placa video cu intrare VIVO cu care trag DVD-uri in timp real pe HDD sau pe DVD-R/RW. Acum nu stiu ce sa zic dar preferam PV-GS400 dar si diferenta de pret era prea mare de vreo 700$. Cred ca pretul pe care l-am dat pe PV-GS150 adica 440$ este unul foarte bun.
Dar daca mai vrei sa o "incalti" cu cate ceva adica: parasolare, Telephoto Lens Conversion 2.0x, Lampa video 35w, suport de umar, trepied, acumulator mai mare, casete, casete de sters capul, geanta, sa nu mai spun de microfon extern atunci nene sa te ti bine. Daca o sa am timp poate o sa postez si o poza cu PV-GS150 Full Options.
|
|
Sus |
|
|
|