FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
JBL E90 sau Monitor Audio Silver B6
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
bogdan_a

Conectat la: 20 Feb 2006

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 2:18 pm    Titlul subiectului: JBL E90 sau Monitor Audio Silver B6 Raspunde cu citat (quote)

Care dintre cele doua optiuni sa fie? Deocamdata pe un Sony STR-DE495 Embarassed da' sper sa-l schimb curand...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 2:18 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
viox

Conectat la: 06 Feb 2006

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 2:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Monitor Audio fara discutie.
Sus
bogdan_a

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 2:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

MO au 6 Ohmi. Ce ma fac cand oi schimba receiveru'? TRe' sa-l potrivesc musai pe 6 Ohmi?
Sus
bzfcocon

Conectat la: 13 Mai 2004

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 2:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu, trebuie sa poata duce 6 ohmi sau mai putin (daca scrie ca merge pe 4 ohmi e ok)
bogdan_a

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 2:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

OK si acum Sony-ul e pe 8Ohmi... Banuiesc ca nu trebuie sa exagerez cu volumul ca sa nu-l prajesc in cazul in care pun pe el MO de 6Ohmi... De ce dreaq e asa complicat? Nu puteau sa fac toti statii si boxe cu o impedanta standard? Rolling Eyes
Sus
bzfcocon

Conectat la: 13 Mai 2004

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 3:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lucrurile nu sunt nici macar atat de simple cum crezi tu Very Happy
Impedanta aia scrisa pe boxa (4, 6, 8 ohmi) este o medie, deoarece impedanta variaza in general mult cu frecventa.
Vestea proasta e ca unele boxe pe care scrie 8 Ohmi, de ex, pot cobora si pana la 3 ohmi la anumite frecvente. Vestea buna e ca majoritatea amplificatoarelor moderne se descurca si cu sarcini mai mici decat cea minima specificata. In principiu, poti pune 6 ohmi, dar sa ai grija sa nu dai foarte tare.

bogdan_a

MesajTrimis: Vin Mar 24, 2006 5:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Maine ma duc sa ascult niste MA B6... Sper sa-mi cada fatza Shocked si sa le cumpar... Abia astept. Va pov cum a fost...
Sus
MMC

Conectat la: 03 Feb 2004

MesajTrimis: Dum Mar 26, 2006 1:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Le-ai ascultat?
Sus
bogdan_a

MesajTrimis: Lun Mar 27, 2006 8:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Le-am! Shocked
Sus
MMC

Conectat la: 03 Feb 2004

MesajTrimis: Lun Mar 27, 2006 9:48 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Inteleg ca ti-a cazut fata? Very Happy
Povesteste si tu cum ti se pare ca se aud?!
Sus
bogdan_a

MesajTrimis: Lun Mar 27, 2006 10:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai, fara a avea pretentia ca am ascultat foarte multe variante Embarassed fata de ce aveam pana acum (adik niste Pioneer de pe la inceputul anilor '90 al caror model/putere/specificatii nici macar nu le stiu pentru ca asa le-am "mostenit" si pe ele nu scrie nimik!) suna bestial.
Prima impresie sugereaza o sala de concert. Sunetul este foarte apropiat de sunetul "live" neamplificat/nemodificat (adica o chitara rece un pian pe scena, percutie...)
In special pe chestii mai sofisticate - etalon a fost "Lost Angeles" in concert al lui Colosseum... Evil or Very Mad
Asadar le-am luat Cool da' n-am avut prea mult timp sa testez tot felul de chestii acasa... Oricum, tre' cabluri mai destepte, ca sa nu mai zic de receiver-ul meu Sony... Rolling Eyes Mai tre' bagati bani in scule...
Una peste alta sunt incantat de ce isprava am facut! Sa-mi fie de bine... Razz
Sus
gabrielbecheanu

Conectat la: 14 Feb 2006

MesajTrimis: Joi Apr 06, 2006 10:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salut.
Sa le stapinesti sanatos
Tu ai cumparat Monitor Audio Bronze B6 nu Silver.
Cum se aud pe ampul tau? Pe ce amplificator le-ai ascultat? Sherwood?

Hai mai povesteste ceva.

Bafta
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
bogdan_a

MesajTrimis: Vin Apr 07, 2006 9:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Shocked Bronze nu Silver! Am zis o tampenie in topic... (Freud ar zice ca imi doream Silver, d-aia subconstientul mi-a luat-o inainte si a scris cu manutza mea Twisted Evil
Asadar, e vorba de Monitor Audio Bronze B6. CLAR! Laughing
Le-am ascultat la radub pe un AV Sherwood, da' si pe Sony-ul meu, de pe o surasa pio dv585 (evident suna mai bine pe Sherwood-ul lui radub! Evil or Very Mad ) Cu ceva corectii suna "rezonabil" si pe Sony (care nu mai are viata lunga!).
Eu le ascult acasa intr-un spatiu destul de amplu (cca 40mp) si suna excelent (mai ales pe chestii mai lucrate, mai rafinate - rock progresiv, jazz). Da' ma opresc in limitarile discurilor (spre rusinea mea nu toate sunt originale - fie nu le-am gasit de cumparat, fie au fost prea scumpe pentru bugetul meu).
Dar cred ca e important pana la urma sa asculti ceea ce-ti place, chiar daca nu au toate calitatea unui disc de test. Un Miles Davis din anii '50, daca nu e remasterd la o casa de discuri adevarata, nu-l mai ascultam???
Oricum, in acest moment boxele sunt cele mai bune piese din lant, se aude atat de bine cat le lasa celelalte componente si evident, calitatea inregistrarilor... Rolling Eyes
Sus
gabrielbecheanu

Conectat la: 14 Feb 2006

MesajTrimis: Vin Apr 07, 2006 9:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cind o sa ai o linie completa buna o sa imcepi sa i-ti refaci din discuri si pe cele vechi o sa le arunci. Asa am facut si eu

Bafta multa
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
bogdan_a

MesajTrimis: Vin Apr 07, 2006 10:10 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poate... nu stiu. As zice ca sunt dependent de muzica, nu de scule (si implicit de calitatea lor). E adevarat ca ideal este sa fie toate la superlativ in ce priveste calitatea, da' parca asta ar fi singurul compromis din viata... Rolling Eyes Drace, ce intelept sunt cu noaptea-n cap! Shocked
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Pagina 1 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum