Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Bad B0y
Conectat la: 02 Mar 2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Mar 02, 2006 7:21 am Titlul subiectului: Joc Online |
|
|
Cel mai tare joc online http://www.best-klan.com . (Bad B0y) |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Mar 02, 2006 7:21 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Dizzy

Conectat la: 21 Apr 2004 Mesaje: 98 Locatie: Constanta
|
Trimis: Joi Mar 02, 2006 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ya right!!!! nu cred ca o sa prinda pe aici asa ceva.
Mai lipseste concursul de mixat manele si ar fi perfect  _________________ "A fi impreuna este un inceput. A ramane impreuna este un progres. A lucra impreuna este un succes!" Henry Ford |
|
Sus |
|
|
robinson
Conectat la: 03 Mai 2005 Mesaje: 371 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 02, 2006 11:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | Iti promitem ca aici vei gasi distractie, curse de masini, batai dupa blocuri, batai in gashka, lupte cu animale, diverse moduri de a face bani, de a te imbraca in aur din cap si pana in picioare, de ati construi propriul bloc care ulterior se va transforma intr-un adevarat hotel...Totodata vei invata lucruri noi despre Piramide, despre comunicare prin Grafitti, daca este sau nu este bine sa joci la jocuri de noroc cum ar fi mica-mare, pariuri sportive, loto, barbut, ruleta si sa devii dependent, sa-ti cumperi sau sa nu-ti cumperi arme, de la camasi simple la veste anti-racheta, de la poseta cu care sa dai in cap celui de pe strada pana la aruncatorul de grenade |
chiar asa, ce-si poate dori mai mult un om de la viata? Dar cel mai mult vreau sa ma imbrac in aur din cap pana in picioare si sa invat lucruri noi despre Piramide.
Dupa piramide suntem noi, sa ma-ntelegi mai bine...care te facem pe tine |
|
Sus |
|
|
undoitrei
Conectat la: 30 Mar 2006 Mesaje: 6
|
|
Sus |
|
|