Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
EinarN
Conectat la: 26 Dec 2005 Mesaje: 2045 Locatie: Duisburg
|
Trimis: Lun Mar 13, 2006 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da. Din SUA īn RO e normal sa coste 15 USD dar din DE īn RO.......... Cīt poate sa coste o recomandata? 5 EURO? |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Lun Mar 13, 2006 11:08 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
ARISTONA

Conectat la: 14 Mar 2006 Mesaje: 65 Locatie: Alaturi de un abric cu papiote
|
Trimis: Mie Mar 15, 2006 12:09 am Titlul subiectului: Re: . |
|
|
usernamex a scris: | ...uite si benzile Deutsche Welle, cu muzica progresiva  |
Ma poate ajuta cineva si pe mine cu o rola de TDK? a calcat nevasta-mea pe o banda imprumutata de cineva si..asta e. Promit sa ma invartd eo rola de AKAI metalreel  _________________ Magul e ca o femeie de treizeci de ani...stie tehnica, iar fetitza de 18 ani e un empetrei pe carbuni...tot cere putere calorica si...degeaba  |
|
Sus |
|
|
EinarN
|
Trimis: Mie Mar 15, 2006 1:14 am Titlul subiectului: |
|
|
@ usernamex
Nu stiu cīt ai dat tu pe GX 4000D dar uite asta-i de vīnzare de la colectzionar, īn stare perfecta pt. 100 EURO:
(Poza este de la Ebay)
Magul a fost verificat, setat (reglat) īn service īn luna 01.2006
ARISTONA a scris: |
Ma poate ajuta cineva si pe mine cu o rola de TDK? a calcat nevasta-mea pe o banda imprumutata de cineva si..asta e. Promit sa ma invartd eo rola de AKAI metalreel  | Dai si tu o rola de ORWO ca-s asemanatoare  |
|
Sus |
|
|
ARISTONA

Conectat la: 14 Mar 2006 Mesaje: 65 Locatie: Alaturi de un abric cu papiote
|
Trimis: Mie Mar 15, 2006 11:03 am Titlul subiectului: |
|
|
EinaR, cred ca stii si tu ca rola de MEMOREX e identica cu cea de UNITRA-ZRK...in aceste conditii ne putem trezi c aluam benzi 3M cu role rusesti, benzi maxell cu role MUNPLAST etc. Nenea caruia i-am spart rola e unul la fel d epretentios ca mine si ca voi toti. e ca si cum voua v-as vind eun GX-747DBX nefolosit dar cu toate codesatoarele in el fabricate de I.P.R.S. Sau poate ai dreptate tu, poate sunt eu prea pretentios d ela viata si cred ca si altii sunt ca mine si pot accepta RK-uri. Oricum rola metalika AKAI e pe drum spre mine  _________________ Magul e ca o femeie de treizeci de ani...stie tehnica, iar fetitza de 18 ani e un empetrei pe carbuni...tot cere putere calorica si...degeaba  |
|
Sus |
|
|
MLGore

Conectat la: 27 Aug 2004 Mesaje: 1881 Locatie: 23.06.2006-stadion Lia Manoliu
|
Trimis: Mie Mar 15, 2006 11:08 am Titlul subiectului: |
|
|
In consignatii pe Covaci am vazut cateva benzi TDK,tot acolo au si role de plastic fara banda pe ele, poate ai noroc.
Acum vad ca esti din Galati, o sa ma duc eu sa-ti caut o rola, dar saptamana viitoare ca nu am timp. _________________ www.outextrem.ro |
|
Sus |
|
|
EinarN
|
Trimis: Mie Mar 15, 2006 12:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
@ ARISTONA
am glumit si eu putzin īn ceea ce priveste rola TDK ---> ORWO
Tare a-si vrea sa vad rola aia originala de AKAI. Vezi ca mai sīnt si o groaza de atrape cu aptzibilduri pe ele. |
|
Sus |
|
|
walker666

Conectat la: 22 Oct 2005 Mesaje: 361 Locatie: BRAILA
|
Trimis: Mie Mar 15, 2006 2:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Probabil ca pe acolo..ma refer la pretul rolei...rola presoare nu trage centrat banda si o sifoneaza...poate scap si o schimb cumva...am gasit un 636 si acum astept  |
|
Sus |
|
|
EinarN
|
Trimis: Mie Mar 15, 2006 3:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu cumva:
1 - Este presiunea prea slaba?
2 - Īntinderea benzii prea slaba?
3 - Axa rolei īndoita?
Am telefonat īntr-e timp cu cel de la CLASSIC AUDIO SERVICE.
O rola presoare noua pt. GX 4000D costa īn jur de 40 EURO. Momentan nu are decīt doua bucatzi pt. GX 747 care sīnt altfel construite si nu se potrivesc la GX4000D. Daca primeste ceva īmi comunica. |
|
Sus |
|
|
walker666

|
Trimis: Mie Mar 15, 2006 5:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Costa ceva bani;tensiunea in banda este corecta;axul rolei este in stare buna,rola fiind uzata pe calea de rulare are tendinta de a arunca banda in exterior;iti dai seama ce se intampla...o face praf incerc sa gasesc o rezolvare;multumesc pentru ajutorul virtual  |
|
Sus |
|
|
D2D

Conectat la: 31 Aug 2004 Mesaje: 229 Locatie: around
|
Trimis: Mie Mar 15, 2006 8:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
amintiri din alte vremuri...
pe un strung de precizie, fixezi rola presoare corect (prinsa intr-un dispozitiv de prindere - axial) si ii faci -cu un cutit pregatit special - o "rectificare".
aproape "brand new like".
recomand exersari la cald, pe alte role, bucse de cauciuc.... |
|
Sus |
|
|
tommyboy
Conectat la: 30 Ian 2006 Mesaje: 27
|
Trimis: Mie Mar 15, 2006 9:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutari, Walker !
Mie mi-a reusit rectificarea, pur si simplu, dar la un 4000DS, precursorul lui GX 4000D. Pana azi, wunderbar, adica beton, adica merge fara probleme. Aceeasi chestie am facut-o la un mag Philips, la un deck GX-F71, la ambele role, fiind dublu cabestan si la un deck Sony TC-K555ES, tot ambele, fiind in aceeasi situatie cu 71.
Tot ce ai nevoie este sa gasesti o masina de rectificat exterior la vreo ex-uzina, si meseriasul cu experienta aferenta.
Nu lua de pe rola decat minimul necesar. La rola de mag am luat 1mm din diametru, la cele de cas deck circa 0.5mm, tot din diametru.
Succes !
D. |
|
Sus |
|
|
EinarN
|
Trimis: Mie Mar 15, 2006 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
@ walker666
De ce nu īncerci sa-tzi procuri o GX 4000D defecta si s-o tzi de piese de schimb? |
|
Sus |
|
|
sorin6
Conectat la: 29 Noi 2004 Mesaje: 3916 Locatie: vesnicele plaiuri ale vanatoarei
|
Trimis: Mie Mar 15, 2006 10:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru ca la Romanelia nu se da nimic la kilogram, sau drept "piesa de schimb" ma rog... in afara de Maiak-uri si alte scule de cand era bunica la liceu...  |
|
Sus |
|
|
walker666

|
Trimis: Joi Mar 16, 2006 10:59 am Titlul subiectului: |
|
|
EinarN..exact la acest lucru ma gandeam si eu..dar daca cumpar unul ce sufera de aceeasi boala...si dau o dubla  |
|
Sus |
|
|
EinarN
|
Trimis: Joi Mar 16, 2006 11:14 am Titlul subiectului: |
|
|
walker666 a scris: | EinarN..exact la acest lucru ma gandeam si eu..dar daca cumpar unul ce sufera de aceeasi boala...si dau o dubla  | Si asta este posibil. Trebuie sa vezi ce cumperi. |
|
Sus |
|
|
|