FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Akai GX-4000D
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
EinarN

Conectat la: 26 Dec 2005

MesajTrimis: Lun Mar 13, 2006 11:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da. Din SUA īn RO e normal sa coste 15 USD dar din DE īn RO.......... Cīt poate sa coste o recomandata? 5 EURO?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Lun Mar 13, 2006 11:08 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
ARISTONA

Conectat la: 14 Mar 2006

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 12:09 am    Titlul subiectului: Re: . Raspunde cu citat (quote)

usernamex a scris:
...uite si benzile Deutsche Welle, cu muzica progresiva Smile

Ma poate ajuta cineva si pe mine cu o rola de TDK? a calcat nevasta-mea pe o banda imprumutata de cineva si..asta e. Promit sa ma invartd eo rola de AKAI metalreel Razz

EinarN

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 1:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

@ usernamex

Nu stiu cīt ai dat tu pe GX 4000D dar uite asta-i de vīnzare de la colectzionar, īn stare perfecta pt. 100 EURO:

(Poza este de la Ebay)

Magul a fost verificat, setat (reglat) īn service īn luna 01.2006

ARISTONA a scris:

Ma poate ajuta cineva si pe mine cu o rola de TDK? a calcat nevasta-mea pe o banda imprumutata de cineva si..asta e. Promit sa ma invartd eo rola de AKAI metalreel Razz
Dai si tu o rola de ORWO ca-s asemanatoare Laughing
Sus
ARISTONA

Conectat la: 14 Mar 2006

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 11:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

EinaR, cred ca stii si tu ca rola de MEMOREX e identica cu cea de UNITRA-ZRK...in aceste conditii ne putem trezi c aluam benzi 3M cu role rusesti, benzi maxell cu role MUNPLAST etc. Nenea caruia i-am spart rola e unul la fel d epretentios ca mine si ca voi toti. e ca si cum voua v-as vind eun GX-747DBX nefolosit dar cu toate codesatoarele in el fabricate de I.P.R.S. Sau poate ai dreptate tu, poate sunt eu prea pretentios d ela viata si cred ca si altii sunt ca mine si pot accepta RK-uri. Oricum rola metalika AKAI e pe drum spre mine Razz
MLGore

Conectat la: 27 Aug 2004

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 11:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In consignatii pe Covaci am vazut cateva benzi TDK,tot acolo au si role de plastic fara banda pe ele, poate ai noroc.

Acum vad ca esti din Galati, o sa ma duc eu sa-ti caut o rola, dar saptamana viitoare ca nu am timp.

EinarN

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 12:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

@ ARISTONA

am glumit si eu putzin īn ceea ce priveste rola TDK ---> ORWO Laughing

Tare a-si vrea sa vad rola aia originala de AKAI. Vezi ca mai sīnt si o groaza de atrape cu aptzibilduri pe ele.
Sus
walker666

Conectat la: 22 Oct 2005

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 2:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Probabil ca pe acolo..ma refer la pretul rolei...rola presoare nu trage centrat banda si o sifoneaza...poate scap si o schimb cumva...am gasit un 636 si acum astept Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
EinarN

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 3:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu cumva:

1 - Este presiunea prea slaba?
2 - Īntinderea benzii prea slaba?
3 - Axa rolei īndoita?

Am telefonat īntr-e timp cu cel de la CLASSIC AUDIO SERVICE.
O rola presoare noua pt. GX 4000D costa īn jur de 40 EURO. Momentan nu are decīt doua bucatzi pt. GX 747 care sīnt altfel construite si nu se potrivesc la GX4000D. Daca primeste ceva īmi comunica.
Sus
walker666

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 5:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Costa ceva bani;tensiunea in banda este corecta;axul rolei este in stare buna,rola fiind uzata pe calea de rulare are tendinta de a arunca banda in exterior;iti dai seama ce se intampla...o face praf Crying or Very sad incerc sa gasesc o rezolvare;multumesc pentru ajutorul virtual Laughing
Sus
D2D

Conectat la: 31 Aug 2004

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 8:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

amintiri din alte vremuri...

pe un strung de precizie, fixezi rola presoare corect (prinsa intr-un dispozitiv de prindere - axial) si ii faci -cu un cutit pregatit special - o "rectificare".
aproape "brand new like".
Wink Wink recomand exersari la cald, pe alte role, bucse de cauciuc....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tommyboy

Conectat la: 30 Ian 2006

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 9:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salutari, Walker !

Mie mi-a reusit rectificarea, pur si simplu, dar la un 4000DS, precursorul lui GX 4000D. Pana azi, wunderbar, adica beton, adica merge fara probleme. Aceeasi chestie am facut-o la un mag Philips, la un deck GX-F71, la ambele role, fiind dublu cabestan si la un deck Sony TC-K555ES, tot ambele, fiind in aceeasi situatie cu 71.
Tot ce ai nevoie este sa gasesti o masina de rectificat exterior la vreo ex-uzina, si meseriasul cu experienta aferenta.
Nu lua de pe rola decat minimul necesar. La rola de mag am luat 1mm din diametru, la cele de cas deck circa 0.5mm, tot din diametru.

Succes !

D.
Sus
EinarN

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 9:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

@ walker666

De ce nu īncerci sa-tzi procuri o GX 4000D defecta si s-o tzi de piese de schimb?
Sus
sorin6

Conectat la: 29 Noi 2004

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 10:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pentru ca la Romanelia nu se da nimic la kilogram, sau drept "piesa de schimb" Crying or Very sad ma rog... in afara de Maiak-uri si alte scule de cand era bunica la liceu... Crying or Very sad
Sus
walker666

MesajTrimis: Joi Mar 16, 2006 10:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

EinarN..exact la acest lucru ma gandeam si eu..dar daca cumpar unul ce sufera de aceeasi boala...si dau o dubla Question
Sus
EinarN

MesajTrimis: Joi Mar 16, 2006 11:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

walker666 a scris:
EinarN..exact la acest lucru ma gandeam si eu..dar daca cumpar unul ce sufera de aceeasi boala...si dau o dubla Question
Si asta este posibil. Trebuie sa vezi ce cumperi.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4  Urmatorul
Pagina 3 din 4

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum