FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
electrovoice

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
hotphotograph

Conectat la: 19 Apr 2004

MesajTrimis: Lun Apr 19, 2004 11:58 pm    Titlul subiectului: electrovoice Raspunde cu citat (quote)

Cine are experienta cu boxele si amplificatoarele Electrovoice, comparativ cu Beima, Eminence si altele de felul asta?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Lun Apr 19, 2004 11:58 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
DJ DNA

Conectat la: 13 Ian 2004

MesajTrimis: Mar Apr 20, 2004 9:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Intrebarea este formulata gresit .

Electrovoice face amplificatoare si boxe .
Beyma si Eminence nu fac nici una nici alta . Ce vrei sa compari ?

Daca te referi la difuzoare , pot sa iti fac un clasament in conformitate cu opiniile mele ( bazate pe o lunga experienta ) .

Din cele 3 marci :

1. Beyma
2. Eminence
3. Electrovoice
Sus
titro

Conectat la: 09 Feb 2004

MesajTrimis: Mie Apr 21, 2004 10:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am folosit in instalatiile de sonorizare pe care le-am facut foarte multe amplificatoare Q66 Electrovoice si pot sa iti spun ca in afara de unul singur pe care s-a rasturnat o bere, nu prea am avut probleme. Daca le intretii cat de cat (schimbat periodic ventilatoare, etc) atunci nu ai probleme. Ca performante amplificatoarele Electrovoice dupa parerea mea se claseaza pe locuri fruntase in topul amplificatoarelor Pro. Din pacate in ultimul timp nu prea mai sunt competitive dpdv al pretului referitor la nivelul pietei de la noi. Acum au aparut si la noi alte firme gen Alto care au spart piata prin politica de preturi.
In legatura cu difuzoarele sunt deacord cu clasamentul facut de DJ Dna
Sus
hotphotograph

MesajTrimis: Mie Apr 21, 2004 6:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ideea e ca am ascultat niste boxe Electrovoice (sateliti de 12 toli plus 0,75 toli impreuna cu basi de 12 toli) pe un amplificator Electrovoice Q44 si m-au cam lasat fara glas. Sunau foarte bine si destu de tare desi au cam 200Watt sinus.
Sus
hotphotograph

MesajTrimis: Mie Apr 21, 2004 6:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Boxe si statii Electrovoice am vazut in magazinul Muzica .Nu stiu nimic despre Alto. Unde ai vazut-o?
Sus
titro

MesajTrimis: Vin Apr 23, 2004 12:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hotphotograph a scris:
Nu stiu nimic despre Alto. Unde ai vazut-o?

Intra pe www.altoproaudio.com pt detalii tehnice. Daca vrei liste de pretuir iti trimit eu pe mail
Sus
hotphotograph

MesajTrimis: Dum Apr 25, 2004 9:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cam slabute in putere. Eu am nevoie pentru sonorizat petreceri insa caut ceva cat mai usor de carat. Trebuie facut un compromis intre marime (greutate) si putere (calitatea sunetului).Sigur ca si pretul conteaza. Sincer nu prea stiu ce sa aleg...
Sus
titro

MesajTrimis: Lun Apr 26, 2004 6:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote="hotphotograph"]Cam slabute in putere. [quote]
La ce te referi? Daca te referi la amplificatoarele Alto atunci eu iti spun ca exista MAcro 2400 de 2x750W RMs pe 4 ohmi. Numa sa ai tu boxe pe care sa le impinga. Pentru ce fel de chefuri te intereseaza linia de sonorizare?
Sus
DJ DNA

Conectat la: 13 Ian 2004

MesajTrimis: Lun Apr 26, 2004 7:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Titro,

Sunt si eu interesat de o lista de preturi pt. Alto . Astept e-mail de la tine cand ai timp .
Sus
hotphotograph

MesajTrimis: Mar Apr 27, 2004 5:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cand am spus slabute m-am referit la boxele Alto. Statiile am vazut ca sunt capabile. Alto are reprezentanta in Romania?
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum