Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
seymour
Conectat la: 30 Apr 2004 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Apr 30, 2004 1:36 am Titlul subiectului: Winfast TV 2000 XP Deluxe |
|
|
Dupa cum am citit in revista a trecut pe la voi un tuner tv $SUBJ. Am urmatoarea problema. Fiind in reteaua TV RDS am probleme cu sunetul si cateodata si cu imaginea. Cu alte cuvinte, bazaie si cand nu bazaie se vede prost. Pe unele canale (CNN,Euronews,Discovery) imaginea si sunetul sunt impecabile. Stie cineva de ce? Am zis sa intreb pana sa ma duc cu el in service. Nu am incercat in alta retea TV placa fiind pe compul de acasa. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Apr 30, 2004 1:36 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
kurupt

Conectat la: 15 Aug 2003 Mesaje: 356 Locatie: Oradea
|
Trimis: Sam Mai 01, 2004 1:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si la mine este exact aceiasi problema, numai ca eu am un tv tuner Wayjet. La mine problema apare la programele care RDSul le transmite cu semnal mai slab. Si asta e poblema placii tv, pt ca pe televizorul Philips se vede mult mai bine si fara probleme la sunet. Si inca ceva unele posturi nici nu reusesc sa prind cu placa tv, care intra fara probleme pe tv. Tv tunerul meu are un demodulator LG care se descurca foarte greu cu semnala mai slabe. Am vazut ca placile Pinnacle mai noi au demodulator complet digital, dar din pacate in testul din revista nu a fost inclus. Eu acum ma pregatesc sa cumpar o placa noua si nu stiu sa aleg intre Pinnacle cu tuner digital, Winfast TV 2000 XP Expert. Totusi eu in locul tau as merge cu placa la service poate ai avut ghinion si ai primit o placa defecta. |
|
Sus |
|
|
N-force

Conectat la: 02 Mar 2004 Mesaje: 36 Locatie: Bucharest
|
Trimis: Mar Mai 18, 2004 1:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Cumpara o placa ATI all in wonder cu TV-TUNER Philips sau tuner digital si ai sa vezi diferenta.Eu am AIW 8500DV cu tuner digital si sunt superrrrr
multumit.Nu scoate fasait sau tiuit pe nici un post. |
|
Sus |
|
|
kurupt

Conectat la: 15 Aug 2003 Mesaje: 356 Locatie: Oradea
|
Trimis: Joi Mai 20, 2004 6:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dar eu vreau numai tv-tuner nu o placa agp all in one, pt ca la mine placile video se schimba mai des dar un tv-tuner te insoteste mai multi ani, din punct de vedere technologic tv-tunerele stagneaza pt ca nu au ce sa le schimba la ele. Cred ca o sa iau un sat card pt ca la 2300000lei poti sa iei un SkyStar2 [inca o antena si un LNB pe la 1200000lei] deci pe la 4 milioane de lei ai calitate [MPEG2] si sute de canale si numai depinzi de operatorii de cablu care te umpla cu o gramada de canale naspa, pe care le transmite la o calitate sub orice critica! |
|
Sus |
|
|
|