FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
JBL E90 sau Monitor Audio Silver B6
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
gabrielbecheanu

Conectat la: 14 Feb 2006

MesajTrimis: Vin Apr 07, 2006 10:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma refeream la faptul ca o sa incepi sa cauti aceiasi muzica normal dar la o calitate mai buna. Sti multe din cd urile de pe la noi sunt facute dupa mp3 sau dupa cine stie ce discuri de o calitate nu prea grozava si o sa iti doresti sa ai aceiasi muzica la o calitate mai buna, avind acum si niste boxe bune nu?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Apr 07, 2006 10:15 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
bogdan_a

Conectat la: 20 Feb 2006

MesajTrimis: Vin Apr 07, 2006 10:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sunt perfect de acord cu tine - tendinta e spre perfectiune... Wink da' pana atunci ... Embarassed n-arunc nimik! Twisted Evil
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
pilgrim
Vizitator

MesajTrimis: Vin Apr 14, 2006 2:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si pe mine m-au tentat si ma tenteaza MA B6, dar nu am ocazia sa le ascult si cei mai multi au zis sa nu cumpar inainte sa ascult.
Tu ce amplif ai?Eu am un Sony 940QS.Crezi ca ar suna bine?
Sus
obelix

Conectat la: 20 Apr 2005

MesajTrimis: Vin Apr 14, 2006 11:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De ce nu ai ocazia sa le asculti?
Sus
bogdan_a

Conectat la: 20 Feb 2006

MesajTrimis: Lun Apr 17, 2006 10:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

...un Sony STR-DE495... Rolling Eyes
suna cat de bine poate sa sune pe un Sony (din clasa asta)
vorbeste cu radub si ia-ti amplifu' la subrat si asculta-le pe scula ta... e foarte cooperant Wink
Sus
pilgrim
Vizitator

MesajTrimis: Lun Apr 17, 2006 9:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De vina este distanta...
Sus
Ovidiu26

Conectat la: 01 Mai 2006

MesajTrimis: Lun Mai 01, 2006 11:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salutare. Eu sunt necunoscator in domeniu, dar in perspectiva as vrea sa-mi achizitionez un sistem Hi-Fi. Am citit tot felul de posturi pe alte site-uri laudative la adresa JBL E-90. De Monitor Audio nici n-am auzit pana acum. Ati putea sa-mi spuneti de ce se merita 150 de euro in plus pe Monitor Audio B6 fata de JBL E-90? Eu ma oprisem la modelul asta JBL dar sa mai vedem....... Mersi!
Sus
Dode

Conectat la: 12 Iun 2003

MesajTrimis: Lun Mai 01, 2006 11:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mi se pare ciudat ca nu ai gasit nimic despre B6, Internetul este plin de review-uri.
Ovidiu26

Conectat la: 01 Mai 2006

MesajTrimis: Lun Mai 01, 2006 2:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pana cand am descoperit site-ul hi-fi.ro n-am auzit nimic, in sensul ca in cercul meu de cunostinte sau pe forumurile pe unde am mai citit si eu nimeni nu a atras atentia asupra marcii Monitor Audio. De acum o sa caut sa ma informez, insa va cer parerea si voua pentru cine vrea sa o impartaseasca , bineinteles.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2
Pagina 2 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum