FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
MP3 cu lampi
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stiri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
usernamex

Conectat la: 03 Dec 2005

MesajTrimis: Joi Iun 01, 2006 9:15 am    Titlul subiectului: MP3 cu lampi Raspunde cu citat (quote)

Uite ce am gasit:

http://www.japancd.tk/tx5500d.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Iun 01, 2006 9:15 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
DNA

Conectat la: 22 Noi 2005

MesajTrimis: Joi Iun 01, 2006 9:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da !!!!
Acum pot sa sune si mp3 -urile bine ! Razz
Ca doar trec prin lampa !

sorin6

Conectat la: 29 Noi 2004

MesajTrimis: Joi Iun 01, 2006 9:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, ce minunata publicitate mascata... Laughing (produsele fiind extrem de interesante, de altfel, dar masina nu o sa o mai lasi niciodata in strada cu asa ceva... Evil or Very Mad )
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
usernamex

MesajTrimis: Joi Iun 01, 2006 10:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote="sorin6"]Da, ce minunata publicitate mascata... /quote]

Vorbesti prostii... nu conteaza, astazi ma simt marinimos... asa ca esti scuzat in avans...
Sus
sorin6

MesajTrimis: Joi Iun 01, 2006 10:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pe bune si cu nici un fel de intentie polemica, un site "japonez" vorbind romaneste si cu produse SH de vanzare, tie ce iti sugereaza Wink SORRY Offtopic
Sus
cristimm

Conectat la: 15 Mar 2005

MesajTrimis: Joi Iun 01, 2006 10:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Legat de subiect (chiar daca nu e pe lampi) iata modelul meu preferat. Din pacate e mai scump decat as fi dispus sa dau in conditiile din RO (relativ de curand mi-a fost furat un mp3-player din masina). Confused

deh_p77mp.jpg
 Description:
 Filesize:  43.78 KB
 Viewed:  167 Time(s)

deh_p77mp.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
bogdan69

Conectat la: 20 Apr 2005

MesajTrimis: Joi Iun 01, 2006 11:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorin6 intamplator il cunosc personal pe usernamex. Nu are absolut nici o treaba cu acel distribuitor. In mod cert este o scobeala pe net in timpul serviciului Very Happy Very Happy Very Happy Am dat si eu de ei dar mi-a fost lene sa pun link-ul aici. Nici nu am vrut sa fiu acuzat de publicitate mascata, site-ul fiind in lb. romana. Wink
usernamex

MesajTrimis: Joi Iun 01, 2006 3:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bogdan, culmea e ca am dat de ei/el/ea pe okazii.ro... dar n-am vrut sa zic "sursa" ca sa nu fac publicitate la okazii.ro!... Very Happy ...ironic, nu?...
Sus
sorin6

MesajTrimis: Joi Iun 01, 2006 3:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ha, ha, ha Wink De ce ti-e mai frica nu scapi... Wink
Sus
MariusO

Conectat la: 14 Sep 2004

MesajTrimis: Vin Iun 02, 2006 8:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cel mai interesant mi se pare insa ca trebuie sa dai un avans de 30%, dar tu nu ai decat un nr. de telefon acolo si o adresa de email Very Happy Pe mine m-a convins cu siguranta...sa nu cumpar!
sorin6

MesajTrimis: Vin Iun 02, 2006 8:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

MariusO a scris:
Cel mai interesant mi se pare insa ca trebuie sa dai un avans de 30%, dar tu nu ai decat un nr. de telefon acolo si o adresa de email Very Happy Pe mine m-a convins cu siguranta...sa nu cumpar!

*
Nu, japonezii sunt mai putin tepari decat... "altii" Laughing Oricum, daca platesti cu carte de credit EU, iti poti recupera banii oricand, daca esti de rea credinta CHIAR si daca ai primit marfa...
Sus
MariusO

MesajTrimis: Vin Iun 02, 2006 9:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sorin6, pt. ce tari e valabila procedura de care pomenesti tu? Very Happy Ca am impresia ca pt. oricare in afara de Romania...sau poate ca dupa 2 ani de procese, se rezolva si la noi.
usernamex

MesajTrimis: Vin Iun 02, 2006 9:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ca sa clarificam putin...
Linkul unde l-am vazut eu e asta:

http://www.okazii.ro/catalog/1681316/electronice/echipamente-audio-video/sisteme-audio-auto/vanzare-MP3-auto-Amplificare-analogica-LAMPI.html

Acolo reiese ar avea 2 pe stoc, deci n-ar fi problema de avans... teoretic, ca pana la practica!!!...

Eu unul n-as da nici 1$ avans!... apropos... Dar nu asta era discutia...

Ce mi-a atras atentia era marca, faptul ca e pe lampi si ca stie MP3!...
Eu unul asa ceva n-am mai vazut in Romania...
As minti daca as spune ca nu ma preocupa colectia mea de MP3...
In sensul ca inca caut ceva "bun" s-o pun cat de cat in valoare...

Atunci cand m-am inscris pe hi-fi, primul meu post a fost legat de un sfat pe care il ceream vis-a-vis de o combina MP3... N-a raspuns nimeni.. Laughing
Profit de ocazie sa inchid acel topic vechi, spunand ca am luat o combina Sony... regret si acum!... Smile ...noroc ca beneficiaza de full W.A.F.!!! (nevasta nu are pretentii "audiofile" la MP3-uri...)

Concluzionand, uite ce o sa fac... o sa deschid un topic pe tema: "Daca tot
ma injosesc ascultand si MP3, la ce aparat sa o fac???"... Mai inainte insa
o sa recitesc ce s-a mai scris pe tema asta...

Va astept pe acel topic! ... Very Happy

P.S. Recitind ce am scris mai sus, da, admit, suna oarecum a publicitate... Smile
La naiba!
Sus
sorin6

MesajTrimis: Vin Iun 02, 2006 10:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

MariusO a scris:
sorin6, pt. ce tari e valabila procedura de care pomenesti tu? Very Happy Ca am impresia ca pt. oricare in afara de Romania...sau poate ca dupa 2 ani de procese, se rezolva si la noi.

*
In majoritatea tarilor CE, unde se cere semnatura sau verificare cod pt fiecare tranzactie, daca nu riscul este luat de comerciant, care de altfel, este asigurat pt asta... EL trebuie sa dovedeasca in acest caz ca TU ai comandat, ceea ce e de cele mai multe ori imposibil in cazul tranzactiilor din "virtual"...
Sus
MariusO

MesajTrimis: Vin Iun 02, 2006 10:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deci tu vii sa-mi confirmi ca asta nu e valabil si in Romania, exact raspunsul la intrebarea mea anterioara Smile
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stiri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Pagina 1 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum